Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Середнє" припиняє політ "Сокола" у Кубку (ФОТО)
19:15
"Середнє" припиняє політ "Сокола" у Кубку (ФОТО)
У рівній грі сильнішого командам довелось визначати у серії пенальті.

У команди Івана Криси зібраний доволі боєздатний колектив, який налаштований боротися за призові місця у Західній зоні. У Кубку вони також готувались дати бій срібному призеру Вищої ліги, однак зміни, які відбулись у Середньому, вирівняли сили у сьогоднішньому протистоянні. Команда Дьордя стала таким собі фарм-клубом Ужгорода, звідки вони і поповнили левову частку свого ростеру.
 
На старті саме господарі створили декілька гострих моментів. Ніцкулич вийшов на відмінну ударну позицію, але з 15 метрів пробив не точно. На 10-ій хвилині Сугоняк виконував стандарт з 19 метрів, але невеликий рикошет врятував ворота Готри. Біло-зелені також відповіли небезпекою після штрафного удару, Пахомов подав у карну зону, Тренич зіграв на виході, але вибив на Ролю, який пробивав по воротам та Яхимець вибив з лінії.
 
На 16-ій хвилині чергову чудову нагоду марнує нападник Сокола: Медвідь скинув Ніцкуличу, який з 14 метрів розстрілював ворота, але не зміг як слід влучити по м’ячу. За чотири хвилини Назаренко перевів атаку з правого краю на лівий на Джанду, який змістився у центр у пробив з 19 метрів, воротар забирає. За мить Гулович піймав відскок і пробив сходу з 28 метрів, м’яч чиркнув перекладину із зовнішнього боку. На 25-ій хвилині Гальчак атакою по центру вивів Джанду один в один і Микола реалізовує цю нагоду – 0:1.
 
До завершення першого тайму цікавих епізодів більше не виникало, Кінчеш рвався вперед, але постійні втрати м’яча на підступах до штрафної робили неможливим завершення атаки.
 
У перерві господарі роблять шість замін. Середнянці не можуть собі такого дозволити, маючи вкрай коротку лаву запасних. Свіжі гравці активно включились в гру, вигравали більшість єдиноборств в центрі поля і розвивали свої атаки. На 49-ій хвилині Лучин пробив з штрафного з 19 метрів, м’яч пройшов біля ближньої дев’ятки. Трохи згодом ще один стандарт від Віталія був ще менш точним.
 
Гості також робили свої випади, в одному з таких Пахомов закинув у штрафну на Назаренка, який пробив парашутом з 12 метрів і влучив у поперечку. Сокіл хоч і виграв центр поля та в нападі у них нічого не виходило. Гості ж двічі ловили суперника на контратаках, але Назаренко свої забіги до чужих воріт завершував не точними ударами.
 
На 87-ій хвилині Гряділь на лівому краї зібрав біля себе двох суперників, пройшов до штрафної і спробував пробити, але влучив у руку Пахомову. Арбітр вказує на одинадцятиметрову позначку. Ігор Сугоняк влучив точно в лівий кут – 1:1.
 
Командам залишилось дограти декілька хвилин після чого вони пішли готуватись до серії пенальті. Розпочав її Сугоняк, який вдруге переграв Готру – 1:0. Ільчук своїм пострілом зрівняв – 1:1. Юрій Микульця був точним – 2:1. Пахомов також забиває – 2:2. Лучин пробив сильно, але влучив у поперечку від якої м’яч впав перед лінією воріт і вилетів у поле – 2:2. Капітан середнцянів Гулович виводить вперед свою команду – 2:3. Удар Рабела Готра дістав, але м’яч все ж залетів у сітку – 3:3. Куртанич забиває четвертий удар – 3:4. Яхимець реалізовує п’яту спробу – 4:4. Яковлєв ставить крапку в серії і приносить перемогу ФК Середнє – 4:5.
 
«Винороби» з труднощами долають перший раунд Кубку області. Кінчешці нічим не поступались вищоліговому супернику і цілком могли розраховувати на кращий результат.
 
 
ФК «Сокіл» (Кінчеш) – ФК «Середнє» – 1:1 (за пен. 4:5)
 
Голи: Сугоняк, 88 (пен.) – Джанда, 25.
 
Сокіл: Владислав Тренич, Ярослав Ільков (Василь Микульця, 46), Олександр Яхимець, Андрій Крупа, Роман Дем’ян (Юрій Микульця, 46), Едуард Медвідь (Олександр Гряділь, 46), Ігор Сугоняк, Ярослав Фаринич (Іван Корпош, 46), Владислав Михайловський (Віктор Рабел, 46), Олександр Гапак (Віталій Лучин, 46), Девід Ніцкулич (Михайло Данкулинець, 72).
Запасні: Іван Кичера, Микита Браїла.
Тренер – Іван Криса.
 
Середнє: Михайло Готра, Мирон Гулович, Руслан Куртанич, Іван Ільчук, Віталій Мадяр (Дмитро Іванов, 83), Денис Пахомов, Микита Гальчак (Ростислав Микла, 72), Валерій Роля, Олександр Назаренко, Микола Джанда (Олександр Дячук, 86), Владислав Яковлєв.
Запасні: Станіслав Кисіль.
Тренер – Вадим Дьордь.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 803 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: