Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Середнє" – "Севлюш": два голи, два вилучення (ФОТО)
20:39
"Середнє" – "Севлюш": два голи, два вилучення (ФОТО)
Середнянці забили ранній гол, але пропустили граючи у більшості.

Самому матчу передувало урочисте відкриття сезону. Під гімн України капітани команд Руслан Соскида та Віталій Чейпеш підняли державний прапор та стяг селища. Далі Емеріх Крицький, голова селища, привітав команди з початком сезону і побажав їм удачі.

Господарі розпочали надактивно, і їхній тиск дуже швидко дав результат. Після передачі у штрафну Гринишин і Гобона не розібрались хто має вибити м’яч і зіткнулись. Соскида підібрав відскок і пробив по пустим воротам. 1:0.

Підопічні Білака не змогли нащупати свою гру, гравці атаки не наближались до чужих воріт. На 25-ійхвилині Іван Русин стрімко проривався до чужих воріт і був збитий перед штрафною. Ярослав Козик одразу запалив червоне світло перед Гобоною, який зірвав вихід один в один. Дуран пробив з стандарту у стінку. Перша половина тайму була шокуючою для коуча гостей.

Середнянці могли збільшувати рахунок після ще одного невдалого виходу Гринишина, який вибив кулаками прямо на Стегуру, та Михайло метрів з 32 трохи не влучив у практично пусту рамку. Лише в останню десятихвилинку плеймейкер Виноградова нагадав про себе ударом з 20 метрів, з рикошетом, Мучичка відбив.

За п’ять хвилин до перерви Соскида отримавши м’яч в районі одинадцяти метрів пробив з розвороту, воротар відбив, а Русин у падінні проштовхнув шкіряного у ворота. Та лайнсмен сигналізував про положення поза грою. Чудову комбінацію у гостей Чейпеш завершував ударом з 18 метрів, та на півметра від воріт.

У другому таймі команди демонстрували атакуючий футбол, одні намагались збільшити перевагу, інші – відігратися. Після подачі з штрафного Ребрику зовсім трохи не вистачило, щоб пробити з п’яти метрів. У відповідь Стегура вивів Соскиду на ворота і Руслан перекинув воротаря та Шопота з лінії воріт виніс м’яч головою.

Підопічним Дьордя не вдавалось взяти гру під контроль. Та ще й з реалізацією було погано. Гулович гостро пробивав з 22 метрів, але над воротами. Соскида головою розстрілював ворота, але прямо в руки Гринишину. В черговому моменті Русин скинув головою під удар Соскиді та його удар з восьми метрів забрав кіпер. За мить вже Соскида відпасував на Дурана, та останній не влучив у пустий кут воріт.

Гості провели ряд замін, одна з яких була ключовою. Технічний Остафійчук з 20 метрів пробив точно під ліву стійку. 1:1.

Надалі гості відчули запах крові і побігли вперед. Та декілька ударів здалеку не несли серйозної загрози воротам Мучичики. На 82-ій хвилині Дрозд збив Котляра на вході у штрафну з лівого краю, за що отримав друге попередження і покинув поле достроково. За знову рівних складів севлюшці намагались вирвати перемогу, але господарі відбились.

«Севлюш», звичайно, розраховува на більше від візиту у Середнє, та за підсумками першого тайму нічия для них теж є прийнятним результатом, зважаючи на вилучення та двох травмованих. «Середнє» продовжує свою безпрограшну серію із виноградівцями.
 

Арбітр – Ярослав Козик
Асистенти – Маряна Сухан, Микола Маточка
4-й арбітр – Антон Дешко
Делегат матчу – Іван Кампов
 
смт Середнє, стадіон «Виноградар», глядачів 200
 
ФК «Середнє» - ФК «Севлюш» Виноградів 1:1

Голи: Соскида, 5 – Остафійчук, 69.

Середнє: Євген Мучичка, Юрій Дрозд, Мирон Гулович, Денис Пахомов, Олександр Пахомов, Василь Беца, Іван Русин, Михайло Стегура (Максим Клипуш, 58 (Олександр Мадяр, 81)), Володимир Дуран (Анатолій Гаврилешко, 72), Андрій Лазар, Руслан Соскида.
Запасні: Михайло Костюк, Микита Гальчак, Назар Слободян, Владислав Ковач.
Тренер – Вадим Дьордь.
 
Севлюш: Віталій Гринишин, Роман Гобона, Василь Вашкеба, Артур Вайда, Себастіан Шопота, Андрій Ломага, Віталій Чейпеш (Богдан Котляр, 78), Юрій Чонка, Юрій Мешко (Олексій Остафійчук, 64), Мирослав Мудра (Борис Ковня, 77), Денис Ребрик (Дмитро Жуков, 85).
Запасні: Василь Козар, Микола Ляхович.
Тренер – Іван Білак.
 
Попередження: Беца, 8, Дрозд, 57, Лазар, 73 – Ребрик, 64, Вашкеба, 71.

Вилучення: Гобона, 27 – Дрозд, 82. 
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 2035 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: