Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Середнє" сильніше за "Бобовище" (ФОТО)
23:00
"Середнє" сильніше за "Бобовище" (ФОТО)
У виноградарському дербі середнянці взяли верх.

Команда з Мукачівщини добре підготувалась до матчу однієї восьмої, у строю були майже всі основні гравці, плюс ще декілька новачків. Саме вони і створили першу небезпеку в матчі, коли Пінджоля зі штрафного з лівого краю гостро прострілював вздовж воріт, але ніхто не відгукнувся на передачу.
 
Та з часом господарі поля почали накочувати свої атаки. Після довгої передачі Герц чомусь пропустив м’яч, а Анатолій Нурієв підібрав і одразу перекидував воротаря, який вийшов з воріт та Підбереський встиг дотягнутись до м’яча і перевести на кутовий. На 18-й хвилині Нурієв змушений був покинути поле через ушкодження, яке зазнав в ігровому епізоді, коли суперник виштовхнув його за межі поля і Анатолій не вдало приземлився на грунт з камінням. Замість нього вийшов Бако, який дебютував у цій першості у складі Середнього. І одразу Олександр міг забивати, коли з передачі Горського з близької відстані влучив у поперечку.
 
Андрій Герц приклався з 25 метрів, воротар відбив перед собою і Олберт був першим на підборі та його простріл не знайшов адресата. Рацин вискочив на одного голкіпера та переграти його не зміг. Гулович подав зліва та Хоменко з шести метрів пробив вище. Бобовище намагалось відповідати не менш гостро. Олександр Бундаш здійснив прохід до чужих володінь і віддав у штрафну на Русина, той відкинув під удар Річарду Шольцу з 15 метрів, Кучінка з труднощами переводить на кутовий.
 
Хоменко та Горський завдавали удари з середньої відстані, але повз ворота. Під завершення першої тридцятип’ятихвилинки підопічні Варги провели гол у роздягальню. Бако віддав у розріз на Хоменка, який вийшов один в один і пробив повз воротаря, а Мудра добив у ворота – 0:1.
 
У другій половині зустрічі хід гри не змінився. Середнє акуратно і досить впевнено вели матч до перемоги. Господарі не ризикували, проте свої шанси біля воріт суперника мали. Хоменко зліва переадресував на Качура, але удар з розвороту в Івана не вдався. Горський сильно пробив з з правого кута штрафної, Підбереський переводить на кутовий.
 
Капітан Бобовища продовжував тривожити Кучінку дальніми ударами, так і в цей раз Герц приклався з 23 метрів, кіпер відбив. Бако знайшов передачею у карній зоні Куделка та його удар з восьми метрів був слабий і воротар забрав. Шведюк після пасу від Рацина пробив з 18 метрів, але не точно. Партнери вивели на хорошу ударну позицію Річарда Шольца з 17 метрів, але воротар отягнув цей удар. Одразу ж в атаці у відповідь той таки Річард Шольц завалив у своїй штрафній Хоменка. Пенальті впевнено реалізував Василь Горський – 0:2.
 
За десять хвилин до кінця на полі з’явився Стегура і одразу взяв участь у взятті воріт. Михайло вийшов сам на сам та його удар відбив воротар, а на добиванні першим був Іван Качур – 0:3.
 
Цей дует мав ще по одному моменту. Качур пробивав з 14 метрів, але мимо. Трохи згодом Качур асистував Стегурі та плеймейкер з 12 метрів пробив значно вище воріт.
 
Середнянці здобувають чергову перемогу, яка виводить їх у чвертьфінал. Бобовище, при наявних в нього ресурсах, показав досить таки хороший футбол, нав’язавши боротьбу середнянцям.
 
 
Арбітр – Вадим Запрутняк
Асистенти – Денис Дудаш, Ігор Гарлач
Делегат матчу – Анатолій Плеханов
 
смт Середнє, глядачів 150
 
ФК «Бобовище» - ФК «Середнє» 0:3
 
Голи: Мудра, 35, Горський, 58 (пен.), Качур, 62.
 
Бобовище: Віталій Підбереський, Андрій Герц, Олександр Бундаш, Дмитро Вінтонюк, Василь Чубірка, Євген Лаішев, Олександр Пінджоля (Станіслав Кохан, 54), Олег Олберт, Річард Шольц (Євген Машіко, 58), Роланд Шольц, Олександр Русин.
Запасні: Михайло Янкович, Андрій Мерцин, Михайло Ковач, Олександр Кузьма.
Тренер – Іван Ковач.
 
Середнє: Павло Кучінка, Василь Куделко, Станіслав Котьо, Юрій Дрозд, Мирон Гулович, Олексій-Павло Шведюк (Євген Русин, 67), Дмитро Рацин (Михайло Стегура, 61), Василь Горський (Ярослав Горзов, 65), Олексій Хоменко, Анатолій Нурієв (Олександр Бако, 18), Мирослав Мудра (Іван Качур, 36).
Запасні: Михайло Костюк, Мирослав Бундаш.
Тренер – Василь Варга.
 
Попередження: Роланд Шольц, 48, Річард Шольц, 57.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ із матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1070 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: