Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Середнє" та "Минай" голів не забивали (ФОТО)
19:54
"Середнє" та "Минай" голів не забивали (ФОТО)
У центральному поєдинку туру глядачі так і не побачили забитих голів.

Середнянці серйозно підсилились перед грою з Минаєм взявши лідера мукачівських атак Анатолія Нурієва та кращого гравця сезону 2014 Сергія Лендєла, який останнім часом грав у чемпіонаті Берегівського району за «Талісман» Великі Береги. Саме вони і були головними моторами середнянської команди.

У гостей були відсутні гравці основи Костянтин Багрій, другий бомбардир команди, Євген Мирончук та Ігор Дзюбенко. Саме минайці розпочали активніше гру і першими здійснили удар по воротам, це Смокоровський з 20 метрів послав м’яч над воротами.

Згодом і господарі почали гостро відповідати. Нурієв пробив по центру з рикошетом від захисника, воротар забрав. Лендєл увірвався у штрафну з лівого краю і цілив у дальній кут, але трохи не влучив.

Поєдинок проходив дуже жваво, з великою кількістю боротьби у центрі поля. Та потроху територіальна перевага переходила до зелено-білих і вони все більше навідувались до володінь Мучички. Микуляк діагоналлю на пів поля знаходить у штрафній Лободу, який б'є з гострого кута в один дотик, але заслабо і кіпер без проблем ловить. Ще один закид у штрафну від Гібалюка і захисник вибиває прямо на Лободу та його удар у падінні з 15 метрів знову забирає воротар.

Нурієв сильно пробив з 23 метрів, але над поперечкою. Більш гостро було після удару Лендєла, коли він увійшов у штрафну зліва та за Минай зіграла ближня стійка.

Не використав свої моменти єдиний форвард гостей. Після навісу Микуляка Чедрик пробив головою вище. Ще в одному моменті Михайло залишив позаду себе двох захисників і пробив з 22 метрів, але не точно. На 42-ій хвилині Зубанич знаходячись на лінії із захисниками втік від них та за десять метрів від воріт переслідувачі його зачепили та арбітр дав сигнал продовжити гру.

Значно переважаючи суперника Минай не зміг забити в першому таймі. Вже на 52-ій хвилині Микуляк передачею знаходить у штрафній Чедрика та той знову б'є головою вище. Сам плеймейкер гостей спробував поцілити у ворота з 25 метрів, але мимо.

На 59-ій хвилині з'явився на полі Стегура, який одразу взяв на себе диспетчерські зобов’язання. Михайло віддав на Лендєла, і Сергій бив з 14 метрів, але над воротами. Господарі перехопили ініціативу і цілком могли виходити вперед. Чого вартий лише удар Стегури з 22 метрів, який влучив у поперечку. Далі на ударну позицію виходив Нурієв, який з 13 метрів пробив вище.

В середині тайму Соскида у швидкій атаці вивів Нурієва один в один і Анатолій вже пробив повз Погоріляка та Пустовіт у падінні виніс м’яч з лінії воріт.

На 70-ій хвилині господарі цілком могли залишитись у меншості. Денис Пахомов ще у першому таймі мав діставати гірчичник за удар суперника після порушення на ньому. А тепер ногою намагався вибити м’яч з рук суперника, який хотів вкинути аут та арбітр лише усно попередив.   

Минай не полишав спроб відзначитись і йшов вперед. Середнє ж часто користувалось розривами між лініями суперника і теж змушувало працювати захист минайців на повну. В одній з атак удар Нурієва зупинив Пустовіт, м'яч влучив у руку Артема прижату до стегна і середнянці вимагали пенальті, але безрезультатно.  

Останнє загострення було за гостями, коли Чедрик на лівому краї обікрав Шукаля, обійшов ще одного захисника і пробив з гострого кута, Мучичка з великими зусиллями відбив цей постріл.

Середнянці вистояли нічию і вже вдруге вдома відбирають очки у одного з лідерів (перший раз у Севлюша). Минай опускається на четверте місце втративши цього тижня п’ять очок.
 
 
Арбітр – Ярослав Козик
Асистенти – Мирослав Гала, Мар'яна Сухан
4-й арбітр – Василь Балог
Делегат матчу – Іван Кампов
 
смт Середнє, стадіон «Виноградар», глядачів 200
 
ФК «Середнє» - ФК «Минай» 0:0

Середнє: Євген Мучичка, Василь Беца, Юрій Дрозд, Юрій Шукаль, Мирон Гулович, Андрій Лазар (Михайло Стегура, 59), Денис Пахомов, Анатолій Нурієв, Крістіан Сегедій (Руслан Соскида, 53), Сергій Лендєл, Іван Жаренко.
Запасні: Михайло Костюк, Олександр Пахомов, Олександр Септа, Олександр Мадяр, Анатолій Гаврилешко.
Тренер – Вадим Дьордь.

Минай: Юрій Погоріляк, Едуард Дзьоба (Едуард Нергеш, 64), Віктор Чумак, Артем Пустовіт, Роберт Смокоровський, Микола Гібалюк, Ігор Вагін, Владислав Микуляк, Яромир Лобода (Олександр Назаренко, 89), Олександр Зубанич (Михайло Дудаш, 60), Михайло Чедрик.
Запасні: Владислав Хмельовський, Євген Костик, Владислав Варцаба, Сергій Сидоренко.
Тренер – Микола Гібалюк   
 
Попередження: Пахомов Д., 48, Гулович, 67 – Микуляк, 37.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1131 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: