Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Середнє" та "Вільхівці" стартують з нічиєї (ФОТО)
19:18
"Середнє" та "Вільхівці" стартують з нічиєї (ФОТО)
У головному протистоянні першого туру визначити сильнішого так і не змогли.

Напередодні гри господарі не могли розраховувати на низку гравців основи (Ільчук, Дзьоба, Трухан). У тячівців ж всі гравці були у повній бойовій готовності. І саме гості продемонстрували на старті поєдинку більшу націленість на ворота і досить швидко повели у рахунку. На 6-ій хвилині Дмитро Рацин подав зі штрафного з лівого краю, а Грицкевич виграв верхову боротьбу і підправив круглого під дальню стійку – 0:1.

У наступні хвилини червоні віддали ініціативу супернику, який ніяк не міг підібратись до воріт Славіка, щоб створити бодай щось небезпечне. Єдиний вартий уваги момент у першому таймі - це удар Ковача зі штрафного з 23 метрів, шкіряний пройшов над воротами. Вільхівці грали від оборони намагаючись піймати суперника на контрвипаді. 

Мабуть спека відобразилась на грі, яка проходила у доволі спокійному темпі. До гострих епізодів можна віднести ще удар Рацина з 22 метрів, але не точно. 

Після перерви підопічні Ковача додали в активності, проте і це не допомагало їм, щоб довести атаки до завершального удару. Лише на 66-ій хвилині завдяки індивідуальним діям Ролі, який на лівому краї штрафної обійшов Гнепу, вдалося вперше змусити серйозно вступити у гру Славіку, який відбив удар впритул від Валерія, Гальчак одразу ж добивав з 14 метрів, але Гнепа підкотився під нього і завадив йому нанести точний удар.

Через хвилину на поле вийшов Семків, який зайняв місце на вістрі атаки і зіграв важливу роль у цій грі, він активно намагався пресингувати та чіплятись за м’ячі на чужій половині поля.

Вільхівці все частіше йшли вперед лише за рахунок довгих передач. Господарі наситили середню лінію і потроху просувались вперед з незначними успіхами. На 83-ій хвилині саме Семків заробив небезпечний стандарт недалеко від штрафної і Джанда потужним ударом з 25 метрів у дальній кут зрівнює рахунок – 1:1.

У час, що залишився у команд вже не було сил змінити хід поєдинку, тож вони ділять очки на старті чемпіонату.


ФК Середнє – ФК Вільхівці 1:1

Голи: Грицкевич, 6 – Джанда, 83.

Середнє: Ерік Гречка, Ілля Демідов (Олександр Семків, 67), Мирослав Скрип, Едгард Русин, Микита Гальчак, Іван Ковач, Віталій Медведєв, Микола Джанда, Валерій Роля, Василь Роботишин (Владислав Сердюк, 63), Руслан Куртанич.
Запасні: Олександр Костик, Сергій Далекорей, Валентин Павлик, Олександр Свадеба.
Тренер - Іван Ковач.

Вільхівці: Юрій Славік, Мартин Бакша (Михайло Матяш, 80), Володимир Товт, Роберт Товт, Василь Гнепа, Євген Лукіяник, Вячеслав Пінковський, Павло Кривка (Іван Скунзяк, 71), Іван Куцин (Юрій Мушка, 59), Дмитро Рацин (Едуард Нергеш, 82), Олександр Грицкевич.
Запасні: Віталій Гринишин, Віталій Мадяр, Артур Апіян.
Тренер - Юрій Бучок.

Попередження: Скрип – Пінковський, Лукуяник, В. Товт
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 625 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: