Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Середнє" у більшості здобуває першу перемогу (ФОТО)
19:46
"Середнє" у більшості здобуває першу перемогу (ФОТО)
Вилучення у гостей у першому таймі стало ключовим моментом у цій грі.

До матчу у обох команд були втрати: у господарів були відсутні Мадяр та Пахомов, а в гостей – Зизич, Будз та Чумак. До того ж Соскида та Едуард Готра тільки-но повернулись з матчів за збірну АТО Закарпаття (ігри відбулись у п’ятницю та суботу у Винниках).
 
Витязь на правах фаворита зустрічі частіше йшов вперед та серйозних моментів біля воріт Михайла Готри не виникало. Лише на 22-ій хвилині Соскида завдав небезпечного удару з 18 метрів, м’яч пройшов трохи правіше воріт.
 
А вже за дві хвилин стався ключовий епізод у грі, який вплинув на майбутній перебіг подій на полі. Яковлєв у супроводі Бойкула втікав до воріт і в ході обопільної боротьби впав, арбітр розцінив це як порушення з боку захисника і виписав йому жовту картку, яка була для нього другою. До цього Повхан та Бойкул також встигли зірвати перспективні атаки господарів, хоча в інший бік жовте світло запалювалось рідше в таких самих епізодах.
Одразу після вилучення Джанда виконав стандарт з 24 метрів, м’яч після серії рикошетів у штрафній опинився у Яковлєва, який з 5 метрів відкрив рахунок – 1:0.
 
Навіть у меншості гості володіли ігровою ініціативою, одразу додавши в активності та захист середнянців діяв щільно і не давав супернику підійти до воріт, а навіси у крану зону ні до чого не призводили.
 
На старті другого тайму Ролі вдався ефектний удар з правого краю у ближню дев’ятку, Марко у стрибку відбиває. На 52-ій хвилині Мадяр, як і в минулому матчі, знову зазнав ушкодження і змушений був покинути поле за допомогою партнерів. На 57-ій хвилині Джанда красивим та сильним пострілом з 22 метрів відправляє м’яч у дальню дев’ятку – 2:0.
 
У наступній атаці господарі марнують вихід 4 в 2 - Гальчак з 12 метрів пробив вище. На 59-ій хвилині Михайло Готра на виході за верховий м’яч зіткнувся із Ільчуком і Соскида бив з розвороту по незахищеним воротам, однак вище. Середнє компактно розташувалось на своїй половині поля і маючи на одного гравця більше доволі легко стримували всі позиційні атаки концгазівців, лише час від часу відповідаючи контратаками.
 
На 73-ій хвилині Міговк віддав вперед на Соскиду, який прийняв м’яч на вході у штрафну і пробив з 14 метрів, але повз рамку. На 85-ій хвилині зелено-білі піймали суперника на контрвипаді, Яковлєв віддав правіше на Ролю, який встановив кінцевий рахунок у грі – 3:0.
 
Середнянці в районному дербі здобувають дебютну перемогу і лише з п’ятого туру починають рух вверх по турнірній таблиці. Витязь, скоріш за все, споглядаючи з другого місця просто недооцінив свого суперника.
 
 
Арбітр – Віктор Печунка
Асистенти – Йосип Мучичка, Любов Куніна
Делегат матчу – Михайло Митровський
 
смт Середнє, глядачів 150
 
ФК «Середнє» - ФК «Витязь» 3:0
 
Голи: Яковлєв, 25, Джанда, 57, Роля, 85.
 
Середнє: Михайло Готра, Мирон Гулович, Руслан Куртанич, Іван Ільчук, Валентин Павлик, Денис Чокнадій, Микита Гальчак (Олександр Дячук, 85), Валерій Роля, Олександр Назаренко, Микола Джанда (Ростислав Микла, 78), Владислав Яковлєв.
Запасні: Станіслав Кисіль, Сергій Рущак.
Тренер – Вадим Дьордь.
 
Витязь: Костянтин Марко - Юрій Бойкул, Артем Пустовіт, Сергій Повхан (Роберт Товт, 70), Олександр Мадяр (Михайло Міговк, 53) - Юрій Каганець, В’ячеслав Ковтан, Іван Скунзяк (Едуард Готра, 46), Едуард Дзьоба, Віталій Медведєв - Руслан Соскида.
Запасні: Олександр Костик.
Тренер – Тарас Вайданич.
 
Попередження: Гальчак, 16, Джанда, 76, Дячук, 89 – Повхан, 10, Бойкул, 19, Ковтан, 52, Каганець, 79.
 
Вилучення: Бойкул, 23.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 705 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: