Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Середнє" у більшості дотискає "Мункач"
15:24
"Середнє" у більшості дотискає "Мункач"
Очікувалося, що це протистояння буде одне з ключових у турі, адже зустрічалися приблизно однакові за силою команди.

Очікувалося, що це протистояння буде одне з ключових у турі, адже зустрічалися приблизно однакові за силою команди. Правда в «Мункача» сталися певні кадрові втрати: в минулому матчі травмувався Сергій Кундрик, та розташування клубу залишив один із кращих хавбеків Юрій Тома, який продовжить свою кар’єру в угорському «Кішварді», з температурою на поле вийшов і Валентин Великий, якого вже в середині першого тайму через це довелося замінити. Тому на позицію захисника тренерський штаб був змушений перевести Віктора Гея.

Натомість середнянці приїхали у всеозброєнні. В колектив добре влилися новачки: Денис Чокнадій, Іван Ковач, мукачівці Сергій Лендєл та Анатолій Нурієв.

Перед матчем вдалося з останнім поспілкуватися Анатолій зазначив, що гратиме як зазвичай, але хоче забити, бо в його тата сьогодні день народження. На жаль, для нас,  наче в воду гледів.

Практично вся гра проходила в позиційній боротьбі в центрі поля. Більше м’яч контролювали господарі, але лише до штрафного майданчика середнянців, які вибудували потужну лінію оборони й практично «виключили» з гри найтехнічнішого гравця «Мункача» Владислава Апостолюка.

У першій половині більше нагод було в підопічних Золтана Сільваші. На 14-й хвилині подачу з кутового замикав Віталій Міклош, надійно зіграв воротар, а через шість хвилин Валентин Великий розіграв стінку з Олексієм Хоменком і завдавав удару з-за меж штрафного майданчика – неточно. На 38-й хвилині реакцію кіпера гостей перевірив Апостолюк, воротар відбиває перед собою, а захисники команди виносять м’яч в аут.

Лише на 43-й хвилині першу атаку з гострим завершення провели гості. Іван Жаренко правим краєм проривається в штрафний господарів пробиває надійно грає воротар Сільваші-молодший, відбиваючи м’яч, але на підборі першим був Анатолій Нурієв, який пробиває вдруге, захисники в підкаті блокують удар колишнього партнера по команді.

Вже на останній хвилині тайму Іван Качур заробив штрафний удар перед лінією карного майданчика, Апостолюк пробив – м’яч облизав поперечину воріт і вилетів за межі поля.

В другій половині малюнок гри не змінився, але атаки в виконанні гостей стали більш гострішими. На 50-й хвилині подачу з лівого краю замикав Нурієв Володимир Дядюк, який замінив Сільваші, у стрибку відбиває удар, але знову м’яч відлітає до Нурієва, Анатолій пробиває вдруге – поруч зі стійкою.

На 58-й хвилині форвард «Мункача» Іван Качур пробив з розвороту – знову правильну позицію обрав воротар «Середнього» й без проблем прибирає до рук м’яч. А на 60-й хвилині технічний Сергій Лендєл продерся через захист господарів і бив у ближній кут – влучив у хрестовину.

Через дві хвилини вже гаряче було біля володінь Євгенія Мучички, Іван Качур намагався зачепитися за передачу партнерів, але захисник завадив йому отримати передачу, здається з порушенням правил, однак свисток арбітра змовчав. На 64-й хвилині середнянець Іван Жаренко правим флангом зумів втекти від опікуна на швидкості вривається в штрафний господарів і з доволі гострого кута пробиває в дальній кут воріт – м’яч пролітає поруч зі стійкою.

На 75-й хвилині на мою думку стався ключовий епізод – арбітр покарав другою жовтою карткою Гея – господарі залишилися в меншості. Тож, звісно, протистояти на рівних за чисельною переваги суперника було вкрай важко. Саме втома далася взнаки за такої гри.

Вирішальною стала атака гостей на 86-й хвилині. М’яч на правому краї отримав Жаренко, який зумів розхитати молодого захисника мукачівців й накотив передачу на набігаючого Нурієва. Анатолій підхопив передачу, увірвався по центру в штрафний майданчик господарів і з-під захисника пробив точно в дальній від воротаря кут. До честі Анатолія він не радів голу колишній своїй команді, а просто крикнув в бік трибун, де сидів його батько: «Тату – це тобі подарунок».

В мукачівської команди сил на адекватну відповідь не знайшлося. Хоч на поле вийшли свіжі та молоді Василь Дан, Олексій Франчук, але створити гостроти вони не змогли.


Арбітр – Михайло Райда (Іршава).

Стадіон СОК ДЮСШ м.Мукачево. Температура + 32. Глядачів: 500

«Мункач» (Мукачево) – «Середнє» (Середнє) – 0:1 (0:0)

Гол: Нурієв 86

«Мункач»: Сільваші (Дядюк 46), Міклош, Гей, Трухан, Трачук, Великий (Хміль 20, Когутка 84), Шведюк (Дан 90), Хоменко, Русин (Буда 62), Апостолюк, Качур (Франчук 87).
Запасний: Кундрик.
Тренер: Золтан Сільваші

«Середнє»: Мучичка, Беца, Лазар, Дрозд, Нурієв, Жаренко, Ковач, Гулович, Лендєл (Стегура 78), Назаренко, Чокнадій.
Запасні: Костюк, Пукіш, Могіш, Пахомов О., Шукаль, Соскида.
Тренер: Вадим Дьордь

Попередження: Трухан 12, Шведюк 48, Гей 68 – Ковач 43, Чокнадій 75, Дрозд 80

Вилучення: Гей 75 Фоторепортаж можна переглянути на сторінці ФК "Мункач" у Facebook.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1197 | Додав: lobda | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: