Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Середнє" у товарняку перемогло "Мункач" U19
15:08
"Середнє" у товарняку перемогло "Мункач" U19
1 березня мукачівський «Мункач» U-19 зіграв товариський поєдинок проти ФК «Середнє» на штучному полі свого суперника.

Мукачівська команда провела цей матч на фоні тренувальних навантажень. Тож перші 10-ть хвилин були за господарями, які втілилися в два забиті голи. На 6 та 9-й хвилині Мирослав Мудра засмутив кіпера мукачівців Володимира Дядюка. Правда, створити голеві моменти супернику підопічні Дьордя Короловські та Золтана Сілваші дали можливість через власні огріхи на власній половині поля.

Наприкінці першого тайму фактурний форвард «Мункача» зумів один гол відквитати, вдало зігравши на добиванні.
 
Але в першій половині другого тайму за рівної гри молоді мукачівські футболісти знову припустилися помилок і «привезли» собі два необов’язкові голи. Спочатку на 51-й хвилині відзначився Василь Горський, а четвертий гол у складі «Середнє» на 59-й хвилині гри забив екс-нападник мукачівської команди Іван Качур.

Мукачівці зуміли також відповісти голом у відповідь. Після чудової комбінації двоє гравців «Мункача» вийшли на одного оборонця середнянців. Віталій Трачук накотив під удар Богдану Безверхньому, а той вже не схибив. Тож 2:4 мукачівська команда поступилася у цьому цікавому матчі.
 
Як зауважив наставник мункачівців Золтан Сільваші на цьому тижні запланований ще один товариський поєдинок, час та спаринг-партнер уточнюється. Повідомимо наших уболівальників про це згодом.

 
Стадіон: штучне поле смт. Середнє
 
«Середнє» – «Мункач» U-19 – 4:2 (2:1)
 
Голи: Мирослав Мудра 6, 9; Василь Горський 51; Іван Качур 59 – Василь Дан 35, Богдан Безверхній 62
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1414 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: