Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Середнє виграє битву за "срібло"
20:22
Середнє виграє битву за "срібло"
Вже шостий матч між цими суперниками в цьому році виявився вирішальним у боротьбі за срібло чемпіонату.

Вже шостий матч між цими суперниками в цьому році виявився вирішальним у боротьбі за срібло чемпіонату.

До головної гри сезону команди підійшли з кадровими втратами. У Середнього були відсутні дискваліфіковані Крьока та Смокоровський. Гості не дорахувались Микуляка та Міллера. Зі стартовим свистком Бобаля команди помчали вперед, і перша атака залишилась за гостями, яка закінчилась ударом Фляшка з лівого краю. Господарі підключаючи швидкі фланги почали тероризувати штрафну Драгули навісами і прострілами. Після одної з таких передач Жаренко в один дотик пробивав метрів з восьми та голкіпер відбив цей удар. Атака другим темпом завершилась потужним ударом Ряшка з 20 метрів трішки лівіше стійки воріт.

Підопічні Мовчана не могли налагодити конструктивну гру попереду. Габаритний форвард Калинич не справлявся з своїми обов’язками і не міг ніяк заціпитись за м’яч. Середнянці продовжували комбінувати в середині поля із швидким просуванням до чужої штрафної.

На 28 хвилині після подачі з правого кута поля у виконанні Кручаниці, Юрій Шукаль головою переправляє круглого у сітку воріт гостей. Вболівальники були впевнені, що після першого голу хустяни посиплються, та їхні думки не підтвердилися. Збільшити рахунок мав можливість Бандурович, змістившись з ліва в центр сильно пробив та захисник встиг заблокувати удар, однак м’яч покотився в штрафну, де Кручаниця намагався переправити круглого у ворота та першим на м’ячі був захисник. Ще через декілька хвилин Жаренков вдало грає на підборі і з 15 метрів стріляє по воротам, але значно вище.

Гості зуміли відповісти чимось внятним лише наприкінці першого тайму, коли Мадяр пробивав з правого кута штрафного майданчику та м’яч зачепивши когось із захисників пішов на кутовий. Біля протилежних воріт Кручаниця віддав пас на Жаренкова і той з 18 метрів влучає в перекладину, Кручаниця намагався зіграти на добиванні, однак опинився в положенні поза грою.

На другий тайм «Оболонь» вийшла з деякими перестановками, в результаті яких Ігор Пилип піднявся вище, а Браєр став грати лівого захисника. Перший небезпечний момент у другому таймі створили гості, однак біля своїх воріт. Антон Вайнарух намагаючись перервати гостру передачу в штрафну, зрізав м’яч у свої ворота та Драгула виявився на місці.

На 62 хвилині Віктор Ряшко своїм ударом потряс перекладину воріт, а першим на добиванні був Кручаниця, який знову заліз в офсайд.

Підопічні Іваниці продовжували розхитувати захист «пивоварів» розуміючи, що мінімальна перевага не несе в собі впевненість. Жаренков прострілив зі свого правого флангу на Бандуровича і той у боротьбі із захисниками намагався проштовхнути кругового та йому це не вдалося. Під час швидкої атаки лівим краєм Бандурович вивів на ударну позицію Пиняшка і той намагався закрутити м’яч під дальню стійку та знову мимо. Чергову подачу від Пиняшка з ліва, на дальній стійці трішки не встиг замкнути Жаренков.

Занадто пізно усвідомивши всю складність ситуації, «Оболонь» останні хвилини матчу все-таки провела в атаках. «Коронний» удар з лівої від Браєра, Славік забрав без над зусиль. А після гострого прострілу від Мадяра, Михайлу Томишину забракло точності.

«Середнє» перемагає у фінальній битві сезону і завойовує срібло чемпіонату. Команда з Хуста опускається на четверту сходинку, так як «Севлюш» перемігши в Іршаві обходить «пивоварів». Середнянці сьогодні виглядали помітно сильніше гостей, провівши в атаці більшу частину матчу, диктувавши свої умови на полі і створюючи моменти.


Арбітр - Юрій Бобаль
Асистенти арбітра - Ігорь Гарлач, Сергій Боднар.
Глядачів: 300. Температура +18.

ФК «Середнє» Середнє - ФК «Оболонь» Хуст 1:0

Голи: Шукаль, 28.

Середнє: Юрій Славік, Мирон Гулович, Юрій Шукаль, Олександр Ковчар, Василь Пиняшко, Віктор Ряшко, Ігор Вагін, Іван Жаренко, Василь Кручаниця, Іван Бандурович.
Тренер – Іваниця М.

Оболонь: Віктор Драгула, Сергій Панця, Микола Росоха, Микола Вурста, Олександр Браєр, Ярослав Мадяр, Олександр Маркусь, Ігор Пилип, Антон Вайнарух, Юрій Калинич, Олександр Фляшко.
Тренер – Мовчан Ю.

Тарас Галушка


ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу Ви можете переглянути на офіційній сторінці Вконтакте

Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1019 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: