Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Середнє" з труднощами виходить у півфінал (ФОТО)
19:24
"Середнє" з труднощами виходить у півфінал (ФОТО)
Першого півфіналіста визначали за допомогою післяматчевої серії пенальті.

Чвертьфінальні матчі складалися з двох таймів вже по 45 хвилин, на відміну від групового етапу.
 
Господарі перед цим матчем не могли розраховувати на Сергія Кундрика, тож місце у центрі захисту зайняв Котьо, а на фланзі вийшов Лукіяник. Саме Євген був близький, щоб провести красивий м’яч уже на старті поєдинку. Лукіяник був першим на підбиранні перед штрафною і сходу пробив з 22 метрів, шкіряний вдарився об перекладину і вилетів у поле.
 
Гості майже на рівних протистояли фавориту цієї пари, але лише перші хвилин 10-15. Вся гострота від ужгородців йшла після стандартів. Так на 17-ій хвилині Дуран подав кутовий, а захист середнянців лише спостерігав як Соскида на дальній стійці забиває з близької відстані – 0:1.
 
За декілька хвилин знову подача з кута поля, тепер вже Соскида скидує вздовж воріт, де Кривка у боротьбі із захисником із трьох метрів б’є вище воріт. Надалі зелено-білі повністю контролювали хід зустрічі та із завершальним ударом у них не складувалось. Велика кількість кутових та стандартів не приносили результату. Лише на 33-ій хвилині Бако з лівого краю вирізав на дальню стійку, куди набіг Качур і пробив повз воротаря – 1:1.
 
Тиск на ворота Славіка не спадав та оборона, на чолі з Чумаком, більше не помилялись. На 45-ій хвилині Соскида знову загрожував воротам після корнера, але на цей раз Руслан не влучив з гострого кута у рамку.
 
У другому таймі Ужгород так само відбивався від позиційних атак команди Варги і намагався сильно до своїх воріт не прижиматись. Бобаль навісив зі штрафного з лівого краю, Куделко головою пробив трохи вище воріт. На 63-ій хвилин Качур з 20 метрів вдарив над воротами. Далі Бако поцілив у лівий кут з 21 метру, Славік перевів на кутовий. Гулович подав зліва, Шольц головою цілив у ближній кут, але не точно.
 
Середнянці так і не змогли пройти «автобус» команди Тулайдана в основний час, тож їх чекала серія післяматчевих пенальті. Тут вже фаворитом виглядали гості, знаючи хорошу гру Славіка на лінії.
 
Перші удари з одинадцять метрів від Чумака та Качура були влучними – 1:1. Другий удар від Лазара Кучінка відбив та м’яч все ж закотився за лінію 2:1. Трачук свій удар реалізував – 2:2. Білінський також забив – 3:2. Котьо знову зрівняв – 3:3. Удар Предчука Кучінка відбив. Рацин вивів свою команду вперед – 3:4. Кучінка відбив і наступний удар від Соскиди, перевівши круглого у стійку.
 
Середнє стає першим півфіналістом Зимової першості. Ужгород продемонстрував хорошу гру в захисті і за допомогою Соскиди ледве не здійснив сенсацію.
 
 
Арбітр – Вадим Запрутняк
Асистенти – Валерій Шкура, Річард Готра
Делегат матчу – Михайло Митровський
 
ФК «Середнє» - ФК «Ужгород» 1:1 (4:3)
 
Голи: Качур, 33 – Соскида, 17.
 
Середнє: Павло Кучінка, Мирон Гулович, Василь Куделко, Станіслав Котьо, Євген Лукіяник, Віталій Медведєв, Віталій Трачук, Олександр Бако, Річард Шольц (Олексій Франчук,81), Іван Качур, Матвій Бобаль (Дмитро Рацин,60)
Запасні: Михайло Костюк.
Тренер – Василь Варга.
 
Ужгород: Юрій Славік, Василь Бонтей, Віктор Чумак, Іван Ільчук, Михайло Дудаш, Павло Кривка (Роман Білінський, 59), Андрій Лазар, Володимир Дуран (Олександр Септа, 81), Михайло Стегура (Антон Предчук, 70), Василь Боднар, Руслан Соскида.
Запасні: Андрій Іонін.
Тренер – Тарас Тулайдан.
 
Попередження: Ільчук, 19, Соскида, 31.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчі дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 916 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: