Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Середнє" забиває шість на "Автомобілісті" (ФОТО)
19:38
"Середнє" забиває шість на "Автомобілісті" (ФОТО)
Команда Василя Варги доволі легко розправляється з ужгородцями.

У стартовій розстановці господарів були мінімальні зміни – досвідчений львівський захисник Федорів зайняв місце в середині поля, Іван Ковач знову вийшов на фланзі оборони. У середнянців змін не було, всі були в строю.
 
З перших хвилини гості захопили територіальну перевагу і одразу створили декілька загострень з кутових. На 7-й хвилині Бако прорвався у штрафну і справа прострілив на Рацина, який з шести метрів пробив повз рамку. За хвилину Нурієв пробив з-під Пустовіта з 17 метрів, але вище. Тиск на ворота Трофіла не вщухав, дальні удари прилітали від Дрозда та Нурієва. На 20-й хвилині Бако віддав на Ковчара і той з 19 метрів влучив у дальню дев’ятку – 0:1.
 
Черговий випад гостей знову завершився голом – Шведюк здійснив прохід правим краєм і прострілив вздовж лінії воріт, Нурієв вискочив із-за спин захисників і з двох метрів переправив головою м’яч у ворота – 0:2.
 
Ужгородці з труднощами доходили до чужих воріт. На 33-й хвилині Каганець відзначився дальнім ударом, але мимо. А підопічні Варги вирішили ще до перерви зробити рахунок розгромним. Бако вивів Рацина один в один і Дмитро перекинув Трофіла – 0:3.
 
Після перерви господарі помітно активізувались попереду. Ковач подав справа, Каганець на ближній стійці підправив головою круглого у ворота та Кучінка у стрибку відбиває. На 50-й хвилині Бако пробив на виконання у дальню дев’ятку з правого кута штрафної – 0:4.
 
За чотири хвилини підопічні Шанти зуміли відквитати один гол. Назаренко, який з’явився у другому таймі, подав з лівого флангу, а Соскида вдало пробив головою – 1:4.
 
Команди продовжували радувати глядачів голами, зокрема гості. Шведюк подав з правого краю, а Рацин, який опинився один в центрі штрафної, прицільно пробив головою – 1:5.
 
Всі розуміли, що в цій грі все вже вирішено, тож темп гри трохи впав. Після довгої передачі Соскида головою скинув на хід Арделяну, який виривався на побачення з Кучінкою та воротар вчасно вийшов з воріт і на мить випередив суперника. Якима гостро прострілював з правого краю штрафної та ворота перервав передачу, а захисники не дали добити Нурієву.
 
Ковач подав з кута поля, на дальній стійці Арделян пробив сходу та голкіпер відбив. Нурієв вибігав на одного Сидоренка з лівого краю та Владислав відбив перший удар, добивання Стегури з 14 метрів пройшло над воротами. На 69-й хвилині Нурієв познущався над обороною суперника, обійшовши двох захисників у штрафній і пробив повз кіпера – 1:6.
 
В останню десятихвилинку синьо-жовті створили декілька хороших нагод, одна з яких стала результативною. Назаренко навісив з флангу, Куртанич на дальній стійці пробив головою, але трохи вище. Далі сам Назаренко пробив з 22 метрів, Костюк забрав. За хвилину до завершення основного часу Куртанич відкинув під удар Федоріву і той майстерно поцілив у ближню дев’ятку з 18 метрів – 2:6.
 
Середнє взяло своєрідний реванш, адже в минулому сезоні на цьому стадіоні вони зазнали поразки 6:1. Ужгородці не виправдали сподівань власних вболівальників і довели, що їм ще рано конкурувати за медалі з середнянцями.
 
 
Арбітр – Ярослав Козик
Асистенти – Сергій Наскалов, Іван Грубінка
 
м. Ужгород, стадіон Автомобіліст, глядачів 200
 
ФК «Ужгород» - ФК «Середнє» 2:6
 
Голи: Соскида, 54, Федорів, 89 - Ковчар, 20, Нурієв, 29, 69, Рацин, 40, 56, Бако, 50.
 
Ужгород: Станіслав Трофіл (Владислав Сидоренко, 63), Степан Буксар (В’ячеслав Пінковський, 67), Артем Пустовіт (Олександр Назаренко, 46), Олександр Кобеляш, Іван Ковач (Іван Варваринець, 74), Володимир Федорів, Юрій Каганець, Михайло Трухан (Роман Білінський, 63), Володимир Дуран (Руслан Куртанич, 78), Нуцу Арделян, Руслан Соскида.
Тренер – Іван Шанта.
 
Середнє: Павло Кучінка (Михайло Костюк, 81), Василь Куделко, Сергій Кундрик, Олександр Ковчар (Олексій Хоменко, 70), Станіслав Котьо, Василь Горскій (Мирон Гулович, 70), Юрій Дрозд, Дмитро Рацин (Василь Якима, 58), Олексій-Павло Шведюк, Олександр Бако (Михайло Стегура, 74), Анатолій Нурієв (Іван Качур, 78).
Тренер – Василь Варга, Мирослав Бундаш.
 
Попередження: Соскида.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ із матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1719 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: