Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Середнє" захоплює лідерство у чемпіонаті (ФОТО)
19:29
"Середнє" захоплює лідерство у чемпіонаті (ФОТО)
Підопічні Василя Варги здобувають чергову домашню перемогу.

У господарів поля зі старту вийшов новачок клубу, який не зумів пробитись до основи Минаю, Павло Тищук. Більше ніяких вартих уваги змін у складі обох команд не було. Певні корективи у гру внесло далеке від ідеалу поле, яке у цій грі згодом зіграє важливу роль.
 
Зі старту гравці на полі діяли обережно, середнянці здійснили кілька проривів до володінь Харіна, однак безрезультатно. Натомість Вітязь чи не першим ударом зумів відкрити рахунок у матчі, і зробив це звісно ж В’ячеслав Ковтан дальнім пострілом – 0:1.
 
Такий хід подій лише підігрівав інтерес до цього поєдинку з боку вболівальників. Та підопічні Варги досить швидко відігралися. Бако подав справа, м’яч з відскоком від землі дістався до дальньої стійки, де Тищук влетів з м’ячем у ворота – 1:1.
 
Захист та воротар Вітязя виступили лише спостерігачами у цьому епізоді, упустивши Качура, який не дотягнувся до м’яча та Тищука, що забив. А тим часом напруга у матчі наростала, і в одному з епізодів зціпилися Бако та Лук’яненко та арбітр швидко погасив їх запал жовтими картками.
 
На 31-ій хвилині господарі двічі після стандартів загрожували воротам Вітязя. Після подачі зі штрафного Тищук пробив з 12 метрів, кіпер переводить на кутовий. Після виконання цього стандарту Рацин бив з відскоком з 16 метрів, але біля стійки.
 
Вже перед самою перервою Середнє зуміло провести гол у роздягальню. На 44-ій хвилині Тищук віддав на Бако, який пробив з 12 метрів, але мимо. В наступній атаці Качура вивели на відмінну ударну позицію, Іван пробив з 18 метрів і воротар вже готовий був парирувати цей удар завалившись вліво, але прямо перед ним м’яч вдарився об «кочку» і перескочив через нього – 2:1.
 
Досить курйозний гол і зелено-білі пішли на відпочинок ведучи в рахунку. З перших хвилин другого тайму на поле вийшов Руслан Соскида, який провів більшість своєї кар’єри саме на цьому полі. Саме він ніс основну загрозу чужим воротам, так на 59-ій хвилині Бако віддав вперед на Руслана, який випередив Селещука і проштовхнув м’яч повз воротаря, влетівши в нього та м’яч пройшов повз ворота.
 
Середнянці протягом всього матчу володіли територіальною перевагою та зробити більш комфортний рахунок їм довгий час ніяк не вдавалось. Лише на 78-ій хвилині чергове забігання Соскиди, який випереджає Лук’яненка і той опинившись за спиною форварда завалює його у своїй штрафній. Арбітр без вагань ставить пенальті, який реалізував Бако – 3:1.
 
На 82-ій хвилині Соскида відкинув під удар Дрозду, та удар Юри з 19 метрів забрав воротар. Господарі ще декілька разів вибігали у перспективні швидкі атаки та з останнім пасом виникали проблеми.
 
Середнянці в третьому матчі поспіль здобувають перемогу у два м’ячі і піднімаються на вершину таблиці. Підопічні Пінковського намагались нав’язати боротьбу, старання гравців Вітязя було видно, але абсолютно безрезультатно.
 
 
Арбітр – Вадим Запрутняк
Асистенти – Ігор Гарлач, Валерій Шкура
Делегат – Михайло Митровський
 
смт Середнє, стадіон "Виноградар", глядачів 150
 
ФК «Середнє» - ФК «ВІтязь» Концгазо 3:1
 
Голи: Тищук, 19, Качур, 45, Бако, 78 (пен.) – Ковтан, 14.
 
Середнє: Павло Кучінка - Мирон Гулович, Сергій Кундрик, Василь Куделко, Євген Лукіяник (Олексій Франчук, 83) - Віталій Трачук, Олександр Бако (Річард Шольц, 80), Дмитро Рацин (Юрій Дрозд, 71) – Павло Тищук (Віталій Медведєв, 68) Іван Качур, Матвій Бобаль (Руслан Соскида, 46).
Запасні: Михайло Костюк, Мирослав Бундаш.
Тренер – Василь Варга.
 
Вітязь: Максим Харін - Євген Колобов, Богдан Лук’яненко, Вадим Селещук, Владислав Бухарієв (Юрій Кузьма, 86) - Дмитро Кренько (Василь Красношлик, 87), В’ячеслав Пінковський (Олександр Ревта, 86), Олександр Шимон (Євген Костик, 74), Андріан Горняк (Анатолій Павліш, 76), Максим Шамрай (Іван Жентичка, 85) - В’ячеслав Ковтан.
Запасні: Олександр Костик.
Тренер – В’ячеслав Пінковський.
 
Попередження: Бако, 18 – Лук’яненко, 18, Шимон, 28, Кренько, 55.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1020 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: