Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Середнє" залишає полянців позаду себе (ФОТО)
17:44
"Середнє" залишає полянців позаду себе (ФОТО)
У центральному матчі останнього туру Зимової першості господарі штучного поля здолали свалявців.

Зустріч найсильніших команд групи А зібрав чималу глядацьку аудиторію. До третього матчу ігрового дня поле було зачищене.
 
Початок матчу був за середнянцями, які провели декілька стрімких атак, але ударами вони не увінчалися. З часом гості вирівняли гру, перевівши всю боротьбу у центр та на підступах до штрафних. Незважаючи на інтенсивну гру обох команд і демонстровані ними високі швидкості, вартих уваги моментів у тих і інших воріт не спостерігалося.
 
Зелено-білі часто користувались довгими передачами на забігання трійки атакуючих гравців - Медведєва, Бобаля та Качура, але вони постійно опинялись у положенні поза грою. Єдину реальну загрозу воротам Бучка середнянці одразу втілили у гол. Бако виконав чудову навісну передачу справа, Бобаль опинився один перед воротами і пробив головою з 7 метрів, голкіпер зумів відбити, але з добиванням справитися не зміг – 1:0.
 
Друга половина почалася з небезпечного моменту у виконанні господарів. Медведєв промчав правим краєм і прострільною передачею знайшов Качура, який не зовсім вдало пробив з 7 метрів і воротар зумів врятувати свої ворота. За хвилину Качур з лівого краю штрафної обвідним ударом поцілив у дальню стійку, воротар вважав що м’яч йде повз ворота і лише супроводжував його. Трачук добивав по практично пустим воротам, але з 10 метрів б’є мимо.
 
Лише у другому таймі гостям вдалося додати в темпі і створити ворожій обороні проблеми. На 41-ій хвилині Євген Володимирович Русин знаходить пасом у штрафній Мельника, який вдало прикрив м’яч корпусом та Котьо не дав йому пробити і завалив його. Арбітр вказує на одинадцятиметрову позначку. Варваринець пробив точно у правий кут – 1:1.
 
Залишити у меншості свою команду міг Котьо, який маючи жовту здійснив ще декілька фолів. Інтрига у матчі відродилась та розвити свій успіх полянці можливості не мали. Пропущений гол дещо оживив господарів, які відповіли парою випадів. Бако подав справа і Куделко у падінні пробивав головою з 5 метрів, біля стійки. Далі Качур вибігав у перспективну швидкісну атаку 2 в 1, але віддав не точну передачу партнеру вже у штрафній і воротар перехопив. На 56-ій хвилині спрацювала заміна від Василя Варги. Качур відкинув Бако на лівому фланзі і той подав у штрафну, де на ближній стійці Річард Шольц влучно пробиває головою – 2:1.
 
Поляна не погано розігрувала м’яч у центрі поля та наблизитись до воріт їм не вдавалось. Середнє в останні хвилини мали ще одну нагоду закріпити перемогу. Качур на швидкості увійшов у штрафну, де його зачепив захисник, але Іван встояв та пробити Бучка йому не вдалось.
 
Таким чином, важкий, в'язкий і повний боротьби матч завершився на користь середнянців.
 
 
Арбітр – Назар Дьордь
Асистенти – Юрій Шимон, Валерій Шкура
Делегат матчу – Михайло Митровський
 
ФК «Середнє» - ФК «Поляна» 2:1
 
Голи: Бобаль, 29, Шольц, 56 – Варваринець, 41 (пен.).
 
Середнє: Павло Кучінка, Мирон Гулович, Василь Куделко, Сергій Кундрик, Станіслав Котьо, Дмитро Рацин (Олексій Франчук, 52), Віталій Трачук, Віталій Медведєв (Євген Лукіяник, 65), Олександр Бако, Іван Качур, Матвій Бобаль (Річард Шольц, 52).
Запасні – Михайло Костюк.
Тренер – Василь Варга.
 
Поляна: Ярослав Бучок, Артур Русин, Михайло Власик, Едуард Мельник, Руслан Гогерчак, Віталій Міклош, Олександр Міклош (Іван Грубінка, 66), Євген Володимирович Русин, Євген Валерійович Русин (Степан Стегура, 36), Іван Русин, Володимир Варваринець.
Запасні: Михайло Безик.
Тренер – Михайло Кондря.
 
Попередження: Бако, 26, Котьо, 41, Качур, 59, Трачук, 64 – Євген Вол. Русин, 31, А. Русин, 54.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 927 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: