Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Середнє" здобуває мінімальну перемогу (ФОТО)
19:43
"Середнє" здобуває мінімальну перемогу (ФОТО)
Єдиний гол з пенальті вирішив долю цього матчу на користь середнянців.

Цей поєдинок був досить принциповим для обох команд, які вже зустрічались двічі у Кубку. Хустяни прагнули реваншу, тоді як Середнє готувалось до переможного старту в чемпіонаті.
 
З початком матчу розпочався і дощ, який припинився лише в другому таймі. Господарі вперше грали на домашньому натуральному полі.
 
З перших хвилин зелено-червоні перейшли у активний наступ. Після розіграшу корнера Рацин віддав на Ковчара і той добряче приклався з 18 метрів, воротар робить перший сейв у матчі. За декілька хвилин Хоменко пробивав з лівого краю метрів з семи, але не точно.
 
По закінченні першої десятихвилинки гості змогли довести одну з перших своїх атак до удару. На завершенні Галай пробив з 20 метрів, але повз ворота. На 20-й хвилині після довгої передачі на половину поля гостей захисник не зміг вибити круглого і Якима виходить на одного воротаря, але замість удару покотив лівіше на Шведюка, в якого врізається Скляр. Арбітр вказує на одинадцятиметрову позначку і виписує жовту голкіперу. Капітан команди Котьо пробив влучно, воротар вгадав напрям удару, але відбити не зміг – 1:0.
 
Значна ігрова та територіальна перевага була на боці середнянців, які шукали шляхи до воріт суперника, атакуючи по всьому фронту. В одному з епізодів Якима перехопив шкіряного на чужій половині поля і виходив практично один в один та пробив з 14 метрів повз дальній кут. Гості серйозно потривожили Кучінку за хвилину до завершення першого тайму. Після подачі з кута поля Хмура завдавав удару головою впритул та голкіпер відбив.
 
По перерві Варга випускає Бако та Нурієва, які тільки відновились від травм. На 48-й хвилині Качур пробив з 18 метрів, але мимо. За п’ять хвилин Ковчар потужно вистрілив з 20 метрів, Скляр відбив, а добивання Качура заблокували захисники. Після прострілу справа від Хоменка Шведюк намагався переправити круглого з п’яти метрів у ворота та Василь Пилип кинувся під удар і відвів загрозу. На 62-й хвилині півзахисник Хмура наважився на дальній удар, воротар на місці.
 
Гра була наповнена боротьби, обидві команди були заведені. Господарі не збавляли темп: Горський пробивав з 20 метрів, не точно, далі Бако провірив кіпера. На 79-й хвилині гості могли зрівнювати рахунок. Після навісної подачі від Бучка Попадинець поборовся за м’яч з Кучінкою, на підборі першим був Хмура і пробивав по не захищеним воротам та з 12 метрів влучив у лежачого воротаря.
 
Нурієв намагався відзначити своє повернення на поле голом, але удар з розвороту Скляр забрав. Бако здійснив відбір біля чужої карної зони і розрізною передачею вивів Гуловича на ворота з лівого краю штрафної та удар Мирона був не точним. За хвилину господарі розігнали швидку контратаку на завершенні якої Нурієв пробив з 14 метрів, воротар знову рятує свою команду.
 
Останнє слово у грі було за оболонцями. Після подачі у штрафну м’яч відлітає до Росохи і той сходу б’є з 18 метрів, шкіряний пройшов в сантиметрах над поперечкою.
 
Оболонь більшість ігрового часу працювала на захист, але цілком могла розраховувати на очки, якби Хмура та Росоха були точнішими. Середнє здобуває важку домашню перемогу і продовжує працювати над реалізацією.
 
 
Арбітр - Мирослав Гала
Асистенти – Олександр Гога, Василь Готько
Делегат матчу – Матвій Бобаль
 
смт Середнє, поле № 2, глядачів 150
 
ФК «Середнє» - ФК «Оболонь» Хуст 1:0
 
Голи: Котьо, 21 (з пен.).
 
Середнє: Павло Кучінка, Василь Горський, Сергій Кундрик, Станіслав Котьо, Олександр Ковчар, Юрій Дрозд, Дмитро Рацин (Михайло Стегура, 46), Олексій Хоменко, (Мирон Гулович, 72), Олексій-Павло Шведюк, Василь Якима (Олександр Бако, 46), Іван Качур (Анатолій Нурієв, 55).
Запасні: Михайло Костюк, Мирослав Бундаш, Роман Гитик.
Тренер – Василь Варга.
 
Оболонь: Омелян Скляр, Михайло Алексик (Анатолій Похилюк, 75), Михайло Бучок, Олександр Галай (Анатолій Близнюк, 53), Володимир Попадинець, Василь Пилип, Микола Росоха, Олександр Фляшко (Роберт Пилип, 69), Владислав Хайнас (Михайло Дьордяк, 82), Богдан Хмура, Павло Ковачик.
Запасні: Володимир Гарастей, Василь Ізяник, Василь Тодавчич, Тарас Форкавець.
Тренер – Микола Буковецький.
 
Попередження: Хоменко, 49, Гулович, 80 – Хайнас, 7, Скляр, 18, Галай, 39, Алексик, 72, В. Пилип, 74, Попадинець, 88.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ із матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1455 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: