Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "​Середнє" здобуває перемогу у Берегові (ФОТО)
20:36
"​Середнє" здобуває перемогу у Берегові (ФОТО)
У дуже напруженому матчі підопічні Вадима Дьордя змогли зберегти переможний результат.

Вболівальники підтягувались на стадіон не дуже активно, хоча спека була не сильною. Тож трибуни були наполовину порожні. У грі юнацьких складів середнянці перемогли 0:3, дограючи поєдинок у подвійній більшості.

Берегово мало позитивну статистику у зустрічах з середнянцями, тож розраховувало і сьогодні на перемогу, щоб обійти свого сьогоднішнього суперника у таблиці. Натомість гості набрали хороший хід і мали можливість піти на відпочинок на третій сходинці.

Розпочали гру команди активно, обмінявшись подачами з кута поля, але удари Гички і Пахомова пройшли мимо воріт. Підопічні Дьордя на старті більше загрожували воротам Зана. Так на 13-ій хвилині Гулович змістився в центр і віддав на Нурієва, який відкинув під удар Стегурі, який пробив в один дотик з 30 метрів, воротар на місці.

А вже за хвилину після подачі з лівого краю Варга порушив правила на Стегурі і арбітр призначає пенальті. Жаренко б'є точно у правий кут – 0:1.

Червоно-зелені не збавляли оборотів, атакуючи в більшій мірі через фланги, звідки Беца та Лендєл загружали м’яч у штрафну. Саме після одної з таких подач від Беци, на 19-ій хвилині, Нурієв красивим ударом головою відправляє м’яч у дальню дев'ятку – 0:2.

Господарі досить важко виходили в атаку і тренер вже в середині першого тайму провів перестановки на полі, зробивши дві заміни, які позитивно вплинули на їхню гру.

На 32-ій хвилині Нурієв потужно пробив з 26 метрів, Зан відбив. На 36-ій хвилині Красношлик, що вийшов на заміну увірвався у штрафну по центру, на швидкості намагався пройти Шукаля та захисник зачепив його і Василь впав. Арбітр не наважився поставити другий пенальті у грі.

Берегівці потроху відтіснили гру від своїх воріт, Микитишин, який піднявся в опорну зону із захисту вдало розпочинав атаки. На 41-ій хвилині Татинець здійснив перехоплення на чужій половині поля, м’яч дістався Міклошу, той повернув Татинцю, а Микола вивів Луцю на ворота і Василь не схибив – 1:2.  

За мить Луця пробивав з 25 метрів, але не точно. На початку другого тайму Василь знову перевірив кіпера з середньої дистанції, та Мучичка зіграв надійно. Синьо-білі постійно шукали передачами Луцю, який ефективно відривався від опікунів і підігрував партнерам. На 50-ій хвилині Татинець з правого краю віддає точну передачу на Луцю, який в один дотик, з 10 метрів, б'є мимо воротаря – 2:2.  

Господарі піймали кураж і вже в наступній атаці могли виходити вперед. Ковтун здійснив рейд правим флангом і прострілив у карну зону, Татинець віддає на вільного Міклоша та Олександр з шести метрів пробив у голкіпера. Футболісти  Берегова ще довго будуть згадувати цей не використаний момент.

Тренер гостей одразу робить заміни, які стали вирішальними. На 60-ій хвилині свіжий Сегедій віддає наліво на Стегуру, який робить точну навісну передачу на Соскиду, який також вийшов чотирма хвилинами раніше, і Руслан у своєму стилі вколочує головою шкіряного у ворота – 2:3.

Берегівці після не тривалої перерви знову побігли вперед відігруватись. Татинець закинув у штрафну на Ковтуна, та його удар з 8 метрів пройшов мимо. Гості часто фолили, збиваючи атакувальний порив суперника, так за 6 хвилин в середині тайму вони дістали три жовті. А на 39-ій хвилині Соскида зачепив ліктем Микитишина, який перекинув його і оббігав, та арбітр не виписав попередження нападнику гостей, яке було б для нього вже другим.   

Середнє все рідше виходило в атаку, намагаючись втримати потрібний результат. Лише коли вже пішов додатковий час підопічні Баб'яка створили декілька реальних нагод. Татинець прострілив справа, Луця у боротьбі із захисником не зміг дотягнутися до м’яча. Хоча берегівці апелювали до арбітр, що захисник завалив форварда господарів.    

Далі Бокшо пробив з 24 метрів, Мучичка забрав. Найгостріше було після чергової подачі у карний майданчик, м’яч відскочив до Татинця, який з трьох метрів пробив вище рамки.   

По закінченню поєдинку розлючені місцеві вболівальники не давали суддівській бригаді зайти в роздягальню, лише після прибуття міліції вони зайшли в підтрибунні приміщення. І їх можна зрозуміти, адже Берегово сьогодні заслуговувало бодай на очко.

Середнє ж зіграло дуже ефективно, чудово скориставшись тими моментами, які в них були і завершують перше коло на високому третьому місці.
 
 
Арбітр – Іван Грубінка
Асистенти – Олександр Абель, Віталій Лофинець
Делегат мату – Георгій Жбора
 
м. Берегово, стадіон «Дружба», глядачів 300
 
ФК «Берегово» - ФК «Середнє» 2:3
Голи: Луця, 41, 50 - Жаренко, 14 (пен.), Нурієв, 19, Соскида, 60.

Берегово: Крістіан Зан, Степан Буксар, Андрій Микитишин, Юрій Каганець, Олександр Балаж, Владислав Човрій, Шандор Варга (Василь Красношлик, 26), Сергій Гичка (Микола Татинець, 35), Василь Ковтун, Олександр Міклош (Акош Бокшо, 82), Василь Луця.
Запасні: Артем Блох, Павло Кучінка, Михайло Ковтун.
Тренер – Мирослав Баб'як. 

Середнє: Євген Мучичка, Василь Беца, Юрій Дрозд, Юрій Шукаль, Мирон Гулович, Андрій Лазар (Крістіан Сегедій, 53) Михайло Стегура (Олександр Мадяр, 74), Олександр Пахомов (Денис Пахомов, 46), Анатолій Нурієв Сергій Лендєл (Руслан Соскида, 56), Іван Жаренко.
Запасні: Михайло Костюк, Олександр Септа, Анатолій Гаврилешко.
Тренер – Вадим Дьордь.

Попередження: Варга, 14, Човрій, 45, Ковтун, 81 - Нурієв, 37, Гулович, 43, Лендєл, 54, Соскида, 67, Жаренко, 71, Стегура, 73.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1225 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: