Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Середнянці проходять кінчешський «Сокіл» (ФОТО)
21:29
Середнянці проходять кінчешський «Сокіл» (ФОТО)
Підопічним Дьордя довелось прикласти зусиль, щоб здобути перемогу у Кінчеші.

Середнянці проходять кінчешський «Сокіл» (ФОТО) Поєдинок розпочався із тривалої затримки у 22 хвилини, через відсутність на стадіоні працівника правоохоронних органів, який має забезпечувати порядок. З його приїздом команди вийшли на поле.

Гості граючи у статусі беззаперечного фаворита вже на першій хвилині змушують суперника помилитися біля своїх воріт. Іван Русин довгою передачею знаходить у штрафній Стегуру, якого на прийомі збиває Турега. Суддя вказує на одинадцятиметрову позначку. Соскида пробив точно під ліву стійку. 0:1.

З таким жвавим стартом з боку середнянців, багато вболівальників очікували побачити ще декілька голів у воротах господарів. Та гра не була видовищною. Після цього у зелено-білих була лише одна нагода забити, коли Іван Русин обійшов захисника і пробив з 14 метрів. Фанта відбив на кутовий.

Гравці «Сокола» намагались чіплятися за м’яч на чужій половині та середнянці одразу зупиняли всі атаки ще до підступів до штрафної. Єдиний гострий момент з боку господарів послідував на останній хвилині першого тайму, коли Віктор Зубанич здійснив прохід і вдарив з 19 метрів, але вище воріт.

У другій сорокап'ятихвилинці футболісти продовжували віддавати перевагу боротьбі в центрі поля, тому небезпечні моменти біля обох воріт можна порахувати на пальцях однієї руки. На 66-ій хвилині Володимир Дуран остаточно вбив інтригу у матчі забивши другий гол своєї команди з 19 метрів прицільно пробивши під ліву стійку. 0:2.

«Середнє» мало значно більший процент володіння м’ячем та втілити свою перевагу у рахунок їм не вдавалось. Велика заслуга в цьому захисту Кінчеша, які діяли самовіддано.

Один з небагатьох ударів по воротам у складі «Сокола» завдав активний Чобаль, та Юрій пробив головою над воротами. А от після удару Пахомова з шести метрів надійно зіграв Тренич і перевів м’яч на кутовий.

Підопічні Вадима Дьордя проходять далі у Кубку і можуть готуватися до прийому берегівців. «Сокіл» тепер має змогу зосередитися на півфінальному поєдинку з обласними «Баранинцями» у районній зимово-весняній першості Ужгородщини.        
 

Арбітр – Юрій Шимон
Асистенти – Ігор Гарлач, Юрій Бобаль
Делегат матчу – Анатолій Плеханов
 
с. Кінчеш, стадіон «Сокіл», глядачів 100
 
ФК «Сокіл» Кінчеш – ФК «Середнє» 0:2

Голи: Соскида, 2 (пен.), Дуран, 66.

Сокіл: Віталій Фанта (Владислав Тренич, 80), Дмитро Зубанич, Андрій Лобанов, Крістіан Петрич, Олександр Яхимець, Віктор Зубанич, Юрій Чобаль, Йосиф Вароді (Олександр Глива, 46), Дмитро Турега (Степан Луб, 59), Іван Корпош, Жолт Батка (Роман Мишанич, 70).
Тренер – Іван Криса.

Середнє: Михайло Костюк (Євген Мучичка, 81), Мирон Гулович (Андріан Лінтур, 70), Юрій Шукаль, Денис Пахомов, Василь Беца, Андрій Лазар (Юрій Дрозд, 55), Крістіан Сегедій (Владислав Лебідь, 55), Володимир Дуран, Михайло Стегура (Дмитро Рацин, 60), Іван Русин (Іван Жентичко, 78), Руслан Соскида (Іван Варваринець, 67).
Запасні: Костнятин Марко, Олександр Мадяр, Владислав Андрусь.
Тренер – Вадим Дьордь.

Попередження: Турега, 2, Чобаль, 40 – Русин, 27, Шукаль, 46.      
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.

Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1214 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: