Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Середнянці роблять переможний камбек з Мостиськом (ФОТО)
18:34
Середнянці роблять переможний камбек з Мостиськом (ФОТО)
У здавалось програшному матчі господарі зуміли вирвати три очки.

Середнянці роблять переможний камбек з Мостиськом (ФОТО)
Команди з мінімальними шансами на вихід з групи більше боролись за четверте втішне місце у групі. І вже на 10-ій секунді рахунок міг бути відкритий господарями, Медведєв, який вперше вийшов на позиції центрального нападника та ще й з капітанською пов’язкою, побіг пресингувати воротаря гостей Іваночка і заблокував його вибивання, м’яч попрямував у ворота та кіпер встиг наздогнати і забрати шкіряного. За десять хвилин худлівський форвард мав ще одну нагоду, коли вийшов один в один, та пробити Іваночка не вдалося. Мостиська вже привчили місцевих глядачів до комбінаційного футболу іне відходили від свого стилю і в цьому матчі. На 14-ій хвилині Тарас Іваночко пройшов на лівому краї штрафної Іванова і віддав у центр на свого партнера, і за сумісництвом президента та тренера, Шагало з близької відстані розстріляв ворота – 0:1.
 
Господарі тривалий час не могли нічим відповісти, а львів’яни за рахунок кращого контролю м’яча були володарями центру поля. Лише на 39-ій хвилині зелено-червоні знову намагались скористатись помилкою воротаря суперника, Іваночко під пресингом втратив м’яч на лінії карної зони і Пахомов намагався з правого краю закинути у пусті ворота, однак захисник завадив йому влучно пробити.
 
З початком другого тайму середнянці трохи підвищили тиск на ворота суперника і ближче до середини другої сорокап’ятихвилинки це дало результат. На 66-ій хвилині Дрозд вивів Бобаля на побачення з голкіпером та Іваночко зіграв надійно. А за хвилину Медведєв скористався вдалим відскоком, випередив воротаря на виході і перекинув його – 1:1.
 
Пройшло п’ять хвилин і Медведєв вже розігнав атаку і записав асист на Бобаля, який з другої спроби пробив воротар Мостиська в очній зустрічі – 2:1.
 
Для команди Шагало це було ударом, коли сил ставало все менше, щоб йти вперед. Єдиним гострим епізодом відзначився Буньо, коли вийшов на хорошу ударну позицію з 12 метрів та Готра зумів парирувати небезпечний удар.
 
Середнє ж завершило матч ще одним голом. Перед цим Бобаль виходив до воріт у супроводі захисника і намагався перекинути воротаря, але пробив засильно. А за мить подачу з кута поля від Матвія замкнув головою Ільчук – 3:1.
 
За грою Мостиську більшість віддавали у цій грі перемогу та господарі зуміли скористатися тими нагодами, які у них виникли в останні півгодини і здобули другу перемогу підряд.
 
 
ФК «Середнє» – ФК «Мостиська» (Львівська обл.) – 3:1
 
Голи: Медведєв, 67, Бобаль, 72, Ільчук, 90+3 – Шагало, 14.
 
Середнє: Михайло Готра, Олексій Січ, Іван Ільчук, Руслан Куртанич, Дмитро Іванов (Валентин Павлич, 73), Василь Куприч (Ярослав Ілкьов, 41 (Павло Повханич, 68)), Юрій Дрозд, Денис Пахомов, Мирон Гулович, Матвій Бобаль, Віталій Медведєв
Тренер – Вадим Дьордь.
 
Мостиська: Іван Іваночко, Юрій Кульматицький, Володимир Буньо, Володимир Качмар, Юрій Святий, Тарас Щур, Тарас Іваночко, Андрій Матис, Андрій Шагало, Назарій Марко, Тарас Щур.
Запасні: Андрій Шкулка, Олег Замчала, Назар Мартинюк, Василь Чоба.
Тренер – Андрій Шагало.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 698 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: