Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Середнянці вибивають "Вільхівці" (ФОТО)
18:39
Середнянці вибивають "Вільхівці" (ФОТО)
В основний час команди не змогли розпечатати ворота один одного.

Середнянці вибивають
У складі господарів продовжує відновлюватись від травми лідер команди Нурієв, якого сьогодні не вистачало на полі. У тячівців був відсутній екс-захисник Минаю Євген Костик.
 
Середнянці розпочали гру більш жваво, активно переходячи центр поля та до ударів не доходило. Підопічні Бучка в більшій мірі розраховували на швидкі випади за участі Арделяна та Лукіяника. Саме Євген виконував гострий простріл зліва, але ніхто не відгукнувся з партнерів. Екс-баранинець активно бороздив ліву бровку впродовж всього матчу.
 
Часто гравці Вільхівців змушені були відходити назад чи не всією командою, та середнянцям не вдавалось ефективно проводити позиційні атаки. Тож вся гра зосередилась в середині поля. На 21-й хвилині стався досить спірний епізод, коли Арделян зліва увірвався у штрафну і був збитий Котьом та арбітр замість пенальті поставив штрафний удар з лінії. Лукіяник зі стандарту поцілив під перекладину та Кучінка забрав.
 
В деяких епізодах гравці грали досить грубо один проти одного, так Хоменко жорстко зустрічав Лукіяника та Скрипа, за що згодом дістав по ногам від останнього.
 
У другій половині гри господарі продовжували штурмувати чужі володіння та захист жовто-червоних діяв надійно. З виходом Бако підопічні Варги зуміли створити декілька небезпечних моментів. Шведюк віддав на Качура, який відкинув повернув Олексію і той пробив з 18 метрів, але мимо. Бако сильно пробив з 20 метрів, Пахомов відбив та Качур додав головою, але вище воріт.
 
В одному з епізодів Пахомов вийшов з воріт, щоб вибити м’яч ногами, але шкіряний дістався Бако, який цілив у пусті ворота, але не влучив. На 53-й хвилині Шведюк асистував Бако та Олександр з 10 метрів пробив мимо рамки.
 
команди не спромоглись створити бодай якусь загрозу, тож глядачів очікувала серія одинадцятиметрових. Першими пробивали гості: Скрип пробив точно – 0:1. Бако зрівняв рахунок – 1:1. Удар Терпака відбив Кучінка – 1:1. Котьо переграв Пахомова – 2:1. Товт поцілив точно в дев'ятку – 2:2. Хоменко забив третій гол своєї команди – 3:2. Лавришин знову зрівнює – 3:3. Рацин забиває свій удар – 4:3. Воротар Пахомов пробив влучно – 4:4. Горський вирішальний п’ятий удар пробив вище – 4:4. Лендєл пробиває Кучінку – 5:4. Кундрик б’є точно – 5:5. Вільхівці довго вирішували хто буде бити сьомий удар і в результаті Каганець не влучив з позначки – 5:5. Куделко своїм точним ударом приніс перемогу Середньому.
 

 

Арбітр – Олександр Рошко

Асистенти - Кочетов В., Рущак В

Делегат – Михайло Митровський

 

смт Середнє, штучне поле, глядачів 200

 

ФК «Середнє» – ФК «Вільхівці» – 0:0 (по пен. 6:5)

 

ФК «Середнє»: Кучінка Павло, Куделко Василь (к), Кундрик Сергій, Гулович Мирон, Котьо Станіслав, Шведюк Євген Русин (Бако Олександр, 36), Олексій, Рацин Дмитро, Горський Василь, Хоменко Олексій, Качур Іван (Мудра Мирослав, 36).

Запасні: Костюх Михайло, Дрозд Юрій, Горзов Ярослав.

Тренер – Варга Василь.

 

ФК «Вільхівці»: Пахомов Юрій, Скрип Мирослав, Товт Володимир, Терпак Василь, Каганець Юрій, Кривка Павло (Кардач Володимир, 36), Грубінка Іван (Богович Анатолій, 62), Русин Артур, Бенко Михайло (Лендєл Іван, 53), Лукіяник Євген, Арделян Нуцу (Лавришин Андрій, 67).

Запасні: Солодовник Ігор.

Тренер – Бучок Юрій.

Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ із матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.

 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1595 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: