Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Середнянські юнаки перемагають ужгородських
22:00
Середнянські юнаки перемагають ужгородських
Підопічні Миколи Дороговича здобувають першу перемогу в чемпіонаті.

Середнянські юнаки перемагають ужгородських Обидві команди перед цим туром мали лише по одному балу і розташовувались внизу турнірної таблиці. Більш досвідчені в обласних боях середнянці зуміли перервати свою серію без перемог і піднятися трохи вище.

Гра проходила на зустрічних курсах, хоча господарі краще тримали м’яч. Саме вони завдали першого удару, коли Шуха пробив із-за меж штрафної, але повз ворота. Після першої десятихвилинки і гості почали тривожити кіпера Середнього. Спочатку Мерцин пробив через себе з 10 метрів, Кундрик забрав шкіряного. За декілька хвилин знову Мерцин з 17 метрів спробував поцілити у рамку, але заслабо.

Господарі в середині першого тайму провели разючу атаку через центр, Шуха завдяки пасу із середини поля вибіг на одного воротаря. Сокач намагався вибити м’яч однак середнянець проштовхнув круглого повз кіпера і забив з 14 метрів вже у пусті ворота. 1:0.

Через три хвилини Шуха знову вискочив на рандеву з голкіпером, однак тепер пробив повз ворота. Далі Яцків подавав справа, але влучив у поперечку. Ще до перерви середнянець Голубка вийшов сам на сам з воротарем, але не влучив у дальній кут. Гості відповіли дальнім пострілом Романа Черевки над дальньою дев'яткою.   
     
У другій половині гри перевага господарів помітно збільшилась, відповідно і атак побільшало. Матринець з 18 метрів бив зі штрафного, однак вище. Голубка в ході контратаки прострілив  у штрафну, Шуха з 12 метрів пробив у воротаря, хоча міг пропускати на дальню стійку, де був самотній Басараб.

Підопічні Тиберія Мальованця не часто доходили до чужої штрафної та все ж записали до свого активу декілька ударів. Черевка вийшов на ударну позицію з 12 метрів та затягнув з ударом і втратив м’яч. Семків пробив з 22 метрів, кіпер на висоті.

Біля інших воріт Голубка вдарив у падінні з 14 метрів, але над воротами. На 64-ій хвилині Лукачина сильно приклався зі штрафного по центру з 26 метрів, і м’яч за допомогою рикошету залетів у сітку воріт. 2:0.

Під кінець матчу підопічні Дороговича могли збільшити рахунок. Лукачина відправиви у забіг правим краєм Басараба, який увійшов у штрафну та з гострого кута поцілив у воротаря.

Середнянська команда продемонструвала поки що кращу гру в сезоні і заслужено завоювали три пункти.      
 
Арбітр – Денис Дудаш
Асистенти – Валерій Шкура, Сергій Боднар
Делегат матчу – Іван Головко
 
с. Середнє, стадіон «Виноградар», глядачів 100
 
ФК «Середнє» - ФК «Спартакус» 2:0

Голи: Шуха, 25, Лукачина, 64.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 854 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: