Головна » Усі публікації » на Закарпатті » Середнянські юніори здобули перемогу на турнірі "Кубок Ромика"
17:16
Середнянські юніори здобули перемогу на турнірі "Кубок Ромика"
Традиційно напередодні чергової річниці Незалежності України в районному центрі проводиться футбольний турнір "Кубок Ромика".

Середнянські юніори здобули перемогу на турнірі
Цього разу на честь 27 річниці Незалежності пройшов 22 за рахунком турнір, ініціатором якого є виходець зі Старого Самбора Роман Ванівський.
 
Цьогоріч у ньому взяли участь 12 команд. Окрім старосамбірян, господарів турніру, учасниками були також команди зі Стрілок, Добромиля, Самбора, Самбірського району, Рудок, дві команди зі Львова, команди із Трускавця та Турки, а також - зі сусідньої Закарпатської області та гості із Польщі (команда Риманува). Отож турнір поправу можна вважати міжнародним.
 
Власне турнір проходив у Добромилі та Старому Самборі. 12 команд розбили на чотири групи - по три команди у кожній. Отож, дві групи змагалися у Добромилі, а дві у Старому Самборі. У першій групі (Старий Самбір, Риманув та Львів - 2) переможцем стали старосамбіряни. У другій групі (Львів - 1, Турка та Стрілки) переможцями стали футболісти із Турки. У третій групі (Трускавець, Добромиль та Самбірський район) переможцями стали самбіряни. І у четвертій групі, де змагалися команди зі Самбора, Рудок та с.Середнє із Закарпаття, переможцями стали закарпатці.
 
Переможці груп утворили півфінальні пари, де спершу закарпатці виграли у Турки, а футболісти Самбірського району по пенальті здолали старосамбірян.
 
У фінальному поєдинку підопічні Миколи Дороговича здолали команду Самбірського району. Закарпатці на першому місці, команда Самбірського району - на другому місці, а старосамбіряни - на третьому.
Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 672 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: