Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Середнянський камбек юнаків (ФОТО)
20:18
Середнянський камбек юнаків (ФОТО)
Поєдинок юнаків у Середньому виявився цікавим та інтригуючим.

Середнянський камбек юнаків (ФОТО)
Обидві команди мають серйозні амбіції на медальні місця, тож це була важлива локальна битва. Середнє повністю змінилось, у порівнянні з минулим сезоном, тепер тут виступають перечинські гравці, які минулого року грали за юнацький склад Минаю.
 
Вже на 3-ій хвилині матчу арбітру довелось заспокоювати пристрасті на полі жовтими картками. А вже за хвилину Сергій Тичак ударом з 20 метрів вивів свою команду вперед – 0:1.
 
Загалом у першому таймі гості виглядали краще і діяли значно гостріше. Так Федака з лівого краю втік на побачення з голкіпером та не зміг його переграти. Далі Тичак подав справа у штрафну, де Зінчук пробив у падінні з 8 метрів, але повз ближній кут. За декілька хвилин знову Тичак навішує у карну зону і тепер Зінчук вже б’є головою з 6 метрів, але над воротами.
 
Під завершення тайму середнянці мали стовідсоткову можливість забити. Ковальчук підстеріг помилку захисник Концгазо, який махнув ногою мимо м’яча і вийшов один в один з голкіпером та пробив повз ворота.
 
По перерві підопічні Гливки швидко забили другий м’яч. Тичак подав кутовий, а Іванов на дальній стійці забив головою – 0:2.
 
Надалі відчувалася безперечна впевненість або навіть самовпевненість гравців Вітязя у своїй перемозі та до завершення поєдинку ще було багато часу. Так на 47-ій хвилині після вкидання ауту господарів на лівому краї м’яч перевели у центральну зону перед штрафною, звідки Зизич завдав невідпорного удару в праву дев’ятку – 1:2.
 
Через чотири хвилини Тичак віддав вперед на хід Зінчуку, який вийшов практично на одного воротаря, але у підсумку заробив лише кутовий. Оборона гостей все частіше помилялася, в одному з епізодів Ковальчук у зіткненні з воротарем проштовхнув м’яч у ворота та арбітр фіксує фол в атаці.
 
Та вже на 62-ій хвилині Повханич закинув у штрафну на Ковальчука, який головою підправив м’яч у ворота – 2:2.
 
Підопічні Кузнецова продовжували йти вперед і на 68-ій хвилині Ковальчук втрачає можливість оформити переможний камбек, коли вийшовши до воріт віддав не точний пас, замість того щоб пробити з 14 метрів.
 
Фінальний свисток Валерія Шкури зафіксував бойову нічию у цьому результативному поєдинку.
 
 
Арбітр – Валерій Шкура
Асистенти – Ігор Гарлач, Вадим Запрутняк
Делегат – Михайло Митровський
 
смт Середнє, глядачів 50
 
ФК «Середнє» - ФК «ВІтязь» Концгазо 2:2
 
Голи: Тичак, 4, Іванов, 38 – Зизич, 47, Ковальчук, 62.
 
Середнє: Володимир Валько, Станіслав Зизич, Олександр Завацький, Микита Браїла, Кирил Сінельніков, Владислав Риган, Павло Повханич, Ростислав Жолтанич, Володимир Ковальчук, Андрій Рябчик, Іван Гуляйгородський.
Запасні: Іван Кичера, Віктор Макосій, Євген Корпанець, Михайло Левкулич, Ярослав Кирлик, Олександр Фетько, Ігор Пастеляк, Нікіта Гросош, Іван Зизич.
Тренер – Валерій Кузнецов, Артем Бицюк.
 
Вітязь: Олександр Костик, Олександр Іванов, Вадим Дуран, Ігор Булеца, Крістіан Федака, Василь Качаєв, Сергій Тичак, Назар Зінчук, Євген Купар, Володимир Качаєв, Юрій Лелекач.
Запасні: Валерій Тромпак, Олександр Адам, Сергій Бабінкін, Микола Паламарчук, Михайло Сливка, Сергій Бадида, Крістіан Марина.
Тренер – Євген Гливка.
 
Попередження: Жолтанич, 3, Браїла, 29 – Василь Качаєв, 3, Булеца, 3, Купар, 43, Зінчук, 54.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 807 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: