Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » Сергій Булеца оформлює дубль у грі з "Олімпіком" U19 (ВІДЕО)
12:56
Сергій Булеца оформлює дубль у грі з "Олімпіком" U19 (ВІДЕО)
Закарпатський динамівець поклав початок перемозі свого клубу над донецькими однолітками.

Сергій Булеца оформлює дубль у грі з
«Динамо» та «Олімпік» провели поєдинок 7-го туру Чемпіонату U-19 раніше за інших команд, що пов'язано з участю столичного клубу в Юнацької Лізі УЄФА і необхідністю належним чином підготуватися до матчу проти італійського «Інтера».
 
Чудова сонячна погода, гарний настрій та бажання домогтися позитивного результату як найкраще вплинули на гру динамівців, які з перших хвилин приступили до атак. Результативною стала середина першого тайму, в якій двічі точними ударами відзначився Сергій Булеца!
 
Впевнений старт знизив пильність у підопічних Ігоря Костюка, гравці стали більш самовпевненими, що відразу відчув суперник. Нічого не віщувало грому серед ясного неба, але в завершальні хвилини до перерви, коли, здавалося, команди вже подумки зібралися йти відпочивати, два тривожних дзвіночка пролунали біля воріт Кучерука. Спершу Зубашівський чудово пробив з 25-ти метрів у самий кут, а на другій компенсованій хвилині Войтюк втік від захисників і зрівняв рахунок. Відпочивати команди вирушили в різному настрої...
 
Перерва динамівцям пішла на користь, тренери підібрали потрібні слова, давши імпульс і нові емоції. Буквально в першій же атаці воротар зумів парирувати удар Георгія Цитаїшвілі, а через хвилину Олександр Мельник ударом головою замкнув подачу з флангу! Пам'ятаючи досвід першого тайму, в подальшому ниті гри кияни не випускали, впевнено довівши матч до перемоги. Незадовго до фінального свистка Богдан Білошевський встановив остаточний рахунок - 4:2!
 
 
Сезон 2017/18. Чемпіонат U-19. 7-й тур
 
«Олімпік» (Донецьк) - «Динамо» (Київ) - 2:4 (2:2)
 
Голи: Зубашівський (42), Войтюк (45+2) - Булеца (19, 27), Мельник (48), Білошевський (88).
 
«Олімпік»: Уманський, Черниш (Боровик, 38), Таловеров, Самчук, Городенко (Прокопчук, 53), Русьян (Бичек, 59), Коноваленко, Снурніцин (Тищенко, 67), Морозюк (Рубцов, 64), Зубашівський, Войтюк .
 
«Динамо»: Кучерук, Чуєв (Мельник, 46), Малишкін, Миколенко, Булеца (Приходько, 86), Білошевський, Наумець (Сорокін, 46), Мельничук, Козиренко, Цитаїшвілі (Мащенко, 72), Янаков (Ісаєнко, 60).
 
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 882 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: