Головна » Усі публікації » в Україні » Сергій Булеца: "Всі хлопці будуть битися, щоб виграти групу"
17:16
Сергій Булеца: "Всі хлопці будуть битися, щоб виграти групу"
Півзахисник юнацької збірної України U-19 Сергій Булеца в інтерв'ю офіційному сайту ФФУ розповів про підготовку команди до еліт-раунду Євро-2018.

Сергій Булеца:

За вихід до фінальної частини чемпіонату Європи юнацька збірна України (футболісти 1999 року народження) позмагається в еліт-раунді з командами Румунії, Швеції та Сербії. Матчі турніру пройдуть у Румунії навесні — 21-го, 24-го та 27 березня.

До фінального раунду Євро потрапить найкраща збірна групи. Загалом сім переможців квартетів доєднаються до господаря, Фінляндії, яка прийматиме змагання з 16-го по 29 липня.

Як проходить підготовка синьо-жовтих до турніру, розповів один із лідерів колективу Сергій Булеца.

— Сергію, яким вийшов минулий збір для команди?

— Трохи прикро було, адже через погодні умови ми, приїхавши до збірної, по суті, не мали де тренуватися. Довелося працювати на зменшеному в розмірах штучному газоні. Тому і з якісною роботою не склалося.

У першому спарингу з Грецією у нас ще багато що виходило, і ми перемогли, але в другому матчі наш захист і півзахист підсів, з'явилися великі розриви між лініями, тому ми і пропустили три м'ячі, відповівши тільки одним. Але впевнений, що правильні висновки допоможуть команді стати краще.

— А по-іншому, напевно, і не повинно бути, адже до фінальної частини Євро залишився один крок?

— Знаю, що кажу, всі хлопці будуть битися, щоб виграти групу.

— А хто, на твій погляд, фаворит турніру?

— Вважаю, що збірні України, Румунії, Швеції та Сербії приблизно рівні за класом. Можливо, у румунів буде невеличка перевага, оскільки вони — господарі еліт-раунду. Підтримка глядачів — важливий фактор.

— Що стане запорукою успіху?

— Чітке виконання тренерської установки. Тоді, я впевнений, ми зможемо перемогти.

— Чотирьох матчів у молодіжній першості буде достатньо, щоб набрати необхідні кондиції?

— Думаю, так. Не забувайте і про два проведені поєдинки з Грецією. До того ж у нас до першої гри еліт-раунду буде тижнева підготовка.

Джерело
 

Категорія: в Україні | Переглядів: 953 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: