Головна » Усі публікації » Інтерв'ю » Сергій Цубера: "Наступного нашого суперника поважаємо й підходимо до матчів з ним із усією серйозністю"
17:39
Сергій Цубера: "Наступного нашого суперника поважаємо й підходимо до матчів з ним із усією серйозністю"
Про розмову з тренером однієї з кращих команд Тячівського району читайте далі.

Сергій Цубера:
Cайт ««Lobda.at.ua» продовжує презентувати для вас інтерв’ю з людьми, які творять сучасну історію Закарпатського футболу. Одним із таких є тренер із славного селища Дубового Сергій Цубера, який разом із колегою Михайлом Руснаком, під менеджерським початком президента клубу Михайла Балабана, продовжують, на радість своїх невтомних фанів, дивувати спортивну громадськість Закарпаття позитивними результатами. Ми поспілкувались із ним одразу після гри 1/8-ї фіналу Зимової першості Закарпаття.
 
- Доброго дня Сергій Ілліч, сьогоднішній матч був вже стиковим, тому більш важчим у плані здобуття результату. Чи задоволені ви своєю сьогоднішньою грою та чи все вдалось втілити в життя із задуманого на цей поєдинок?
 
– Повністю грою своїх підопічних не був задоволений, із огляду на те що команда не зробила все те, на що вона розраховувала, перший тайм дуже був важким, важкий дуже газон на цьому стадіоні. Але вдалими замінами в другому таймі ми переламали ситуацію на свою користь і досягти потрібного результату, на який ми очікували. Вдалий вихід був віце-капітана Приймака, який був співтворцем хорошої комбінації. Він віддав гольовий пас, із якого Дикун відкрив рахунок. Другий м’яч також Дмитро Мороз по центру поля з хорошого розвороту забив і таким чином рахунок став – 2:0, яким ми дуже задоволені й слава Богу ми йдемо далі вперед.
 
- Груповий турнір ви на одному диханні пройшли. Як вдалось так налаштувати команду, що з такої важкої групи ви змогли вийти з досить якісними результатами?
 
– Спрацював характер команди. У нас на перегляді перебувають дуже хороші два гравці, яких ми прагнемо залишити в нашому колективі. Хоча трохи важко було. Тому що в нас чотири гравці були травмовані. Два з них відновились – один після операції, інший задній захисник також після травми шукає свою форму. Дух команди, коли мої підопічні хочуть грати,здобувати хороші результати, й колективна гра це найголовніше, що сприяло цьому.
 
- Минулий сезон досить добре провела ваша команда, особливо домашні матчі. Важко було всім грати в Дубовому. Чи зберігся кістяк вашої команди чи плануєте якісь підсилення складу?
 
- У нас залишились всі ті гравці, які захищали кольори нашої команди протягом минулого сезону. Ніхто нас не залишив. Плюс ті два гравці, про яких я вже згадував додали нам комбінаційних дій. Є ще два гравці, які з поважних причин не грають, бо зараз перебувають за кордоном в Чехії, один із них Владислав Галац, відомий за виступами в команді U 17 професійного клубу «Дніпро», інший Богдан Ілько, який також повертається до нас. Тому маю надію, що до наступного матчу ми підійдемо ще в кращому стані й все в нас буде добре.
 
- Чи ставляться якісь завдання на сезон для команди – на цей зимовий чемпіонат та наступні змагання?
 
- Крім цього турніру ми звичайно плануємо реєструватись для виступу в Кубку Закарпаття та в Східній зоні першої ліги. Прагнемо зберегти цей склад, пройти якомога далі по сітці й у Східній зоні ставиться завдання прорватись в призову трійку. У нас для того є всі можливості як у фінансовому плані , так і щодо підтримки від селищного голови в інших питаннях, що виникають по ходу тренувального процесу.
 
- Стосовно інфраструктури навколо вашого футбольного клубу. Чи планується щось нове в Дубовому?
 
- Це питання досить важке, тому що ми боремось із ринком, який знаходиться на території стадіону. Дуже нам важко. Будемо боротися далі й можливо вдасться облаштувати якщо не стандартне, то хоча б штучне запасне поле. Поки ж тренуємось і граємо на одному полі. Якщо нас підтримають голова села й депутати, то можемо досягти хоча б того, щоб цей стихійний ринок був перенесений на іншу територію.
 
- Ви вже добре знаєте своїх суперників по Східній зоні. Кого бачите в цьому році фаворитами, можливо конкурентами за результат та місце під сонцем?
 
- Наступний наш суперник «Інтер» безумовно буде серед таких. Із командою з Ганичів ми вже грали й знаємо їх потенціал, ми їх поважаємо й з усією серйозністю підходимо до поєдинків із ними. У зимовій першості нам буде можливо вже трохи легше, бо граємо в Середньому на більш якісному полі, тому надіємось, що виступимо достойно.
 
- Чи задоволені ви тим, як ваші фани відвідують ваш домашній стадіон та чи можете виділити якісь поєдинки, на які ваші фани йшли найбільш активно?
 
- У останній рік уболівальники повернулись на наш стадіон. Запам’яталась їх підтримка під час домашнього матчу проти рахівських «Карпат», коли саме це напевне найбільше надихнуло нашу команду до перемоги з рахунком – 2:0. Саме на такі сильні матчі уболівальники йдуть. У нас є свій фан-клуб, до якого входять всі небайдужі та люди, які нас підтримують. До них відносимо й активних людей – підприємців.
 
- Дякую за змістовні відповіді й бажаю досягти поставлених цілей.
 
- Дякую. Будемо старатись й надалі не розчарувати наших уболівальників.
 
Розмову вів Євген СВИЩО, «Lobda.at.ua»
 
Категорія: Інтерв'ю | Переглядів: 1275 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: