Головна » Усі публікації » Чемпіонат районів » Серія турнірів та фінал Кубку Берегівського району
14:40
Серія турнірів та фінал Кубку Берегівського району
Найближчі вихідні на Берегівщині будуть насичені футболом.

Серія турнірів та фінал Кубку Берегівського району Традиційно в останню неділю вересня у Берегівському районі проходитиме один із найстарших фестивалів Закарпаття «Дружба без кордонів», який бере свій початок із 1963 року. Основна ідея фестивалю полягає у відродженні давніх народних традицій Берегівщини. Жоден із попередніх фестивалів не проходив без спортивних заходів, зокрема, футболу.

Забігаючи наперед скажемо, що шанувальники футболу не нудьгуватимуть. Так, 28 вересня всі футбольні події проходитимуть на шкільному майданчику села Гут.

Із 11:00 стартує турнір із міні-футболу серед юнацьких команд – учасниць чемпіонату району з футболу сезону 2019 року. Після завершення юнацького турніру на футбольний майданчик вийдуть ветерани, які розіграють між собою трофей кубку «Дружба без кордонів».

У неділю, 29 вересня, на стадіоні села Бадалово, пройдуть фінальні ігри Кубку району з футболу серед юнацьких та дорослих команд. О 15:30 юнацькі команди ФК «Гать» та ФК «Перехрестя» визначать переможця почесного трофею. А о 17:00 на поле вийдуть ФК «Бадалово» та ФК «Кідьош», які розіграють звання володаря Кубку Берегівського району з футболу сезону 2019 року.

29 та 30 вересня на берегівському стадіоні «Дружба» пройде Міжнародний футбольний турнір серед юнаків 2008 року народження «Кочіш-90». У цьому турнірі візьмуть участь 20 команд із Угорщини та Закарпаття. Початок змагань о 10:00.
Федерація футболу Берегівського району  
 
Категорія: Чемпіонат районів | Переглядів: 471 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: