Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Севлюш" бере срібло, а "Бужора" бронзу
11:43
"Севлюш" бере срібло, а "Бужора" бронзу
Останній тур обласного чемпіонату підготував нам справжню вишеньку на торті.

Матч між виноградівським «Севлюшем» та іршавською «Бужорою» завжди відзначався безкомпромісною грою, великою кількістю забитих м’ячів, боротьбою на кожному клаптику поля та великою глядацькою аудиторією. І саме таким видався і цей поєдинок.

Від цієї гри залежало чимало, по-перше кінцевий розподіл команд у турнірній таблиці, а по-друге можливий золотий матч між «Бужорою» та «Хустом», якщо б, звісно, обидві команди перемогли у своїх іграх. До слова, «Хуст» справився у рідних стінах із «Поляною», а от «Бужорі» невдалось зачепитись бодай за срібло. Про подальший перебіг подій читаємо нижче.

У турнірній таблиці команди розташувались на другому та третьому місцях відповідно. Іршавці мали у своєму активі 31 заліковий бал, а виноградівці – 29. Перемога дозволяла гостям зіграти у вищезгаданому золотому матчі, нічия зберегла б за собою друге місце, а поразка і зовсім відкинула б їх на третю сходинку. Тому саме «Бужора» напористіше розпочала матч. Найактивнішими у гостей були Бандурович, Качур та Шольц. Останні двоє шукали ключі до воріт Козара та їхні удари не увінчались успіхом у першому таймі. Та «Севлюш» відповів більш ніж достойно, у першій же атаці відкрили рахунок. Чонка розігнав атаку по центру, відпасувавши у фланг на Чедрика, який прострілив вздовж воріт, де першим був Реплюк – 1:0. Через 4 хвилини вони подвоїли перевагу. Русин закидує м’яч захисникам за спину, де Чедрик опиняється віч-на-віч з голкіпером – 2:0. Цей гол додав упевненості господарям, які все активніше йшли вперед. Тренер гостей Іван Білак, ще у першому таймі вніс корективи у гру своїх підопічних. Замість Яцкулинця на поле вийшов Росул та на загальний перебіг подій це не вплинуло. Перший тайм так і завершився 2:0 на користь виноградівців.

У другому таймі був відкритий футбол, команди рідко відсиджувались в обороні, тому більше часу проводили в атаці. Збільшив перевагу салатово-сірих Юрій Віщак, після розрізного пасу Ігоря Вагіна – 3:0. М’яч престижу забила Іршава, Річард Шольц був найпроворнішим у штрафному майданчику суперника – 3:1. Та на 78 хвилині перевагу до трьох м’ячів робить Михайло Чедрик. Красивим обвідним ударом пробиває Василя Русина – 4:1. Як наслідок, 16 гол робить Михайла найкращим бомбардиром у чемпіонаті!

Відтак, вболівальники побачили справжню на футбольному сленгу «зарубу». В кінцевому результаті «Севлюш» фінішує другим, а «Бужора» третя. У чемпіонаті серед юнаків виноградівці теж другі, чемпіоном стала «Медея», а бронзу забрала «Поляна».

«Севлюш» Виноградів - «Бужора» Іршава 4:1
Голи: Чедрик 29, 78, Реплюк 25, Віщак 67 - Шольц 71.

«Севлюш»: Василь Козар – Яромир Лобода, Василь Ковтун, Михайло Чутора, Василь Куделко - Ігор Вагін, Євген Русин, Юрій Чонка, Юрій Віщак, Михайло Реплюк - Михайло Чедрик 
Тренер – Василь Варга

«Бужора»: Василь Русин - Іван Веждел, Анатолій Богович, Андрій Ломага, Станіслав Кохан – Іван Бандурович, Богдан Котляр, Юрій Яцкулинець, Ерік Івашко, Річард Шольц - Іван Качур.
Тренер – Іван Білак.


Чемпіонат завершився, а ми вже скучаємо за футбольними баталіями у обласному чемпіонаті. Та все ж таки, ще одним поєдинком у цьому році ми зможемо насолодитись сповна. Запрошуємо всіх прихильників футболу відвідати матч за Суперкубок області 2021 року між володарем кубка ФК «Севлюш» та переможцем чемпіонату ФК «Хуст». Гра відбудеться на стадіоні в Середньому, 16 жовтня о 15:00. Буде гаряче!

 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 741 | Додав: Лобда | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: