Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Севлюш" грає "по-крупному" (ФОТО, ВІДЕО)
21:56
"Севлюш" грає "по-крупному" (ФОТО, ВІДЕО)
Виноградівська команда розгромила сусідів з великими рахунком.

Старт зустрічі проходив на зустрічних курсах. Перші загострення відбувались після стандартів, і якщо удар Пуканича не дістався цілі, то Бандурович з 19 метрів влучив у ближню стійку. Та вже на 14-ій хвилині Чонка розрядив свою «гармату» і дальнім пострілом спрямував шкіряного під ліву стійку, воротар не зміг впоратися із цим ударом – 1:0.
 
За дві хвилини Кольцун після передачі від Реплюка обіграв воротаря і закотив у ворота, але перед цим лайнсмен зафіксував офсайд. Та вже за декілька хвилин господарі забивають гол за всіма правилами: Чедрик виконав простріл з правого краю, а Пуканич другим дотиком розстрілює ворота з 7 метрів – 2:0.
 
Надалі виноградівці перекрили підходи до своїх воріт для суперника і будували атаку за атакою. На 27-ій хвилині Кольцун завдав удару з лівого кута штрафної, але за іршавців зіграла дальня стійка. Та в наступній атаці вже і вона не допомогла гостям – Оржеховський подав з правого флангу, а Пуканич майже з тієї з самої позиції забиває вдруге – 3:0.
 
На 38-ій хвилині Чедрик здійснив перехоплення на лівому краї, пройшов до воріт і видав Кольцуну передачу, після якої навряд чи можна було промахнутися – 4:0.
 
Удари з лівого краю завдавали Чедрик та Реплюк, але в цих епізодах Дядюк грає надійно. Були моменти в Чедрика після асистів від Оржеховського та Гібалюка та м’яч проходив біля стійки.
 
Другий тайм також проходив за відчутної переваги севлюшців, які не зупинялись на досягнутому. На 55-ій хвилині Котляр небезпечно пробивав головою, після подачі від Сурмача, але воротар перевів на корнер. За три хвилини Чонка зліва віддає передачу у штрафну на Чедрика, який б’є з 8 метрів та голкіпер забирає м’яч. На 66-ій хвилині Ломага подав зі стандарту, а Чубірка замкнув головою та Русин спіймав. У наступній атаці Чонка пробивав з 15 метрів, хоча на дальній стійці Чедрик очікував передачу. Та за хвилину форвард отримав довгу діагональ у штрафну від Реплюка, якою розпорядився ефектно та ефективно, забивши з гострого кута – 5:0.
 
Близьким до голу престижу був екс-севлюшець Богдан Котляр, який вийшов на одного голкіпера та переграти його не зміг. Та вже за мить гравці, які вийшли на заміну у Севлюша збільшують рахунок. Чонка розігнав контратаку, віддавши на Василинця, той виводить Мудру до воріт і Мирослав забиває своїм екс-одноклубникам і звісно не святкуючи взяття воріт – 6:0.
 
Досить швидко Мудра оформлює дубль. Реплюк запустив у прорив Чонку, який вийшов на рандеву з Дядюком, перекинув його, але м’яч влучив у поперечку та Мудра одразу додав головою – 7:0.
 
До завершення матчу у команд ще виникали напівмоменти та забитих м’ячів глядачі більше не побачили. Чергова феєрична перемога підопічних Валентина Слюсара, які йдуть на літні канікули з хорошим настроєм.
 
 
Арбітр – Ярослав Козик
Асистенти – Іван Грубінка, Олександр Абель
Делегат матчу – Георгій Жига
 
ФК «Севлюш» (Виноградів) – ФК «Бужора» (Іршава) – 7:0
 
Голи: Чонка, 14; Пуканич, 20, 28; Кольцун, 38; Чедрик, 65; Мудра, 69, 72
 
Севлюш: Василь Русин, Павло Оржеховський, Микола Гібалюк, Адріан Бабич (Віталій Чийпеш, 62) Василь Ковтун (Мирослав Мудра, 46), Василь Вашкеба Адріан Пуканич, Пилип Кольцун (Олексій Остафійчук, 46) Михайло Реплюк, Юрій Чонка, Михайло Чедрик (Василь Василинець, 66).
Запасні: Василь Козар, Василь Лазар, Денис Ребрик.
Тренер – Валентин Слюсар
 
Бужора: Володимир Дядюк, Дмитро Чубірка, Дмитро Жуков, Іван Костак (Василь Кормош, 36), Юрій Каганець, Іван Бандурович, Іван Ільницький (Михайло Полянський, 64), Мирослав Ломага, Віталій Сурмач (Василь Кинів, 71) Станіслав Кохан, Богдан Котляр.
Запасні: Василь Луця, Олег Руснак.
Тренер – Михайор Рацин.

ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 944 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: