Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Севлюш" йде у відрив (ФОТО, ВІДЕО)
21:54
"Севлюш" йде у відрив (ФОТО, ВІДЕО)
Виноградівська команда вдома переграє принципового суперника і закріплює лідерство у чемпіонаті Закарпаття.

Вже на старті поєдинку Бако в центрі обійшов двох суперників і пасом через центр вивів Соскиду до воріт, Руслан уникнувши офсайду трохи зблизився і пробив з 12 метрів у дальній кут - 0:1.
 
У Севлюша нічого не виходило попереду, останній пас ніяк не проходив до атакувальних гравців. В середині тайму сталась тривала пауза після зіткнення у боротьбі за верховий м’яч між Козарем та Качуром, у підсумку воротар змушений був продовжити гру з перемотаною головою.
 
Гра проходила без гострих моментів, з великою кількістю єдиноборств. На 25-ій хвилині гості виконали кутовий, на дальній стійці Куделко пробив по воротам та захисники винесли з лінії воріт. Соскида був близьким, щоб добити, але не дотягнувся до м’яча.
 
На 28-ій хвилині атаку другим темпом завершив забитим м’ячем Соскида, але лайнсмен фіксує положення поза грою. Середнянці намагались збивати темп гри супернику, які поспішали швидко переходити до атаки. Бако подав з штрафного, Куделко пробивав без перепон головою з 7 метрів, але не влучив у дальній кут.
 
На 35-ій хвилині виноградівці розгорнули швидку атаку, яка з лівого краю перейшла на правий, Кольцун віддав у штрафну на Оржеховського, який на замаху пройшов захисника і прострілив, а Пуканич замкнув – 1:1.
 
Під завершення тайму Пуканич міг відзначитись вже зі штрафного з 20 метрів, однак трохи не влучив.
 
Та вже на старті другого тайму Пуканич виступає вже в ролі асистента: в ході швидкої атаки правим краєм віддає на Чедрика у штрафну, який з доволі гострого кута перекидує воротаря і від стійки м’яч залітає у ворота – 2:1.
 
Середнянці зуміли відповісти лише на 55-ій хвилині, коли Рацин після підбору пробив з 19 метрів, але заробив лише кутовий. Та вже за дві хвилини знову стрімка атака господарів, Чедрик робить діагональ на Кольцуна на лівий край, звідки Пилип відразу віддає в центр штрафної на Чонку, який розстрілює ворота – 3:1.
 
На 75-ій хвилині після вкидання ауту Пуканич скинув головою Кольцуну та Пилип з 14 метрів б’є вище. Та вже за якихось три хвилини Пуканич проникаючою передачею з центру поля виводить Чонку на одного воротаря, Юрій відкочує направо на набігаючого Чедрика, який і вколотив шкіряного у порожні ворота – 4:1.
 
Один з небагатьох моментів у гостей був на 83-ій хвилині, коли Тищук пробив з лівого краю штрафної та Козар забрав. Вже у доданий час Чонка з правого краю зі стандарту поцілив у ближній кут, Кучінка зловив.
 
Підопічні Слюсара значно зібраніше провели другу половину зустрічі здобувши надважливу перемогу. Велика заслуга в цьому головного героя поєдинку Андріана Пуканича, який прийняв участь у всіх взяттях воріт. Середнє вдало діяли більшість першого тайму та витримати такий темп впродовж всієї гри їм не вдалось.
 
 
Арбітр – Вадим Запрутняк
Асистенти - Ілля Вовчанський, Валерій Шкура
 
 
ФК «Севлюш» - ФК «Середнє» 4:1
 
Голи: Пуканич, 35, Чедрик, 48, 78, Чонка, 57 – Соскида, 3
 
Севлюш: Василь Козар (Василь Русин, 89), Василь Ковтун, Андріан Бабич, Павло Оржеховський, Микола Гибалюк (Мирослав Мудра, 80), Пилип Кольцун, Василь Вашкеба (Віталій Чийпеш, 56), Адріан Пуканич, Михайло Реплюк, Юрій Чонка, Михайло Чедрик.
Запасні: Олексій Остафійчук, Артур Продан, Василь Манжос, Василь Василинець
Тренер: Слюсар Валентин
 
Середнє: Павло Кучінка, Василь Куделко, Сергій Кундрик (Олексій Франчук, 80), Євген Лукіяник, Мирон Гулович, Юрій Дрозд (Віталій Трачук, 61), Дмитро Рацин (Річард Шольц, 61), Олександр Бако, Іван Качур (Віталій Медведєв, 61), Павло Тищук, Руслан Соскида.
Запасний: Михайло Костюк, Мирослав Бундаш.
Тренер – Василь Варга.
 
Попередження: Вашкеба, Оржеховський - Кундрик

ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.

 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 989 | Додав: lobda | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: