Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Севлюш" вдома переграє берегівців (ВІДЕО)
22:27
"Севлюш" вдома переграє берегівців (ВІДЕО)
У перенесеному матчі 15-го туру підопічні Івана Білака зуміли створити камбек у грі з Береговом.

З самого початку матчу гості змушені були відійти назад і стримувати стартовий натиск виноградівців. Та чи не перший вихід в атаку підопічних Бабяка закінчився голом. Балаж з своєї половини поля віддав довгу передачу на хід Луці, який втік від Шопоти і пробив з 10 метрів повз голкіпера в дальній кут – 0:1.

Після цього севлюшці продовжували розхитувати оборону суперника, повністю контролюючи гру. Та один з контрвипадів берегівців ледве знову не завершився взяттям воріт. Сливка виніс м’яч далеко вперед, Міца і Шопота не розібрались і вибили м’яч до своїх воріт, де Луця тільки цього і чекав, вийшов на ударну позицію та з 14 метрів вдарив вище воріт.

На 43-ій хвилині Чонка був найбільш близьким, щоб відзначитись та його удар з центральної зони з 17 метрів пройшов поруч зі стійкою. Не менш гострим ударом відповів Луця, на замаху обігравши Міцу вистрілив з 20 метрів, але над поперечкою. На останній хвилині першого тайму Чонка ще раз пробивав, тепер з семи метрів, але удар вийшов слабким і Зан забрав. Берегово ефективно відігравши в обороні зберегли потрібний результат.

Та на початку другої половини гри берегівці не витримали натиску господарів. На 49-ій хвилині затяжна атака завершилась навісом Міци, Ребрик підібрав шкіряного і прострілив з правого краю штрафної, а Розман замкнув простріл – 1:1.

Буквально в своїй наступній атаці Севлюш вийшов вперед. Остафійчук, який зявився після перерви, здійснив навіс з правого флангу, а Ребрик у падінні переправив м’яч у ворота – 2:1.

На цьому підопічні Білака не зупинялись, гра проходила більшою мірою на половині поля гостей. На 63-ій хвилині Остафійчук вивів Чонку на ворота та захисник в підкаті в останній момент вибив м’яч, але в бік своїх воріт повз воротаря, та Бонтей  підстрахував свого партнера і вибив м’яч.  

В останні двадцять хвилин берегівці вирівняли гру та серйозних проблем стоврити Гринишину вони не змогли. На 89-ій хвилині господарі мали можливість провести третій гол. Чонка відібрав круглого у Сливки, увірвався у штрафну і зряче віддав на Віщака, який з чотирьох метрів влучив у голкіпера, добивання від Чонки було не точним.   

Тож виноградівці довели гру до перемоги і до наступного туру очолили турнірну таблицю.
 
 
Арбітр – Мирослав Гала
Асистенти - Маряна Сухан, Василь Готько
4-й арбітр - Василь Балог
Делегат матчу - Йосип Шитєв
 
ФК «Севлюш» Виноградів – ФК «Берегово»
2:1

Голи: Розман, 49, Ребрик, 50 – Луця, 10.
 
Севлюш: Віталій Гринишин, Себастіан Шопота, Олександр Міца, Дмитро Жуков, Андрій Ломага, Василь Вашкеба, Юрій Чонка, Юрій Мешко, Віталій Чийпеш (Олексій Остафійчук, 46), Денис Ребрик, Олександр Розман.
Запасні: Василь Козар, Микола Ляхович, Богдан Котляр, Ерік Віщак, Борис Ковня.
Тренер – Іван Білак.
 
Берегово: Крістіан Зан, Іван Сливка, Василь Бонтей, Степан Буксар, Андрій Микитишин, Олександр Балаж, Василь Красношлик (Микола Татинець, 46), Ростислав Молнар (Владислав Човрій, 46), Василь Ковтун, Олександр Міклош (Сергій Гичка, 35), Василь Луця.
Запасні: Артем Блох, Павло Кучінка, Михайло Ковтун, Акош Бокшо, Денис Чегіль, Сергій Сидоренко.
Тренер – Мирослав Баб'як. 

Попередження: Вашкеба, 44 - Бонтей, 16.

ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.

 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1405 | Додав: lobda | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: