Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Севлюш" переграє молодь "Говерли" (ФОТО)
19:20
"Севлюш" переграє молодь "Говерли" (ФОТО)
У першому матчі І групи один гол від виноградівського «Севлюша» дозволив здобути три пункти у протистоянні з молодіжним складом "Говерли".

Якщо бути відвертим, прогнози щодо поєдинку срібного призеру обласного чемпіонату з дев'ятнадцятирічними футболістами ужгородської "Говерли" явно схилялися не на користь останніх. "Говерляни" ще тільки розпочинають свій шлях у дорослий футбол, хоча й варто відзначити, що більшість гравців  мають досвід виступів у Вищій Лізі обласної першості. Проте, фаворитом виступав виноградівський "Севлюш", нехай і приправлений парою трійкою талановитих та перспективних гравців молодіжного складу.

Але зі свистком рефері про початок зустрічі вболівальники побачили дещо іншу картину. Підопічні Валентина Слюсара відразу ж взяли м'яч під свій контроль і впродовж всієї першої половини гри виступали першим номером. Виноградівці, на моє здивування, шукали щастя у контрвипадах. Віддамо належне їхнім старанням. Незважаючи на те, що "Говерла" мала територіальну перевагу, гостріші моменти створювали саме виноградівці. Час від часу стрімкі атаки на флангах не давали спокою оборонцям "Говерли", але навіси або ж індивідуальні проходи не увінчались успіхом. 

Ужгородська команда намагалась не форсувати події, в них чудово тримався м'яч внизу, тоді як виноградівці зловживали лонгболами. Швидкі переміщення, комбінаційна гра милували око вболівальника, але наблизитись далі, ніж до штрафного майданчика у них не виходило. За таким сценарієм і закінчився перший тайм. У перерві наставник ужгородського клубу відправив відпочивати Дмитра Рацина та Владислава Лебідя, від яких, зрештою, йшов чималий конструктив. Чи то проведені заміни, чи банальна втома, але було помітно неозброєним оком, що у другій тридцятип'ятихвилинці "говерляни" відверто підсіли.

Перший небезпечний момент у таймі другому був у Юрія Чонки, який пробивав зі штрафного. Позиція з правого флангу підходила скоріше для навісної передачі, але кращий футболіст минулого сезону наважився на потужний удар. Але це не стало несподіванкою для кіпера, який перевів м'яч на кутовий.

Виноградівці не збавляли обертів і вже на 51 хв. це принесло свої дивіденди. Після втрати м'яча поблизу своєї штрафної Богдан Котляр розібрався з захисником і зумів пробити у самісінький кут - 1:0.

Після забитого голу виноградівці продовжували й далі гнути свою лінію і в середині тайму могли подвоїти рахунок. У швидкій атаці лівим флангом Мудра в оточенні захисників підробив м'яч собі головою і непогано пробив злету, але страж воріт впорався відбивши удар у сторону воріт. На підбиранні першими були ті ж таки виноградівці - пас в центр на вільного Богдана Котляра, але той з п'яти метрів не влучив у ворота.

Відтак, єдиний гол молодого футболіста "Севлюша" приніс потрібні три пункти у боротьбі за вихід з групи.


Кам’яниця, штучне поле «Камелот», 200 глядачів

Арбітри: Митровський М., Гарлач І., Горгош М.
Делегат – Шитєв Й.

ФК «Говерла U-19» (Ужгород) – ФК «Севлюш» (Виноградів) – 0:1

Гол – Котляр Б. 51 хв.

ФК «Говерла U-19» (Ужгород): Дядюк В., Дедак В., Веждєл І., Гогерчак Р., Назаркевич Ю., Рацин Д., Минайленко М., Машталір С., Бобик С., Шпак О., Лебідь В.
Запасні: Черепко А., Варваринець І., Дуран В., Дрозд Ю., Піньковський В., Філіп А., Будз Б., Боднар В., Кузьма Ю.
Тренер – Слюсар В.

ФК «Севлюш»: Козар В., Гобона Р., Ломага А., Міца О., Логойда О., Чейпеш В., Мудра Я., Ковня Б., Чонка Ю., Остафійчук О., Чізмар І.
Запасні: Гринишин В., Орос Р., Котляр Б., Дорі Б., Ляхович М.
Тренер – Білак І. 

Попередження: Шпак О. 61 хв. («Говерла U-19») – Чийпеш В. 22 хв., Мудра Я. 59 хв. («Севлюш»)
Вилучення – не було
Олександр Курта
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1159 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: