Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Севлюш" повертається на "Юність" з перемогою
12:14
"Севлюш" повертається на "Юність" з перемогою
У сьомому турі обласного чемпіонату виноградівська команда провела першу домашню гру на капітально реконструйованому стадіоні «Юність».

На початку поєдинку команди й уболівальники хвилиною мовчання вшанували пам’ять про колишнього гравця «Севлюша» Олександра Олішкевича, який сьогодні пішов із життя. 

Вже з перших хвилин першого тайму стало зрозуміло, що господарям протистоїть достойний суперник. Обидві команди намагалися атакувати, але безрезультатно. Боротьба за м’яч велася на всьому полі, при цьому гострих моментів практично не було. І лише на 44-й хвилині гри «Севлюшу» вдалося провести блискучу комбінацію у виконанні Чонки, Мешка та Ребрика, яка завершилася ефектним взяттям воріт останнього. 

Цей єдиний гол приніс жадану перемогу і додаткові три очки до арсеналу виноградівчан, які грали при стовідсотково заповнених трибунах стадіону і бурхливій підтримці фан-зони «Севлюша». 

- За останні шість днів нам довелося провести три непрості ігри,- пояснював причину не вельми переконливої сьогоднішньої перемоги своїх підопічних тренер Іван Білак.- До того ж хлопці ще не звиклися грати при такій спекотній погоді. І треба також відзначити, що нам протистояла хороша збалансована команда. Але позиційно ми зіграли краще. 

Після сьомого туру «Севлюш» закріпився на другому щаблі турнірної таблиці чемпіонату, маючи в запасі ще одну пропущену гру. Наступної ж неділі виноградівці зіграють в Ужгороді проти новачка ліги «Спартакуса». 

Варто також зазначити, що перед сьогоднішнім поєдинком у Виноградові помпезно святкували відкриття оновленого стадіону «Юність». На реконструкцію інфраструктури, поля, огорожі тощо з міського бюджету виділено понад півтора мільйона гривень. Свої зусилля та кошти доклали також місцеві спонсори. І недарма, бо з колишнього радянського «Швейника» стадіон нарешті перетворився у модерну спортивну споруду, зручну й приємну для футболістів і уболівальників. 

Із цим святом присутніх на стадіоні виноградівчан вітали віце-президент ФФУ Михайло Ланьо, голова федерації футболу Іван Дуран, депутат обласної ради Владислав Поляк, голова райради Віталій Любка, міський голова Степан Бочкай. 

Відомий виноградівський дует реперів уже встиг скласти пісню про оновлений стадіон і ФК «Севлюш». 

Надовго запам’ятається сьогоднішнє свято уболівальникам, які досхочу пили безкоштовне пиво. А декому пощастило ще більше – у перерві футбольного матчу розіграли спортивну лотерею, призами якої стали романтична вечеря на двох, спортивний костюм, мобільний телефон і телевізор.
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.


Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1155 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: