Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Севлюш" робить камбек у більшості (ФОТО)
19:43
"Севлюш" робить камбек у більшості (ФОТО)
Виноградівські футболісти зуміли переломити хід зустрічі у другому таймі.

Старт зустріч був не надто видовищним та команди одразу включились у боротьбу, подекуди жорстку, так що арбітру знадобилось заспокоювати їх картками. Лише після першої десятихвилинки господарі створили хорошу нагоду: Гегедош продавив Віталія Микуляка і пробив з 13 метрів, але повз ближню стійку.
 
Трохи згодом Смокровський подав та Гегедош головою пробив над воротами. Чергове підключення до атаки Смокоровського виявилось результативним. Беца подав справа, Смок набіг на дальній п’ятачок і пробив в один дотик – 1:0.
 
Севлюшцям у новій яскравій формі дуже важко давалось загострювати гру попереду. На 23-й хвилині Допілка не зміг продовжити гру, тож його одразу змінили. Ковтун намагався на швидкості втікти від опонентів та в останній момент його зупинив Минайленко. На 28-й хвилині Смокоровський підібрав м’яч перед штрафною і рвонув на ворота, але далеко відпустив круглого і втратив нагоду пробити. За дві хвилини Владислав Микуляк подав кутовий, Образцов ефектно у падінні через себе забиває другий гол минайців – 2:0.
 
Перевага ужгородців в цей час була відчутною і з часом вони могли збільшити рахунок.Микуляк закинув направо на Гегедоша, який ефектно обійшов Віталія Микуляка, увійшов у штрафну і віддав на Пиняшка, який з декількох метрів не промахнувся – 3:0.
 
По перерві наставник гостей випускає другого нападника замість центрхава. Виноградівці прибавили в атакувальній грі і зовсім скоро це дало результат. На 52-й хвилині Чонка виконав штрафний точно влучивши у ближній кут, Бабенко зовсім трохи не дістав круглого – 3:1.
 
Підопічні Ребрика не зупинялись і за дві хвилини зменшують розрив до мінімального. Ще один стандарт, тепер зліва метрів 18 до воріт. Реплюк сильно б’є у дальній кут, де стояв Бабенко та Дмитро не зумів справитися з цим ударом, його дезорієнтували гравці суперника – 3:2.
 
Далі Чонка навісив справа, а Чедрик на дальній замикав, але замість удару зробив простріл вздовж воріт на який ніхто не відгукнувся. Чи не перший гострий випад з боку господарів стався на 58-й хвилині, коли Пиняшко обигрався у стінку з Мирончуком, увійшов у штрафну та пробив не сильно і воротар забрав. На 63-й хвилині Смокоровський підвів свою команду, не дотягаючись до м’яча головою зіграв рукою і отримав другу жовту картку, і покинув поле передчасно.
 
Гра носила нервовий характер, гостям ніяк не вдавалось використати свою перевагу. Минай все менше думав про атаку. Ломага подав з флангу, Чедрик спрямував м’яч під перекладину, Бабенко відбив. На 80-й хвилині гості все ж домоглись свого. Вашкеба вибив далеко вперед, Минайленко був першим на м’ячі та підсковзнувся і Чедрик підхопив шкіряного, вийшов один в один і переграв кіпера – 3:3.
 
В час, що залишився Минай був близьким, щоб знову вийти вперед. Швидка триходівка Пиняшко – Машталір – Микуляк завершилась виводом останнього на ударну позицію та Владислав з 14 метрів пробив над воротами. Навіть додані п’ять хвилин було замало для команд, щоб визначити сильнішого, тож бойова нічия, якою більше задоволені гості. Сам гра була сьогодні з присмаком Стамбула.
 
 
Арбітр – Михайло Митровський
Асистенти – Ігор Гарлач, Валерій Шкура
4-й арбітр – Ілля Вовчанський
Делегат матчу – Георгій Жбора
 
м. Ужгород, стадіон Автомобіліст, глядачів 700
 
ФК «Минай» - ФК «Севлюш» Виноградів 3:3
 
Голи: Смокоровський, 16, Образцов, 30, Пиняшко, 36 – Чонка, 52, Реплюк, 54, Чедрик, 80.
 
Минай: Дмитро Бабенко, Владислав Образцов, Максим Минайленко, Василь Беца, Роберт Смокоровський, Олег Допілка (Олексій Шпак, 23), Ігор Вагін, Євген Мирончук (Стефан Федак, 64) Владислав Микуляк, Василь Пиняшко, Роберт Гегедош (Сергій Машталір, 82).
Запасні: Владислав Хмельовський, Яромир Лобода, Едуард Дзьоба.
Тренер – Микола Гібалюк.
 
Севлюш: Віталій Гринишин, Андрій Ломага, Віктор Чумак, Віктор Микуляк, Василь Вашкеба, Василь Ковтун (Борис Ковня, 60), Іван Бандурович (Михайло Чедрик, 46 (Богдан Котляр, 82)) Юрій Чонка, Михайло Реплюк, Василь Луця (Денис Ребрик, 75) Артур Вайда.
Запасні: Юрій Славік, Роман Орос.
Тренер – Денис Ребрик.
 
Попередження: Смокоровський, 7, Влад. Микуляк, 21, Минайленко, 63 – Вашкеба, 6, Ковтун, 49, Чонка, 54, Ребрик, 89, Віт. Микуляк, 90+5.

Вилучення: Смокоровський, 63.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ із матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.

 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 2312 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: