Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Севлюш" розпочав у ритмі "Миная" та "Середнього" (ФОТО, ВІДЕО)
17:13
"Севлюш" розпочав у ритмі "Миная" та "Середнього" (ФОТО, ВІДЕО)
Про те, як стартував діючий зимовий чемпіон Закарпаття дізнавайтесь далі.

Здається зовсім нещодавно у літньому чемпіонаті виноградівці майже досягли двозначної цифри в домашньому двобої з пивоварами, а вже відбулось перевершення того досягнення. Заради справедливості слід відзначити, що у гостей із Хуста з того складу було відсутньо кілька ключових досвідчених футболістів, однак загалом прізвища були все ті ж «на манежі», тому пивовари грали чимось середнім між «Оболонню-1» і «Оболонню-2». Із огляду на вищевикладене програмою мінімумом для них буде потрапити до першого квартету групи, а максимумом стане бронзова позиція в ній. У господарів, які є абсолютними фаворитами «С-дивізіону», також стались суттєві зміни у складі, тому подивитись було на що.
 
Певна інтрига зберігалась хіба на початку першого тайму. Та один із перших кутових із правого флангу вже завершився взяттям воріт. На подачу Ребрика на дальній стійці відгукнувся Реплюк, який головою віддав правіше на Остафійчука. Олексій у бразильському стилі п’ятою переправив м’яч у лівий нижній кут – 1:0. Через сім хвилин на верхову подачу з правого флангу від Чедрика відгукнувся Реплюк, який головою метрів із чотирнадцяти пробив трохи вище поперечини. Далі Чонка ударом зі штрафного з правого флангу метрів із вісімнадцяти вколотив круглого в дальню дев’ятку, забивши один із найкрасивіших голів туру – 2:0.
 
Після цього Юрій після передачі Чедрика з правого флангу змусив суперників зіграти рукою у власному штрафному майданчику й Сімку вказав на позначку. Реплюк пробив під ліву стійку. Скляр вгадав, та не дістав – 3:0. Далі Остафійчук отримав пас на правому фланзі й віддав на ближню стійку на Ребрика, а Денис скинув у центр на ділянку перед штрафним на Чонку. Юрко переправив поліеританову кулю в лівий кут – 4:0.
 
За якусь хвильку-другу Чедрик вчасно опинився на правій стійці, відгукнувшись на подачу з лівого флангу від Реплюка й ударом у ближній нижній кут реалізував Ямайку на табло для Хуста за підсумками першого тайму – 5:0.
 
Другий тайм знову розпочався із досить швидкого взяття воріт. Левову частку цього голу зробив Ковтун, який промчав по лівому флангу й прострілив на ближній кут воротарського майданчика на Ребрика. Денис передав ще правіше в район де перебували два друзі по життю Остафійчук і Чедрик. Другий із них переправив поліеританову кулю в кут, досягши дублю – 6:0.
 
Далі Гібалюк потужно пробив метрів із двадцяти восьми. Скляр відбив перед собою давши «гольовий хліб» для Чедрика, який зблизька оформив хет-трик – 7:0.
 
Після цього «Чедріньйо» додав до свого активу ще й гол із гострого кута з правого краю штрафного майданчика й досяг покеру – 8:0, та з пенальті розвів воротаря в лівий, а сам переправив у правий кут, діставшись до особистої пенти – 9:0. Доповнив Михайло свою роботу асистом для Ляховича з правого на лівий край штрафного майданчика, звідки Миколі було дуже важко не забити – 10:0.
 
Розминка для підопічних Слюсара вийшла ще та, однак надалі протягом сезону будуть набагато важчі випробування і саме там стане зрозуміло, яка робота пророблена керівництвом клубу «Севлюш» в міжсезоння та на підготовчому етапі до головних стартів 2018-го року.
 
 
Арбітр – Андрій Сімку
Асистенти – Золтан Кота та Іштван Біров
Делегат ФФЗ – Віктор Шварц
 
4 лютого, м. Виноградів, стадіон «Пластмасовик», ясно, 350 глядачів
 
«Севлюш» Виноградів – «Оболонь» Хуст – 10:0 (5:0)
 
Голи: Остафійчук, 5, Чонка, 17, 32, Реплюк, 30 (з пенальті), Чедрик, 34, 46, 50, 53, 57 (з пенальті), Ляхович, 66.
 
«Севлюш»: Василь Козар, Андрій Ломага, Микола Гібалюк, Віталій Чейпеш, Василь Ковтун, Михайло Реплюк, Василь Вашкеба, Юрій Чонка, Олексій Остафійчук, Михайло Чедрик, Денис Ребрик.
Запасні: Віталій Гринишин, Сергій Яцкулинець, Василь Василинець, Артур Продан, Мирослав Мудра, Василь Фозекош, Микола Ляхович.
старший тренер – Валентин Слюсар, тренер – Денис Ребрик.
 
«Оболонь»: Омельян Скляр, Ярослав Гелеван, Михайло Бучок, Олександр Галай, Юрій Галай, Владислав Хайнас, Анатолій Похилюк, Роман Воучок, Тарас Форкавець, Василь Ізяник, Іван Луцак.
Запасні: Михайло Лемко, Дмитро Петров, Олександр Черничко, Андрій Лабанц, Віктор Ярнич.
тренер – Костянтин Синетар.
Євген СВИЩО для «Lobda.at.ua»
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці ФК "Севлюш" Фейсбук.

 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1179 | Додав: lobda | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: