Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Севлюш" сильніший за "Сокіл" на сім голів (ФОТО)
21:42
"Севлюш" сильніший за "Сокіл" на сім голів (ФОТО)
Виноградівці розпочинають свою ходу у Кубку з розгрому.

На штучному полі у Середньому зійшлися два досить різні за рівнем суперники, тож вболівальники цілком могли очікувати розгрому. У Севлюша у лазареті перебувають Гібалюк, Чедрик, Ребрик, Василинець та Мудра, тож основа була помітно оновлена. Бабич зайняв місце в центрі захисту, зліва дебютував молодий міжгірець Манжос, якого наставник севлюшців мабуть примітив у грі Зимової першості проти Верховини. Місце єдиного нападника зайняв Реплюк.
 
Прогнозовано гості володіли відчутною перевагою весь матч, вміло контролюючи м’яч та із організацією ефективних атак у них виникли проблеми у перші двадцять хвилин. На 6-ій хвилині Манжос змістився ближче до центру і пробив з 20 метрів, але повз дальній кут. На 20-ій хвилині Ковтун подав з кута поля, Бабич пробивав головою без перешкод, але вище.
 
Сокіл до певного часу вміло тримав оборону, яку у міжсезоння посилив 36-річний Артем Слободін, який у свій час виступав у професійній лізі за Олександрію та Авангард Краматорськ. На 25-ій хвилині Реплюк пробив зі штрафного з 22 метрів без свистка та голкіпер зумів впоратися з цим неочікуваним ударом. Через десять хвилин гості доволі легко відкривають рахунок у зустрічі. Чонка з центральної зони закинув на правий край штрафної, звідки Реплюк з гострого кута в один дотик відправляє м’яч у сітку – 0:1.
 
За дві хвилини Чонка віддав на право на Ляховича, який пройшов правим краєм штрафної і виконав простріл, а Юрій Микульця намагаючись перервати передачу зрізав у власні ворота – 0:2.
 
У другому таймі пішла більш відкрита гра, тож і голів побільшало. Вже на першій хвилині по перерві Ляхович справа віддає у центр штрафної на Чонку, який з розвороту з 4 метрів розстрілював ворота, але захисники заблокували. На 52-ій хвилині Ковтун відгукнувся на подачу з лівого краю і підправив головою у ворота – 0:3.
 
В одному з епізодів Оржеховський вирішив заграти свого воротаря і пропустив м'яч на нього, нападник Сокола Ніцкулич намагався перехопити цю передачу, але Козар своєчасно грає на виході і вибиває м’яч. На 61-ій хвилині Чонка знаходить у штрафній Реплюка, який відкочує під удар Остафійчуку і той з 10 метрів обвідним ударом посилає шкіряного у дальній кут – 0:4.
 
Далі за діло взявся і сам Юрій, який ефектним дальнім ударом з 27 метрів збільшує рахунок – 0:5.
 
В одній з рідких атак Віктор Рабел пробив з гострого кута, Козар з другої спроби забирає круглого. На 70-ій хвилині Чутора, який змінив якраз Чонку, забив схожий гол дальнім пострілом з 25 метрів – 0:6.
 
Чергову атаку Севлюша розігнав Остафійчук, який прострілив справа та удар Реплюка з 7 метрів з лінії виніс Слободін. Андрейко довгою передачею вперед вивів Реплюка один в один з Фантою та Михайло не реалізував цю нагоду. Та на 88-ій хвилині десятка виноградівців все ж забила вдруге, після відбору Остафійчука і послідуючого асисту – 0:7.
 
Команда Валентина Слюсара переграє середняка Першої ліги і вже за три дні їх очікує матч на цьому ж полі із ФК Ужгород.
 
 
Арбітр – Мирослав Гала
Асистенти – Мар’яна Сухан, Віталій Лофинець
Делегат матчу – Віктор Наскалов
 
смт Середнє, штучне поле, глядачів 50
 
ФК «Сокіл» Кінчеш – ФК «Севлюш» Виноградів 0:7
 
Голи: Ю. Микульця, 37 (автогол) - Реплюк, 35, 88, Ковтун, 52, Остафійчук, 61, Чонка, 63, Чутора, 70.
 
Сокіл: Владислав Тренич, Артем Слободін, Роман Демян, Юрій Микульця, Василь Микульця, Михайло Дранчак, Андрій Лобанов, Олександр Яхимець, Андрій Крупа, Іван Корпош, Томаш Надь.
На заміну виходили: Віталій Фанта, Йосип Вароді, Владислав Михайловський, Ігор Мицак, Девід Ніцкулич, Віктор Рабел.
Тренер – Іван Криса.
 
Севлюш: Василь Козар, Андрій Ломага, Андріан Бабич, Павло Оржеховський, Василь Манжос, Микола Ляхович, Василь Ковтун, Василь Вашкеба, Артур Продан, Юрій Чонка, Михайло Реплюк.
На заміну виходили: Віталій Чийпеш, Віталій Остафійчук, Михайло Чутора, Юрій Андрейко, Віталій Козаченко.
Тренер – Валентин Слюсар.
 
Попередження: Бабич.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1078 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: