Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Севлюш" ставить п'ятірку середнянцям (ФОТО)
19:52
"Севлюш" ставить п'ятірку середнянцям (ФОТО)
Підопічні Валентина Слюсара поклали до своєї скарбнички чергові три залікові пункти.

Перші десять хвилин проходили на половині поля господарів поля і у севлюшців були хороші моменти, щоб провести швидкий гол. Як от Чедрик виривався на рандеву з голкіпером, однак Гречка своєчасно вийшов з воріт і забрав шкіряного. На 5-ій хвилині Реплюк на лівому п’ятачку обійшов захисника і пробивав з 4 метрів у ближній кут, Ерік відбив ногою.
 
На 11-ій хвилині Смокоровський прострілив справа, голкіпер зіграв на виході, але м’яч підібрав Ковтун і з 18 метрів пробив по незахищеним воротам – 0:1.
 
Та перша ж атака середнянців завершилась голом у відповідь – Джанда виступив асистентом для Ролі, який з 12 метрів переграв Козара – 1:1.
 
Для Севлюша все розпочиналось спочатку. Тотальний контроль тривалий час не приносив ніяких дивідендів виноградівцям. На 28-ій хвилині Фалес завдав удару з 19 метрів, але повз ворота. За дві хвилини Ковтун трохи не влучив у дев’ятку з 19 метрів. На 32-ій хвилині Куртанич віддав довгу передачу на Джанду, який вибігав на ворота, але завершити атаку точним пострілом йому не вдалось.
 
Гості ж зуміли забити гол у роздягальню завдяки вдало розіграному стандарту. Чонка навісив з кута поля на ближню стійку, куди набіг Реплюк – 1:2.
 
У другій половині зустрічі Середнє продовжувало чинити опір лідеру чемпіонату. Та вже на 53-ій хвилині Чедрик зменшив інтригу у грі - отримавши простір перед штрафною Михайло одразу скористався цим сильно пробивши по воротам і м’яч не без допомоги рикошету залітає у ворота – 1:3.
 
На 56-ій хвилині середнянці заробили стандарт в 25 метрах від воріт, Ільчук потужно пробив та Козар справився. На 67-ій хвилині Ковтун подав зліва, Чедрик головою вколочує м’яч у сітку воріт – 1:4.
 
Підопічні Слюсара довели рахунок до розгромного і здавалось, що гра заспокоїться та середнянці скористались розслабленістю захисту суперника. Колодко здійснив перехоплення у центрі і віддав вперед на Фалеса, той з лівого кута штрафної навісив на дальню стійку, де Роля заштовхав шкіряного у ворота – 2:4.
 
Та зовсім скоро гості повернули собі перевагу у три м’ячі. Ковач зліва віддав на Чонку, який пробив з 17 метрів над поперечкою. За мить Чонка здійснює індивідуальний прохід, на фініші якого реалізував вихід один в один – 2:5.

У цьому матчі було багато голів і, звісно, у тренерів залишиться багато запитань до дій своїх гравців у захисті. Севлюш знову збільшив відрив від другої Поляни і тепер їм достатньо набрати вісім очок у останніх п’яти турах, щоб залишитись на вершині.
 
 
ФК «Середнє» - ФК «Севлюш» 2:5
 
Голи: Роля, 15, 76 – Ковтун, 12, Реплюк, 44, Чедрик, 53, 67, Чонка, 80.
 
Середнє: Ерік Гречка, Іван Ільчук (Адріан Мігалко, 73), Богдан Зуб (Андрій Зовдун, 83), Анатолій Павліш, Владислав Сердюк, Михайло Фалес, Сергій Далекорей (Богдан Колодка, 61), Микола Джанда, Олександр Гузинець (Микита Гальчак, 76), Валерій Роля.
Запасні: Станіслав Кисіль. Віталій Мадяр, Дмитро Ганич.
Тренер - Михайло Стегура, Анатолій Деревлянка.
 
Севлюш: Василь Козар, Роберт Смокоровський (Євген Лукіяник, 84), Роман Николишин, Максим Минайленко, Василь Ковтун, Артур Вайда, Юрій Віщак (Михайло Чутора, 81), Юрій Чонка (Олексій Остафійчук, 83), Пилип Кольцун (Іван Ковач, 62), Михайло Реплюк (Артур Дорі, 73), Михайло Чедрик (Ерік Віщак, 89).
Запасні: Іван Марушинець, Едуард Ростока.
Тренер – Валентин Слюсар.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 627 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 2
2 Мікітос  
0
Хаха, а Тебе, шо хтось шось питав? Чи ти сам із собою общаєшся:)

1 Кекс  
0
Вопроси є??

الاسم *:
Email *:
كود *: