Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Севлюш" у більшості перемагає свалявців (ФОТО)
18:00
"Севлюш" у більшості перемагає свалявців (ФОТО)
Епізод на старті другого тайму став вирішальним у поєдинку на "Поляна-арені".

На цю гру господарі вийшли у не зовсім оптимальному складі – були відсутні Стегура, Хміль, Іван Русин, а тренер керував своїми підопічними з трибуни, через дискваліфікацію. Севлюшці не мали кадрових проблем, однак були певні ігрові, особливо в атакувальній фазі гри у першому таймі.  

Стартові хвилини проходили на зустрічних курсах, однак ближче до екватору тайму салатово-сірі потроху почали активніше тиснути на ворота Кучінки. На 20-ій хвилині Віщак завдав удару з 23 метрів, воротар забирає. А за хвилину Чедрик підступно пробив з 19 метрів, полянців від голу рятує стійка.

На 30-ій хвилині Чедрик скидує Чонці, який цілив у праву дев'ятку з 17 метрів, але трохи не точно. В атаці у відповідь Великий завдав дальнього пострілу з 27 метрів, м'яч пролетів над воротами. До слова, це був чи не єдиний удар по воротам Козара у цьому матчі. На 35-ій хвилині Чедрик зі штрафного зліва з 19 метрів пробив вище воріт.

Доволі інертна гра попереду від гостей нічого хорошого їм не віщувала. Позиційні атаки проходили у не надто високому темпі, тож лише підвищення швидкостей могло принести їм локальний успіх.

Та у перші хвилини другого тайму полянці самі роблять подарунок супернику. Після довгої передачі у бік воріт господарів Кучінка з криком йде на вихід, у той час як Жаренко у боротьбі з Чедриком зачепив м'яч, чим дезорієнтував на виході свого воротаря, круглого підхопив Чедрик і вже був готовий забивати у пусті ворота та Кучінка руками завалює нападника – арбітр призначає пенальті і видаляє порушника. Запасного воротаря у свалявців не виявилось, тож місце у воротах зайняв капітан команди Михайло Власик. Чедрик впевнено реалізував пенальті – 0:1.

Подальший розвиток гри було доволі легко спрогнозувати – Севлюш вже мав тотальну перевагу і подовгу закривав суперника на його половині поля. Одразу ж після подачі справа Віщак небезпечно пробивав з 8 метрів, але вище.

На 58-ій хвилині Чонка двічі пробивав зі стандартів та в обох випадках Власик парирував. Однак вже третій стандарт підряд виявився гольовим – Чонка з кутового закрутив так, що влучив у дальню стійку, а Чедрик був першим на добиванні – 0:2.

Третій гол також прийшов після корнера – на цей раз Віщак подав, а Чедрик виграв повітря – 0:3.

На 75-ій хвилині Петречко ефектно пройшов трьох опонентів на правому фланзі і виконав простріл, Чонка з шести метрів погано підставив ногу і м'яч пройшов повз рамку. Проте без голу виноградівський плеймейкер з поля не зійшов – на 86-ій хвилині Чонка сильно пробив з 20 метрів – 0:4.

Виноградівці сповна скористалися вирішальною помилкою суперника у цьому матчі і везуть додому важливі три очки. Тепер їх очікує «срібний» (а за збігом обставин і «золотий») поєдинок в останньому турі.

Поляна демонструвала дисципліновану оборонну гру у першій половині і за такого сценарію могли розраховувати як мінімум на один бал, однак помилка і гол з роздягальні звели всі їх старання нанівець.


Статистика

Удари
1 - 20

У рамку
0 - 12

Кутові
0 - 6


ФК «Поляна» – ФК «Севлюш» – 0:4

Голи: Чедрик, 48 (пен.), 60, 73, Чонка, 86.

Поляна: Павло Кучінка – Мирон Гулович, Іван Жаренко, Руслан Гогерчак, Михайло Власик  – Сергій Кундрик, Андрій Русин (Олександр Гузинець, 68), Едуард Мельник, Сергій Хрипта, Валентин Великий (Сергій Бобик, 61) - Віталій Хайнас (Артур Шепа, 61).
Тренер – Михайло Кондря.

Севлюш: Василь Козар – Яромир Лобода (Василь Ковтун, 74), Михайло Чутора, Василь Куделко (Борис Штефан, 82), Олександр Логойда (Роман Петречко, 64) - Ігор Вагін, Євген Русин, Юрій Чонка, Юрій Віщак, Михайло Реплюк, (Юрій Мешко, 67) - Михайло Чедрик (Володимир Варваринець, 74)
Запасні: Олексій Кондратюк, Роберт Смокоровський, Максим Лютнянський, Артур Дорі
Тренер – Василь Варга

Вилучення: Кучінка, 47
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 604 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 5
5 Міша  
0
Зато Митровський все і Хуст судить(коби лишав таку "хлібну"команду,яка другий рік до чемпіонства ся рве)...

4 Саша  
0
Там і Хуст Бетон тянуть і Севлюш на 2 місто хотіли би , Но Кіби Іршава взула і Виноградово і потом Хуст :))) Раньше давно боли заруби вкінци , а тепер здачі і всі бабки чекавуть даже Козик і мало нашим і мало вашим на область :)) Но Іршаву ся май побоювуть та шахмати гравуть :) Полянці на празнованіє майже нийдуть :) Козик най платить типирь виїзд :)))

3 Саша  
0
Козик рішив у області скосити од Хуст Бетон і од судив Ковалівку і нараз клоун у Поляну та удалив воротніка коли увідів шо Поляна перший тайм устояла :) а пак повів після ігри та шо я порішаву шо би воротарь грав :)) типирь можеш ся придурку і Ус....міг і жовту дати і пеналь Но нит то же я Козик!! Є регламент і удалив то правила для всіх !!!

2 Тарас  
0
Їх із самого початку "робили" чемпіонами!Кому такий чемпіон потрібний...

1 Ваня86  
0
Поляна у Хуст не поїде .. дякуючи зірці Козику. Хотіли Хуст чемпіоном зробити та празднуйте

الاسم *:
Email *:
كود *: