Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Севлюш" у фіналі (ФОТО)
18:44
"Севлюш" у фіналі (ФОТО)
У першому півфіналі доля путівки у фінал розігрувалась у серії післяматчевих пенальті.

Господарі вийшли на гру в оптимальному складі, а в гостей був відсутній лише крайній захисник Логойда.

Саме Мункач активніше діяв на старті поєдинку, створивши декілька загострень. На 6-ій хвилині Западнюк навісив справа у воротарський майданчик, де Козар не зовсім впевнено зіграв і Кольцун підправляв м'яч головою у ворота, але не влучив у рамку. На 8-ій хвилині Петречко вибиваючи м’яч зачепив Кольцуна у своїй штрафній і арбітр призначає пенальті. Пробивати взявся наймолодший у складі мукачівців 17-річний Западнюк. Козар відбив удар з одинадцяти метрів, але Ілля відразу ж добив у ворота – 1:0.

Надалі йшла напружена, сповнена боротьби, гра. Гості на 21-ій хвилині також претендували на пенальті, коли Береш підкотився під Чедрика вибиваючи м’яч, але свисток арбітра промовчав.

За хвилину після довгої передачі воротар МФА не впевнено діяв на виході, випустивши шкіряного з рук, Чедрик намагався зіграти на підборі, але Солобчук виправився і з другої спроби забрав круглого.

На 26-ій хвилині Фарасєєнко вирвався на ворота з лівого краю і пробив з 14 метрів, Козар переводить на кутовий. Після подачі корнера Василинець пробив з 12 метрів, але заслабо і голкіпер зловив. Мали нагоду забити зі стандарту і севлюшці – Русин навісив на дальню стійку, але Реплюк головою б’є над воротами.

Друга половина гри розпочалася з ефектного дальнього пострілу Трачука з 27 метрів, круглий влучає у поперечку. На 50-ій хвилині Фарасєєнко відгукнувся на довгу передачу, вийшов один в один, але Козар відбиває удар нападника. На 52-ій хвилині Береш у власній штрафній фолить на Смокоровському і арбітр вдруге у цій грі призначає пенальті. І Чедрик зрівняює рахунок – 1:1. 

На 57-ій хвилині після подачі кутового Станкович підбирає м’яч і пробиває по центру з 13 метрів, воротар забирає. На 61-ій хвилині Русин наносить удар у рамку воріт, Солобчук грає надійно. За дві хвилини Чедрик пробиває зліва, знову воротар на місці. 

На 71-ій хвилині мукачівці після перехоплення в центрі розігнали швидку атаку 4 в 3 – на завершенні Василинець пробив з 15 метрів, Козар впіймав.

Найкращий момент у Севлюша виник на 78-ій хвилині – багатоходівка з лівого краю через Лободу та Реплюка перейшла на правий край штрафної, Мешка вивели на ворота та Юрій з семи метрів без перешкод пробиває вище цілі.

Більше нічого серйозного біля обох воріт команди не змогли створити, тож їх чекала серія пенальті, яка для МФА була вже другою поспіль.

Реплюк бив першим і забив – 0:1. Великий також не схибив – 1:1. Лобода пробив прицільно в правий кут – 1:2. Трачук знову зрівнює – 2:2. Мешко реалізує пенальті – 2:3. А от удар Кольцуна потягнув Козар. Далі Русин збільшує відрив – 2:4. Западнюк цього разу переграв воротаря – 3:4. Удар Куделка став переможним – 3:5.

Севлюш у важкому двобої проходить до фіналу, де вони очікуватимуть менш серйозно суперника. Мункач сьогодні діяв гостріше в нападі, однак надійна гра Козара на останньому рубежі звела нанівець всі їхні старання.  

  
Статистика

Удари 
11 - 7

Удари в рамку 
7 - 2

Кутові 
5 - 3


МФА «Мункач» (Мукачево) – ФК «Севлюш» (Виноградів) – 1:1 (3:5)

Голи: Западнюк, 8 - Чедрик, 52 (пен.).

МФА: Костянтин Солобчук - Ілля Западнюк, Марк Когутка, Руслан Гогерчак, Антон Береш - Віталій Трачук, Михайло Хміль, Василь Василинець, Пилип Кольцун, Іван Станкович (Валентин Великий, 80) - Віталій Фарасєєнко
Тренер – Віктор Яічнік.

Севлюш: Василь Козар - Василь Ковтун (Борис Штефан 65), Василь Куделко, Іван Жаренко, Роберт Смокоровський - Роман Петречко, Євген Русин, Володимир Варваринець (Яромир Лобода, 69), Юрій Віщак (Юрій Мешко, 46), Михайло Реплюк - Михайло Чедрик (Олексій Остафійчук, 79).
Запасні: Олексій Кондратюк. Микола Ількович Юрій Мірошниченко Михайло Чутора Даніель Баник
Тренер – Микола Гібалюк.

Попередження: Кольцун, Гогерчак, Береш, Хміль – Чедрик, Петречко, Куделко.

На 8-ій хвилині Западнюк не реалізував пенальті (воротар).
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.

 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 690 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: