Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Севлюш" у важкому поєдинку перемагає "Ужгород"
20:25
"Севлюш" у важкому поєдинку перемагає "Ужгород"
1-го квітня на футбольному полі зі штучним покриттям в Середнє проходив перший матч чвертьфіналу Кубка Закарпаття.

Матч обіцяв бути цікавим, захоплюючим та інтригуючим, адже обидві команди є досить високого рівня та володіють у своєму складі майстерними виконавцями.
 
Матч розпочався досить жваво. Жодна з команд не хотіла відсиджуватись в обороні та з перших хвилин небагаточисельні вболівальники, які зібрались на стадіоні в таку жахливу та дощову погоду побачили ряд цікавих моментів. Спочатку нападник гостей Михайло Реплюк на 5-ій хвилині вибіг на небезпечну ударну позицію та пробив трохи мимо воріт. Ужгород відразу відповів. І відповідь ужгородців була гольова. На 9-ій хвилині Соскида чудово розібрався з двома захисниками та зручно покотив Володимиру Дурану під удар. Володимир сильно та невідпорно пробив у ближню від голкіпера виноградівців Козара дев’ятку. 1:0 господарі повели в рахунку.
 
Раділи підопічні Тараса Тулайдана не довго, адже вже на 16-ій хвилині паритет на табло було відновлено. Чонка чудовим розрізним пасом відіграв на Ковтуна, Василь у свою чергу першим дотиком сильно прострілив у карний майданчик ужгородців, де Василь Вашкеба в підкаті з 5-ти метрів вколотив м’яча в сітку воріт.
 
Далі гра трохи заспокоїлась та точилась в основному в центрі поля. Щоправда Ужгород міг знову вийти вперед на 39-ій хвилині. Дуран прорвався по правому фланзі і прекрасним пасом знайшов Соскиду, Руслан не погано пробивав, але в цьому епізоді йому трохи не вистачило точності і круглий в декількох сантиметрах оминувся зі штангою воріт гостей.
 
Другий тайм гості розпочали активніше і це принесло свої плоди. Спочатку після навісу з лівого флангу Чонка з «не робочої» правої ноги пробивав з гострого кута, але м’яч влучив в штангу воріт. А вже на 55-ій хвилині під час чудової атаки в центральній частині поля Юрій Чонка скористався позиційною помилкою захисників Ужгороду і вийшов на побачення з воротарем Ужгорода Юрієм Славіком. Цього разу Чонка свій епізод не змарнував і результативно пробив у протилежний від кіпера кут. 1:2 на користь «Севлюша».
 
Після пропущеного голу господарі активніше пішли в атаку в намаганні відквитати своє відставання в рахунку. В середині другого тайму нападник Ужгорода Руслан Соскида небезпечно бив з 14-ти метрів, але на жаль для нього круглий не влучив в рамку воріт. Надалі на футбольному майданчику було багато боротьби та дрібних фолів в центральній частині поля. Команди вже відверто догравали цей поєдинок.
 
В результаті фінальний свисток арбітра зафіксував виїзну перемогу «Севлюша» над «Ужгородом» з рахунком 2:1.

 
Арбітр: Дьордь Назар
Асистенти арбітра: Горгош Мирослав, Рогач Ян.
Інспектор матчу: Козик Василь.
 
ФК «Ужгород» - ФК «Севлюш» (Виноградів) 1:2
 
Голи: Дуран, 9 - Вашкеба 16, Чонка 55.
 
«Ужгород»: Юрій Славік, Михайло Дудаш, Віктор Чумак, Степан Буксар, Василь Бонтей, Андрій Лазар, Іван Ільчук, Павло Кривка, Антон Предчук, Володимир Дуран, Руслан Соскида.
Запасні : Антон Романко, Андрій Іонін, Олександр Септа, Руслан Куртанич, Василь Орос.
Тренер – Тарас Тулайдан
 
«Севлюш» (Виноградів): Василь Козар, Андріан Бабич, Павло Оржеховський, Андрій Ломага, Василь Манжос, Василь Ковтун, Василь Вашкеба, Віталій Чейпеш, Юрій Чонка, Олексій Остафійчук, Михайло Реплюк.
Запасні: Михайло Чедрик, Михайло Чутора, Артур Продан, Віталій Козаченко.
Тренер – Валентин Слюсар.
Панченко Артем
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1078 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: