Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Севлюш" вдома сильніший за "Вітязь" (ФОТО, ВІДЕО)
09:32
"Севлюш" вдома сильніший за "Вітязь" (ФОТО, ВІДЕО)
Виноградівці знову забили два м’ячі концгазівцям, яких вистачило для перемоги.

У передостанньому матчі чемпіонату у складі господарів відбулись дві зміни, у порівнянні з попереднім матчем – замість Вашкеба та Чонки зі старту вийшли Селезньов та Мудра. Вітязь практично всю гру змушений був грати від захисту, будуючи подвійний мур перед своїми воротами.
 
Підопічні Слюсара тримали м’яч і на початку тайму створювали лише напівмоменти. Після декількох невдалих спроб гол прийшов після кутового - зрізкою у власні ворота на ближній стійці відзначився Ковтан – 1:0.
 
На 29-ій хвилині Чедрик завдав сильного удару по центру, Костик зіграв надійно. За дві хвилини Дзьоба вийшов з правого краю практично сам на сам, але трохи не влучив у дальній кут. Ще одна непогана нагода була у Едуарда вже перед самою перервою, Мадяр відкинув, а Дзьоба пробив з 20 метрів, м’яч пройшов в метрі від воріт.
 
На старті другого тайму севлюшці провели швидкий гол з роздягальні. Пуканич пройшов у штрафну справа, звідки прострілив, а Чедрик замкнув – 2:0.
 
На 51-ій хвилині спочатку Горняк гостро прострілював зліва, воротар перехопив передачу. За мить Зимомря вийшов на одного воротаря, але Козар відбив, Горянк добивав з 12 метрів – кіпер знову парирує, Дзьоба знову додавав з 17 метрів, але вище. На 65-ій хвилині Чедрик пробивав з 13 метрів у ближній кут, Пустовіт допоміг воротарю і відбив перед лінією воріт. За десять хвилин Ковтан продерся крізь двох опонентів у штрафну і Чийпешу нічого не залишалось як фолити на супернику, тож арбітр призначає пенальті. Красношлик розвів м’яч та Козара по кутам – 2:1.
 
Ужгородці вже частіше діставались до підступів чужої штрафної та окрім декількох стандартів, особливих моментів вони так і не змогли створити. Лише під завершення поєдинку Зимомря пробив з 19 метрів, Козар парирував.
 
У Севлюша міг ще забити Реплюк, коли перекидував голкіпера з гострого кута та Костик перевів м’яч на кутовий.
Виноградівці завершили ігри на домашньому полі черговою перемогою, здобувши максимум на стадіоні Юність у цьому чемпіонаті.
 
 
ФК «Севлюш» Виноградів – «Вітязь» Концгазо 2:1
 
Голи: Чедрик, 47 - Ковтан, 22 (автогол), Красношлик, 68 (пен.).
 
Севлюш: Василь Козар, Василь Ковтун, Микола Гібалюк, Адріан Бабич, Павло Оржеховський (Віталій Чийпеш, 56), Адріан Пуканич, Михайло Реплюк, Артем Селезньов, Пилип Кольцун (Олексій Остафійчук, 66), Мирослав Мудра, Михайло Чедрик (Юрій Чонка, 64).
Запасні: Василь Русин, Василь Вашкеба.
Тренер – Валентин Слюсар.
 
Вітязь: Олександр Костик, Євген Колобов, Юрій Бойкул, Артем Пустовіт, Євген Чепіль, Максим Сумцов, Олександр Зимомря, Олександр Мадяр, Едуард Готра (Андріан Горняк, 30) В’ячеслав Ковтан, Едуард Дзьоба (Сергій Повхан, 69).
На заміну виходили: Михайло Сливка, Сергій Повхан, Василь Красношлик, Іван Жентичко.
Тренер – В’ячеслав Пінковський.

ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1276 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: