Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Севлюш" виборює Кубок Закарпаття 2019 (ФОТО)
21:07
"Севлюш" виборює Кубок Закарпаття 2019 (ФОТО)
У фіналі виноградівці були сильнішими за витязів забивши по два голи у кожному з таймів.

У складі Витязя після піврічної паузи місце у рамці знову зайняв легендарний закарпатський воротар Володимир Овсієнко. Щодо інших позицій, то там без змін, вийшли всі найсильніші.

Хоча номінальними та географічними господарями фіналу були витязі, на полі всю гру господарювали саме виноградівці. На руку їм був і швидкий гол, який вони забили чи не в першій доведеній до завершення атаці: Ковтун отримав пас врозріз від Віщака, опинився один перед воротарем, обійшов його і закотив у пусті ворота - 0:1.

Надалі слідуючи підказкам свого наставника севлюшці зосередились на контролі м'яча з подальшим пошуком моментів для своїх атакувальних гравців.

Ужгородці у першій половині тайму не мали доступу до воріт Козара і лише на 29-ій хвилині Петро Луців завдав удару після підбору з 19 метрів, шкіряний пройшов біля стійки.

На 35-ій хвилині Ковтун здійснив швидкісний прохід правим краєм, увійшов у штрафну і прострілив на Чедрика, який готувався забивати з трьох метрів та Ковтан в останній момент у підкаті завадив форварду завершити атаку.
На 38-ій хвилині вкидання ауту біля карної зони гостей завершилось призначенням пенальті - Вайда притримав Соскиду і той опинився на газоні. Одинадцятиметровий реалізував сам постраждалий - 1:1.

На короткий термін в ігру повернулась інтрига, та пройшло всього чотири хвилини і Ковтун знову з правого краю штрафної накидує на протилежний край, де ніким не прикритий Реплюк щосили вганяє круглого у сітку воріт - 1:2.

У другому таймі підопічні Слюсара так само тримали гру у потрібному для себе темпі і час від часу загрожували володінням Овсієнка. На 47-ій хвилині Юрій Віщак пробив з 15 метрів, але не точно. На 55-ій хвилині Чонка подав кутовий, Николишин виграв повітря і пробивши головою влучив у поперечку. А вже за сім хвилин Чонка вдало виконав стандарт з 26 метрів, влучивши у ближню дев'ятку. Овсієнко був готовим до цього удару, однак не до сили пострілу, тож м'яч прошив його рукавички - 1:3.

Гра підходила до логічного завершення, а в останню десятихвилинку команди ще по разу обмінялись голами. На 81-ій хвилині Юрій Віщак обійшов двох суперників, вийшов на ворота з лівого краю і замість удару покотив паралельно на Чонку, який забив вже у пустий кут воріт - 1:4.

Вже на останній хвилині основного часу проявила себе давня бомбардирська зв’язка Скунзяк – Соскида. Іван навісив з лівого краю, а Руслан завершив атаку влучним ударом головою - 2:4.

У підсумку саме Руслан отримав нагороду кращому бомбардиру Кубку області. Також у ході церемонії нагородження було відзначено кращих гравців у складі фіналістів - це були капітани В'ячеслав Ковтан та Михайло Реплюк.

За цим голова ФФЗ Іван Дуран та його заступник Віктор Качур вручили срібні нагороди команді Концова. Виноградівські футболісти отримали золоті комплекти медалей і кубок переможця. Після двох невдалих спроб у 2016 та 2017 роках Севлюш завойовує цей трофей, таким чином поповнивши свій клубний музей.


ФК «Витязь» (Концово) – ФК «Севлюш» (Виноградів) – 2:4 (1:2)

Голи: Соскида, 33 (пен.); 90 – Ковтун, 9; Реплюк, 43, Чонка, 63; 81.

ФК «Витязь»: Володимир Овсієнко, В’ячеслав Ковтан, Артем Пустовіт, Андрій Зизич (Юрій Каганець, 46), Євген Мукомела (Олександр Мадяр, 68), Денис Пахомов (Роман Шелемончак, 82), В’ячеслав Пінковський, Петро Луців (Едуард Дзьоба, 83), Василь Луців (Едуард Готра, 80), Віталій Медведєв (Іван Скунзяк, 74), Руслан Соскида.
Запасні: Дмитро Кашка.
Тренер: Тарас Вайданич.

ФК «Севлюш»: Василь Козар, Роман Николишин, Артур Вайда, Максим Минайленко, Роберт Смокоровський, Михайло Реплюк, Іван Ковач (Артур Дорі, 68), Василь Ковтун (Пилип Кольцун, 72), Юрій Чонка, Юрій Віщак (Ерік Віщак, 83), Михайло Чедрик.
Запасні: Іван Марущинець, Роман Петречко, Михайло Чутора, Олексій Остафійчук, Едуард Ростока.
Тренер: Валентин Слюсар.

Попередження: Денис Пахомов, 40; Юрій Каганець, 61; Артем Пустовіт, 73; В’ячеслав Ковтан, 90+4.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1128 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: