Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Севлюш" відривається на тячівцях (ФОТО, ВІДЕО)
21:19
"Севлюш" відривається на тячівцях (ФОТО, ВІДЕО)
Виноградівська команда доволі легко розправилась з ДЮСШ Тячів.

Проливний дощ над виноградівським стадіоном Юність досить сильно намочив поле, тому гравцям обох команд потрібно було призвичаїтись до складних погодних умов. Перші десять хвилин проходили без загострень.
На 14-ій хвилині Ковтун з лівого краю віддав у центр штрафної, де Мудра прийняв і пробив з 8 метрів, воротар відбиває і забирає. За чотири хвилини Оржеховський подав справа, а Пуканич головою на дальній стійці завершив атаку – 1:0.
 
На 23-ій хвилині Чедрик підлаштувався і пробив з 18 метрів, м’яч рикошетом від захисника залетів у правий кут – 2:0.
 
За хвилину саме мокре поле певним чином вплинуло на ще один забитий м’яч. Захисник тячівців віддав назад воротарю, який спробував в один дотик вибити шкіряного, але зробив це слабо, Пуканич перехопив, вийшов сам на сам і провів черговий гол – 3:0.
 
На 26-ій хвилині Ковтун вдало зіграв на підборі перед чужою штрафною, увійшов у штрафну і прострілив справа, а Чедрик у падінні замкнув – 4:0.
 
Через сім хвилин Чонка на швидкості пройшов двох опонентів на лівому краї і робить асист Чедрику – 5:0.
 
Далі настала черга забивати Пуканичу. Чедрик прострілив справа, Адріан зіграв у стінку з Ковтуном і з 10 метрів пробиває повз кіпера – 6:0.
 
Тячіву можна занести в актив хіба два дальні удари від Бодні та Паради.
 
У другому таймі наставник господарів провів декілька замін і перестановок на полі. Кольцун мабуть вперше діяв зліва в захисті, Гібалюк піднявся в опорну зону, Ковтун також пішов вище, а замість них в захист вийшли Чийпеш та Дорі.
 
Тотальний контроль від виноградівців і безліч змарнованих моментів, саме такий короткий підсумок другої половини матчу.
 
На 75-ій хвилині Шимон був близьким до голу престижу, пробивши зі штрафного з 19 метрів у ближню стійку.
 
Довершив побиття тячівців Юрій Чонка, який отримав передачу справа від Мудри, обійшов воротаря і з гострого кута забив сьомий гол – 7:0.
 
 
ФК «Севлюш» - ДЮСШ Тячів 7:0
 
Голи: Пуканич, 18, 24, 39, Чедрик, 23, 26, 33, Чонка, 82.
 
Севлюш: Василь Русин, Микола Гібалюк, Андріан Бабич (Артур Дорі, 46), Павло Оржеховський (Віталій Чийпеш, 46), Артем Селезньов, Василь Вашкеба (Пилип Кольцун, 46), Адріан Пуканич, Василь Ковтун (Олексій Остафійчук, 66) Юрій Чонка, Михайло Чедрик, Мирослав Мудра.
Запасні: Василь Козар,.
Тренер – Валентин Слюсар.
 
Тячів: Богдан Пунько, Олександр Шимон, Олександр Іванчо, Віктор Парада, Євген Костик, Владислав Батрин, Валерій Бодня, Іван Павліш, Анатолій Пеняк, Євген Мягкий, Іван Іванчо, Іван Григоренко.
На заміну виходили: Василь Балог, Василь Чигіль, Петро приходько, Олександр Хурманчук.
Тренер – Павло Іванчов.

ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.


 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 850 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 3
3 Євген  
0
Люди ви якісь зациклені. Невже виноградівські гравці або уболівальники винуваті в тому, що Тячів або Оболонь або ще якась команда слабка. Це питання до представників тих регіонів, де футбол відстає в розвитку. А Рочин взагалі не команда навіть вищої ліги Львівської області, а не то шо тут дехто писав про другу лігу Львівщини (мать ваша біла горячка це є вища, перша і далі друга, но випорівняли), а грає в головному турнірі асоціації аматорів України і кубку аматорів, де є одним із фаворитів змагань

2 Ваня  
0
Слюсара треба в Динамо :))наколотили аж сім грізному супернику:))

1 мікітос  
0
Но се герої настоящі, просто ураган, а не команда, наколотили самому Тячеву:) не то шо Рочин якийсь:) і Оржаховського за черврну не треба башляти, вірніше удаляти

الاسم *:
Email *:
كود *: