Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » «Севлюш» виграє на оновленій арені (ФОТО)
17:33
«Севлюш» виграє на оновленій арені (ФОТО)
У єдиному недільному матчі вищої ліги виноградівці мінімально перемогли підопічних Бучка.

«Севлюш» виграє на оновленій арені (ФОТО) Перший тайм пройшов за незначної переваги господарів, у яких кращим гравцем в атаці був Вашкеба, який завдячує цим Чонці, на якому постійно висіли по два опоненти, не даючи Юрію навіть думати про вільний простір. У захисті в гостей найкраще діяв у захисті Товт, якому партнери завдячують незначною кількістю небезпек до перерви. Йому допомагали Бабич, Скрип та Бенко.

У атаці у «Вільхівців» головне загострення йшло від Арделяна, за яким не завжди встигали опоненти. Утім його партнера Апіяна місцеві захисники накрили з запасом. Головна заслуга в цьому Жукова, який на мою суб’єктивну думку був кращим гравцем поєдинку в складі команди Білака. У відборі м'яча йому активно допомагали Вайда, Гобона, Ломага та Мешко. Останньому не вдавалась конструктивна гра на атаку, та він сповна компенсував її чудовою боротьбою біля свого штрафного майданчика. Кульмінація настала на завершенні першого тайму коли простріл з флангу ударом із близької відстані замкнув Ребрик – 1:0.

Другий тайм був більш рівним і рахунок міг змінитись в обидва боки. Ребрик з середньої дистанції поцілив у стійку. Особливо пощастило господарям на останніх доданих арбітром секундах гри, коли атаку лівим флангом зі зміщенням до центру пострілом з льоту завершив Грубінка, та круглий оминув ліву дев’ятку в лічених сантиментрах.  
 
 
Арбітр – Михайло Митровський
Асистенти – Томаш Бабич та Мирослав Горгош
4-й арбітр – Крістіна Костевка
Делегат ФФЗ – Іван Кампов
 
«Севлюш» Виноградів - «Вільхівці» 1:0

Голи: Ребрик, 44.

«Севлюш»: Віталій Гринишин, Віталій Чейпеш, Дмитро Жуков, Юрій Мешко, Артур Вайда, Андрій Ломага, Василь Вашкеба, Денис Ребрик, Юрій Чонка, Мирослав Мудра, Роман Гобона.
Запасні: Василь Козар, Борис Ковня, Олександр Міца, Олексій Остафійчук,   Себастіан Шопота, Іван Чізмар, Микола Ляхович, Богдан Котляр, Ерік Віщак.
Тренер – Іван Білак.

«Вільхівці»: Іван Ковач, Володимир Товт, Мирослав Скрип, Василь Терпак, Михайло Матяш, Василь Фіцай, Андріан Бабич, Михайло Бенко, Іван Куцин, Нуцу Арделян, Артур Апіян.
Запасні: Ігор Солодовник, Василь Габор, Йосип Бессага, Володимир Кардач, Іван Грубінка, Юрій Болог.
Тренер – Юрій Бучок.
Євген СВИЩО для «Lobda.at.ua»
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 962 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: