Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » «Севлюш» вириває перемогу на «Метеор-арені» (ФОТО)
13:40
«Севлюш» вириває перемогу на «Метеор-арені» (ФОТО)
Про перебіг подій у одному з двох центральних протистоянь чвертьфіналу Кубка Закарпаття читайте далі.

«Севлюш» вириває перемогу на «Метеор-арені» (ФОТО) Після відчутної, за рахунком, перемоги у першому матчі головне для тренера виноградівців було налаштувати своїх підопічних на виїзний матч. Певний час вони не могли збагнути «хто вони і що тут роблять такі маститі фаворити» й цим самим тримали у напрузі голосові зв’язки тренера, капітана та голкіпера гостей. 

Для мукачівців гра була екзаменом на професійну приданість перед стартом чемпіонату Закарпаття. Більшість гравців склали цей іспит, та окремі стануть предметом для ґрунтовних роздумів для тренерів.

Перші дванадцять хвилин йшла позиційна боротьба, без ударів, на підступах до штрафних майданчиків, яку спочатку вигравали господарі. Та першими загострили ситуацію зовсім не вони. На 13-й хвилині відбувся перший удар і м’яч одразу влетів у сітку. За наслідками атаки правим флангом Чейпеш заробив право на штрафний удар. Чонка навісив у штрафний майданчик, а Ребрик ударом головою підкорегував політ круглого в напрямку лівої дев’ятки. Та ассистент арбітра зафіксував офсайд.

Мукачівці відповіли через дві хвилини стрімкою атакою по центру за участю Шольца та Трухана. Останній завершив її влучним пострілом з 30-ти метрів. Гринишин зреагував. Ще гостріше було на 21-й хвилині, коли аналогічну атаку по центру зі зміщенням до правого краю розпочав Захарченко, а завершив ударом з правого краю штрафного майданчика Нурієв. На щастя для Гринишина, який не встигав відбити, м’яч оминув дальню стійку в лічених сантиметрах. Через шість хвилин ще одне загострення правим флангом зі зміщенням до центру, на завершенні якого Нурієв звільнився від опіки центральних захисників і пробив у той же кут. Ломага підстрахував партнерів й зумів виставити ногу. Круглий рикошетом полетів поруч зі стійкою.

На 30-й хвилині ситуацію загострили гості. Шопота вирізав дальню передачу на лівий фланг на Мешка, а той прострілив на правий край воротарського майданчика й вивів на вбивчу ударну позицію Мудру. Та Мирослав не влучив як слід по м’ячу, потренувавши Андрушка. Мешко продовжував «шматувати» суперника лівим флангом. Через три хвилини атака лівим краєм зі зміщенням до центру завершилась гарматою від Чонки з 35-ти метрів. Воротар тільки поглядом супроводжував політ круглого над поперечиною.

Та в наступній масованій атаці з використанням обох флангів Юрій таки досяг свого. Чейпеш заробив право на штрафний біля правого кута штрафного майданчика, а Чонка, доки суперник був у роздумах щодо розміщення стінки, пробив обвідним ударом точно в дальній кут. Арбітр зарахував взяття воріт – 1:0.

Під завісу тайму арбітр зафіксував відмашку ліктем у Мудри, під час відчайдушної боротьби на підступах до воріт господарів, і одразу запалив перед ним червоне світло.

Другий тайм був не менш цікавим за перший. На старті знову активнішими були мукачівці. Удар Міклоша на 49-й хвилині прийшовся над поперечиною. Суперник відповів через шість хвилин. Чонка з Ребриком розігнали  комбінацію в один дотик, за наслідками якої Юрій двічі пробивав з меж карної зони. Перший з них, що летів у лівий кут, ногою відбив воротар, а під другий відчайдушно кинувся Лаішев.

На 68-й хвилині господарі прорвались вперед лівим флангом. Постріл Нурієва прийшовся над поперечиною. Далі двічі пробивав Трухан. Після першого м’яч полетів повз браму, а на другий зреагував Гринишин. На 74-й хвилині атаку правим флангом влучним дальнім ударом завершив Ломага. Андрушко вчасно змістився й відбив. Трохи згодом арбітр показав Трухану другу жовту й вирівняв склади команд.

На 85-й хвилині Вайда ударом-прострілом з правого флангу пробив поруч зі стійкою. За мить круглий, після удару Міклоша, влетів у сітку воріт Гринишина. Та асистент арбітра зафіксував офсайд.

На 90-й хвилині масована атака гостей завершилась двома ударами. На перший зреагував Андрушко, а після другого пострілу від Ребрика місцевих врятувала поперечина. Виноградівці збільшили до трьох матчів свою переможну серію й спробують продовжити її як у півфіналі кубка, так і в регулярному чемпіонаті.    
 

Арбітр – Юрій Шимон
Асистенти – Ілья Вовчинський, Валерій Шкура
Делегат ФФЗ – Йосип Шитєв
 
с. Пістрялово, стадіон «Метеор», хмарно з проясненнями, часом дощ, 50 глядачів
 
ДЮФК «Мукачево» – «Севлюш» Виноградів – 0:1

Голи: Чонка, 35.

ДЮФК «Мукачево»: Юрій Андрушко, Віталій Міклош, Євген Лаішев (Роланд Шольц, 65), Марк Когутка, Віталій Трачук (Віктор Пилип, 70), Річард Шольц, Михайло Трухан, Станіслав Захарченко (Олексій Франчук, 50), Буда Пейтер-Пал (Денис Вісторопський, 60), Євген Русин, Анатолій Нурієв.
Тренери – Золтан Сільваші та Іван Фізер.

«Севлюш»: Віталій Гринишин, Денис Ребрик, Юрій Чонка (Дмитро Жуков, 75), Мирослав Мудра, Василь Вашкеба, Віталій Чейпеш (Артур Вайда, 70), Андрій Ломага, Олександр Міца, Себастіян Шопота, Роман Гобона, Юрій Мешко (Олексій Остафійчук, 72).
Тренер – Іван Білак.

Вилучення: Трухан, 77 – Мудра, 44.
Євген СВИЩО для «Lobda.at.ua» 
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1176 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: