Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Севлюш" вивозить перемогу з "Автомобіліста" (ФОТО)
21:03
"Севлюш" вивозить перемогу з "Автомобіліста" (ФОТО)
У поєдинку команд з різних полюсів таблиці діючий чемпіон здобув впевнену перемогу.

До цього матчу команди підійшли з мінімальними втратами – у господарів не грав нападник Габовда, а у гостей центральний захисник Ількович.

Поєдинок на Автомобілісті розпочався з відразу результативної помилки середнянців - Ковач біля своєї штрафної пішов в обіграш, однак не вдало і наразив одразу атаку на свої ворота – Віщак пробив з 20 метрів, Гречка відбив перед собою, а Чедрик лише цього і чекав – 0:1.

Такий початок був явно не на руку господарям, які першу десятихвилинку працювали більше на своїй половині поля. Однак вже на 11-ій хвилині зуміли довести атаку до завершального удару, який завдав єдиний форвард середнянців Дзьоба, однак арбітр не зарахував взяття воріт, через піднятий флажок лайнсмена. 

На 15-ій хвилині Трухан пробив з 27 метрів, але не точно. На 20-ій хвилині Петречко прострілив справа, а Лобода підправив у ворота – 0:2.

Севлюшці доволі легко і швидко оформили комфортний для себе рахунок і надалі навязували супернику свою гру. Підопічні Ковача час від часу відповідали випадами, як от на 27-ій хвилині Дзьоба перехопив пас воротарю виноградівців і виходив на одного Козара, однак прокинути повз нього м’яч не зумів. На 32-ій хвилині Медведєв змістився у центр і завдав прицільного пострілу, шкіряний пройшов над дев’яткою. Ще кращий момент Середнє мало за хвилину, коли Медведєв з лівого краю відпасував на Джанду, який в дотик пробивав з 15 метрів у дальній кут, але трохи не влучив. Одразу ж Реплюк відповів ударом з 24 метрів, але повз ціль.

У другій половині розклад сил на полі не змінився – гості виглядали впевненіше і діяли гостріше. На 50-івй хвилині Чедрик пробив справа з 10 метрів, кіпер відбиває. А на 75-ій хвилині рахунок став розгромний – швидка комбінація Лобода – Петречко – Чедрик закінчилась виходом останнього сам на сам і голом – 0:3.

Господарі могли забити гол престижу зі штрафного з 20 метрів, однак удар Русина пройшов над поперечкою. За п’ять хвилин до завершення гри Богаткін підключився вперед до атаки і асистував Ребрику, однак удар з 19 метрів вийшов не зовсім точним.

Команда Гібалюка здобула чергову перемогу і готується до наступної домашньої зустрічі з головним конкурентом за лідерство у таблиці – ФК Хуст. Середнє через помилки у захисті і слабкій реалізації знову залишається ні з чим.


ФК «Середнє» – ФК «Севлюш» 0:3

Голи:
Чедрик, 1, 75, Лобода, 20. 

Середнє: Ерік Гречка - Сергій Колобов, Мирослав Скрип (Олександр Мадяр, 82), Едгар Русин, Богдан Зуб (Микита Гальчак, 46) - Віталій Медведєв (Сергій Далекорей, 79), Валерій Роля (Ротислав Микла, 77), Іван Ковач, Михайло Трухан (Іван Ільчук, 46), Микола Джанда (Владислав Сердюк, 73) – Едуард Дзьоба (Юлій Козуб, 62).
Запасні: Олександр Костик, Олександр Семків

Севлюш: Василь Козар (Іван Марушинець, 84) - Олександр Ковчар,  Артур Дорі (Себастіан Феєр, 83), Назар Богаткін, Олексій Остафійчук – Яромир Лобода (Богдан Боднарюк, 77), Юрій Віщак (Денис Ребрик, 67), Михайло Реплюк, Юрій Мешко (Даніель Баник, 61), Роман Петречко (Борис Ковня, 76) – Михайло Чедрик
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 550 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: