Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Севлюш" впевнено здолав хустський бар’єр
16:04
"Севлюш" впевнено здолав хустський бар’єр
Про поєдинок, який для хустських фанів дав більше запитань, ніж відповідей, читайте далі.

Від одного з двох центральних матчів 22-го туру, що відбувся в Хусті, чекали хоча б якоїсь інтриги. На старті все було ніби досить непогано для пивоварів, які цього разу зібрали досить сильний склад. Та швидкий гол звів нанівець усі їх старання дати опір. Після прострілу зі штрафного з лівого флангу господарі дали виноградівцям кілька спроб завдати удари. Останній із них від Мешка з 8-ми метрів у правий кут виявився результативним – 1:0.
 
Через три хвилини пивовари могли вирівняти рахунок. На завершенні контратаки по центру Поп середнім пасом вивів Барну фактично на воротаря. Даніель залишив Гринчишина поза грою і з гострого кута влучив у рамку, та Ломага в пожежному режимі зупинив політ м’яча майже на лінії воріт і виніс його на кутовий. Після навісу Росохи з кутового з правого флангу на одинадцять метрів Браєр головою підправив круглого під поперечину. Гринчишин у стрибку відбив цей досить складний м’яч. Далі дванадцять хвилин була в’язка боротьба на підступах до штрафних майданчиків, після чого місцевим вдалась атака правим флангом. На її завершенні Поп навісив на ближню стійку, де Росоха намагався пробити головою та в підсумку в стилі Марадони непомітним рухом руки підкорегував м’яч у сітку.
 
На 26-й хвилині виноградівці могли подвоїти перевагу, за наслідками атаки лівим флангом зі зміщенням до центру. На її завершенні Пуканич середнім пасом вивів Остафійчука на хорошу ударну позицію з 18-ти метрів. Після удару Олексія круглий, на щастя для Пахомова, хоча й дуже небезпечно, та все ж оминув ліву стійку з зовнішнього боку воріт. Та в одній із наступних атак лівим флангом зі зміщенням до центру підопічні Білака досягли свого. Цей наступ розпочав Пуканич і продовжили Мешко, Вашкеба та Розман. На завершенні Олександр вийшов на воротаря і влучив точно під праву стійку – 2:0.
 
Через дві хвилини Чонка, на завершенні атаки правим флангом зі зміщенням до центру, мав доводити рахунок до розгромного, та удар у Юрка відверто не вийшов і Пилип недалеко від лінії зупинив політ м’яча. Після цього до позиційних атак перейшли господарі, та на 44-й хвилині наразились на швидку контратаку. Чонка відпрацював у захисті й віддав дальній пас вперед на Пуканича, а Андріан відпасував трохи направо на Остафійчука. Олексій прострілив на Розмана, який легенько пробив із 12-ти метрів. Росоха намагався винести м’яч, та вже за лінією воріт підкорегував його під поперечину – 3:0.
 
На першій хвилині другого тайму виноградівці розігнали атаку по центру зі зміщенням до правого флангу. Вашкеба віддав на хід Чонці. Юрій увірвався в штрафний майданчик і відпасував лівіше на Розмана. Олександр ударом із 12-ти метрів цілив у лівий верхній, незахищений воротарем, кут. На щастя для Пахомова м’яч полетів трохи вище поперечини. Через чотири хвилини на завершенні наступу правим флангом Розман ногою, як черпачком, закинув пас на хід Вашкебі й Василь влучно пробив із 15-ти метрів. Пахомов не без труднощів зреагував.
 
Та в одній із наступних атак відбулась чудова комбінація в один дотик правим флангом, яку розпочав Ломага й продовжили Чонка, Остафійчук, Розман і Вашкеба. На її завершенні Василь скористався пасом Олександра й дуже ефектно зняв павутинку з дальньої лівої дев’ятки – 4:0. Через дев’ять хвилин Микуляк обвідним ударом зі штрафного з 20-ти метрів пробив поруч із лівою стійкою. Атака у відповідь, лівим флангом зі зміщенням до центру, була більш ефективною. На її завершенні Віщак коротко віддав на Пуканича. Перший удар Андріана воротар відбив, та захисники далі винесли недалеко і Пуканич повторним пострілом влучив точно в ліву дев’ятку – 5:0.
 
На 82-й хвилині гості прорвались по центру й прагнули довести рахунок до зовсім непристойного. Ляхович міг сам завершувати все ударом, та віддав лівіше на зовсім вільного Віщака, який із вбивчої позиції пробив поруч із ближньою стійкою. Розплата для Еріка за таку байдужість до рахунку настала миттєво, коли Росоха ударом вже ногою влучив у лівий кут повз Козара – 1:5.
 
Надалі у «Севлюша» будуть менш амбітні суперники, та від цього їх тренеру не легше, бо прямі конкуренти із обласного центру йдуть без збоїв і вже після вдалого виїзду на Тячівщину фактично будуть готові приймати на груди золоті нагороди. «Оболонь» теж не втратила мотивацію й продовжує боротись із «Мункачем» та «Спартакусом» за вищу позицію в таблиці.  
 
 
м. Хуст, стадіон «Карпати», + 15 градусів, ясно, 500 глядачів
 
«Оболонь» Хуст – «Севлюш» Виноградів – 1:5 (0:3)
 
Голи: Росоха, 83 – Мешко, 3, Розман, 33, 44, Вашкеба, 56, Пуканич, 67.
 
«Оболонь»: Юрій Пахомов, Михайло Мокан, Йосип Мункачі, Річард Петрушко (Михайло Бучок, 89), Микола Росоха, Даніель Барна (Віталій Міллер, 54), Василь Пилип, Віктор Микуляк, Олександр Браєр, Микола Вурста, Михайло Поп (Михайло Дьордяк, 89).
Запасні: Ярослав Бучок, Тарас Форкавець, Олександр Фляшко, Василь Ізяник.
Тренер – Олександр Браєр.

«Севлюш»: Віталій Гринишин (Василь Козар, 78), Андріан Пуканич, Артур Вайда, Андрій Ломага (Дмитро Жуков, 85), Юрій Чонка, Олексій Остафійчук, Ігор Ловска, Василь Вашкеба (Ерік Віщак, 63), Юрій Мешко (Роман Гобона, 73), Олександр Розман (Микола Ляхович, 81), Віталій Чейпеш (Себастьян Шопота, 76).
Запасні: Борис Ковня.
Тренер – Іван Білак.
Євген СВИЩО для «Lobda.at.ua»
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 932 | Додав: lobda | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: