Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Севлюш" з другої спроби підкорив "Верховину" (ФОТО, ВІДЕО)
20:12
"Севлюш" з другої спроби підкорив "Верховину" (ФОТО, ВІДЕО)
9 квітня на сільському стадіоні у селі Пийтерфолво виноградівський «Севлюш» приймав «Верховину» із Міжгір’я.

Цей матч відбувався у рамках однієї четвертої фіналу Кубку Закарпаття. Нагадаємо, що перший матч, який проходив в Міжгір’ї завершився сенсаційно в суху нічию 0:0. Відповідно, у матчі відповіді виноградівці будь-що прагнули довести, що цей результат є простою несподіванкою.
 
З початком матчу господарі швидко заволоділи м’ячем і територіальною перевагою на всіх частинах поля. Міжгір’я побудувало свою гру від захисту із можливістю швидких контратак. Зі стартовим натиском господарів верховинці успішно впорались. За перші 20 хвилин не було створено жодного гольового моменту. Міжгір’я в захисті грало надійно, хоча було помітно, що атакувальне тріо господарів Чедрик - Реплюк - Ребрик вимотує опонентів і фізичні сили захисників поступово залишають їх. Також на останньому рубежі вдало діяв голкіпер гостей Олександр Красняник.

Так тривало до 27 хвилини. А потім Василь Ковтун прекрасним індивідуальним проходом з центру поля вийшов віч-на-віч з кіпером гостей і вдало пробив по воротах опонентів, тим самим відкривши рахунок у грі - 1:0. Севлюш не бажав зупинятись і продовжував наступати, але до кінця першого тайму захист Міжгір`я діяв безпомилково.
 
У другому таймі малюнок гри не змінився - одні атакують, а інші тримають оборону. Бандурович мав шанс подвоїти перевагу своєї команди, він прекрасно пробивав з 25 метрів, але м’яч влучив у перекладину. А на 59-й хвилині Чумак виграв верхову боротьбу і головою з 5-ти метрів забив гол - 2:0.

Вболівальникам Виноградова цього було мало і вони змушували своїх улюбленців йти в атаку і забивати більше. Активними були Бандурович, Реплюк, Чедрик та Мешко, який в перерві матчу вийшов на заміну. На 77-й хвилині футболісти Севлюша реалізували бажання своїх вболівальників. Мешко навісив на Чедрика і Михайло в чудовому стилі в падінні вколотив круглого у ворота гостей - 3:0.

Потім гра дещо заспокоїлась, здавалося, що матч так і закінчиться, але проти був Роман Орос. Він на 88-й хвилині п’яточкою елегантно забив гол, тим самим встановив остаточний рахунок у грі - 4:0.
 
Як підсумок, передбачувана та впевнена перемога «Севлюша». Хоча слід віддати належне гостям, які чудово оборонялись в першому таймі і продемонстрували свій настирливий характер і бійцівські якості.


Арбітр - Дьордь Назар
Аситсенти - Рогач Ян. Лялюк Михайло
 
«Севлюш» Виноградів – «Верховина» Міжгір`я 4:0

Голи: Ковтун, 27, Чумак, 59, Чедрик, 77, Орос, 88.

«Севлюш» Виноградів: Гринишин В, Чумак В, Микуляк В, Ломага А, Вайда А, Бандурович І, Вашкеба В, Ковтун В, Чедрик М, Ребрик Д, Реплюк М.
Запасні: Славік Ю, Ковня Б, Котляр Б, Орос Р, Чейпеш В, Жуков Д, Мешко Ю.
Тренер: Іван Білак.
 
«Верховина» Міжгір`я : Красняник О, Фурдь І, Красняник Ю, Шемет О, Блецкан І, Яргін Д, Лолин І, Манжос В, Медулич О, Мушка І, Пуга В.
Запасні: Пінзур Е, Садков А, Биба Я.
Тренер: Скопич Іван.

Попередження: Жуков, 83 - Пуга, 37. 
Панченко Артем
Фото та відео Ваня Микулан
ФОТОРЕПОРТАЖ із матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.

 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1359 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: