Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Севлюш" завойовує Суперкубок Закарпаття 2022
17:15
"Севлюш" завойовує Суперкубок Закарпаття 2022
У гостросюжетній дуелі двох кращих команд області виноградівці здобувають чергову перемогу.

Від цього матчу двох найпотужніших колективів області чекали гострого протистояння і вони цілком виправдали очікування. Команди показали, що вони достойні одна одної, а долю матчу вирішили деталі.

У стартовому складі Вільхівців вийшли двоє закарпатців - Куцин на вістрі нападу і Лазар у центрі. Грошев у цьому матчі грав вже традиційно із чотирма захисниками. 

Практично всі гравці Вільхівців невисокого зросту, тому не дивно, що вони почтійно тримали м’яч внизу і розігрували, як то кажуть до вірного. Однак це їм вдавалось робити лише до підступів до чужої штрафної. А першими нагоди для голу створили севлюшці: на 8-ій хвилині Пуканич здійснив відбір і одразу пробив з 20 метрів, біля стійки. На 10-ій хвилині Реплюк пасом у підкаті вивів Чедрика до воріт та Михайло не реалізував вихід віч-на-віч, тут надійно зіграв Гумметов.

На 22-ій хвилині Полюга завдав небезпечного пострілу, але повз ціль. За п’ять хвилин стався неоднозначний епізод, коли Пуканич прострілив на Чедрика, який готувався замикати та Мілєсін у підкаті не дав пробити нападнику, що арбітр розцінив як пенальті. Це викликало бурю негативних емоцій як гравців, так і тячівських фанів. Чедрик підійшов до позначки і впевнено пробив – 1:0.

Команди продовжували грати на зустрічних курсах з невеликою перевагою Вільхівців. На 33-ій хвилині Ковтун завдав удару з 18 метрів, трохи не точно. На 38-ій хвилині Меженський пробиває з 25 метрів, Колісник парирує не простий удар. На 43-ій хвилині Бистрицький гостро пробив з рикошетом з 20 метрів, кіпер виноградівців з труднощами реагує і відбиває. 
  
У перерві Бучок змінює Куцина на Селещука і Вадим, якого звикли бачити у центрі захисту, вийшов грати центрального нападника. 

На 61-ій хвилині Чонка подав кутовий і після удару головою Чедрика м’яч влучає у руку захисника. Арбітр призначає другий пенальті в грі і Чедрик оформлює дубль – 2:0.

Гра ставала дедалі нервовішою, гравці не стримували емоцій, часто вдавались до фолів та словесних перепалок. Виноградівцям такій хід матчу був на руку, вони тримали гру подалі від воріт і вели до переможного завершення. 

У певний момент президент тячівців почав спонукати гравців, щоб вони зійшли з поля, але поєдинок все ж був дограний. А під кінець команди ще обмінялись небезпечними моментами. На 86-ій хвилині Чедрик прострілив справа у штрафну на Пуканича та його удар з 8 метрів парирував Гумметов. На 89-ій хвилині Кірєєв гостро пробив з 15 метрів, Колісник у стрибку врятував ворота, а удар Проданова другим темпом пройшов вище воріт. 

Повноцінного нагородження після гри провести не вдалось – гравці Вільхівців покинули поле, а тячівські фанати викрикували образливі слова у бік арбітра та асоціації. 

Фінал – це місце, де завжди хтось залишиться незадоволеним, тому емоції тячівців можна зрозуміти, проте дії - не завжди. Остаточну крапку і завершення сезону поставить перегляд на відео пенальтійних епізодів.

Приз кращого гравця у складі Севлюша отримав Михайло Чедрик. І черговий трофей голова ЗАФ вручив капітану виноградівців Реплюку. Виноградівська команда під завершення цього короткого сезону поклала до клубного музею ще два кубки. За всю футбольну осінь вони здобували максимум у всіх поєдинках крім нічиєї з Медеєю, що мабуть вартувало їм ще одного кубку. 



Удари
9 – 11

Удари у рамку
5 – 5

Кутові
4 – 2



ФК «Севлюш» (Виноградів) - ФК «Вільхівці» 2:0

Голи: Чедрик, 28, 62 (обидва з пен.)

Севлюш: Максим Колісник - Олександр Логойда (Антон Береш, 65), Василь Куделко, Руслан Гогерчак, Артур Дорі (Юрій Мешко, 90) - Євген Русин, Василь Ковтун, Юрій Чонка, Андріан Пуканич (Михайло Керечанин, 88), Михайло Реплюк (Василь Василинець, 78) - Михайло Чедрик.
Запасні: Іван Марушинець, Богдан Котляр.


Вільхівці: Давид Гумметов, Павло Мілєсін, Анатолій Клюс (Володимир Лисаченко, 86), Євген Меженський, Євген Проданов, Віталій Полюга, Андрій Лазар (Матвій Чонка, 62), Іван Цуркан, Богдан Кірєєв, Кирило Бистрицький, Іван Куцин (Вадим Селещук, 46).
Запасні: Роман Захарчук, Іван Скунзяк, Олександр Маркевич, Віталій Мадяр.

 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 533 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: