Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Севлюш" перемагає "Говерлу" U-19 в серії післяматчевих пенальті
19:48
"Севлюш" перемагає "Говерлу" U-19 в серії післяматчевих пенальті
Не зважаючи на теплу погоду (+7°C ) змагання мають статус зимового кубку.

Не зважаючи на теплу погоду (+7°C ) змагання мають статус зимового кубку.

Вже з самого початку гри господарі ринулися в атаку, за допомогою комбінаційної гри швидко доправляли м’яч до чужих воріт, і вже на 2 хвилині після перехоплення м’яча в штрафній площі був збитий півзахисник, який підключився до атаки. Одинадцятиметровий впевнено реалізував кращий гравець минулого сезону в області Сергій Лендєл, розвівши м’яч і воротаря по кутам. Здавалося б, що ужгородці і далі будуть господарювати на чужій половині поля, однак з часом гра вирівнялася. Виноградівці призвичаїлися до поля і вже більш впевнено будували свої атаки. Обидві команди демонстрували гру на високих швидкостях, але більше якихось загострень не вдавалося створити. У Севлюша в центрі поля диригували атакуючими діями Реплюк та Гелетей. Лише декілька штрафних та кутових – ось і вся гострота у воріт Погоріляка у першому таймі.

У другій тридцятипятихвилинці дублери вже звично провели багато замін, тож і малюнок гри дещо змінився. Севлюшці все частіше навідуються до володінь Говерли. На 18 хвилині другого тайму, в одній з атак технічного Реплюка збивають на підступах до штрафного майданчика, сам постраждалий і виконав стандарт без шансів для воротаря. Ближче до завершення гри гості відчутно підсіли і вже подекуди не встигали за свіжими молодими говерлятами, і ті мали непогані шанси для ще одного голу, але на заваді ставала то поперечка, то юний голкіпер Козар. Були претензії і до суддів, які могли призначити явний пенальті у ворота гостей, але чомусь не наважились. Виноградівці теж могли вирішити долю поєдинку в основний час, коли після кутового захисник гостей добре пробив з відскоком від землі, але м’яч пройшов вище воріт.

За кубковим регламентом при нічиї, команди одразу ж по закінченні основного часу пробивають пенальті. В післяматчевій лотереї, попри один промах, фортуна була на стороні Севлюша, оскільки ужгородцям не вдалося реалізувати 2 одинадцятиметрових, один з яких потянув Козар, якого і можна вважати героєм поєдинку.

Гості з Виноградова продемонстрували вдалу прем’єрну гру в цьому році, проти суперника, який проводить спаринги вже не перший тиждень.

ФК "Говерла" Ужгород U-19 – ФК Севлюш Виноградів 1:1 (4:5 по пенальті)

Голи: Лендєл 2’ (пен) – Реплюк 53’.

"Говерла": Погоріляк, Смокоровський, Котьо, Ількович, Ряшко, Хоменко, Вагін, Гей, Лендєл, Курта, Каганець.

На заміну в 2 таймі виходили: Пахомов, Грабчак, Реутов, Добровольський, Русин, Шведюк, Сегедій, Варваринець, Ковчар.

"Севлюш": Козар, Логойда, Міца, Віщак, Ломага, Варга, Чейпеш, Реплюк, Гелетей, Мудра, Дорі.

Запасні: Мешко, Корпош, Чізмар, Вайда, Шопота, Січ.

ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу можна переглянути ТУТ.

Результати інших поєдинків:

Зона «А» м. Хуст

ФК «Вишково» – ФК «Кісва» Кос. Поляна 2:0
ФК «Оболонь» Хуст – ФК «Верховина» Міжгір’я 1:1 (пенальті 5:6)

Зона «Б» м. Ужгород («Камелот»)

ФК «Говерла» U-19 Ужгород – ФК «Севлюш» Виноградів 1:1 (пенальті 4:5)

Вихідний: ФК «Середнє»
Тарас Галушка

Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 926 | Додав: Лобда | Теги: ФК Севлюш | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: