Головна » Усі публікації » на Закарпатті » "Шахтар" громить "Бранденбург"
20:38
"Шахтар" громить "Бранденбург"
Минулорічні фіналісти міжнародного турніру показали різну гру

Центральний матч вікової категорії U-15 у групі В та й, зрештою, всього ігрового дня – протистояння донецького «Шахтаря» та німецького «Бранденбурга». Саме переможець цієї пари, імовірніше за все, побореться за комплект нагород найвищого ґатунку разом зі столичним «Динамо», одеським «Чорноморцем» або ж київською ДЮСШ-15. Принаймні, це виключно моя думка . Нагадаємо, кияни у першому матчі групи А здобули упевнену перемогу над австрійським «КАС-1909» з рахунком 7:0. А от ужгородці поступились «Маккабі» мінімально 0:1.
 
«Шахтар» розпочинає першим номером. «Бранденбург» грає від оборони. Команди більш-менш рівні, та українці виглядали симпатичніше. Першу небезпечну атаку підопічні Геннадія Зубова створили на 8-ій хвилині. Послідував розрізний пас з правого краю у штрафну на Борисенка. Іван пробивав доволі з гострого кута і м’яч в кількох сантиметрах оминувся зі стійкою. Через три хвилини на рандеву Карла Пішона запрошує Распутько. Олександр перекидував кіпера, та в рамку не влучив.
 
На 24-ій хвилині «Шахтар» усе ж забиває. Хороший пас у штрафній отримує Владислав Яременко, накручує захисника і пробиває у дальній кут. Пішон безсилий. 1:0.
 
Через дві хвилини на куражі умовні господарі поля забивають другий гол. Олег Пушкарьов обікрав захисника, увірвався у штрафну і добряче приклався до удару. Голкіперу залишалось виключно супроводжувати політ м’яча у сітку поглядом. 2:0.
 
Під ендшпіль першого тайму «Бранденбург» втретє виймає м’яч із власної сітки. Послідував пас із правого краю на Распутька у штрафну. Олександр наніс невідпорного удару. 3:0.
 
На 39-ій хвилині Максим Пухтєєв ну просто змушений був забивати. Іван Борисенко перехопив пас голкіпера, віддав на Максима. Та Пухтєєв з кількох метрів не зміг обіграти Карла Пішона. Упродовж наступних двох хвилин він змарнував ще дві гольові нагоди.
 
Ще через 8 хвилин Давид Мурадян виходить віч-на-віч з воротарем і пробиває у дальній кут. Забракло точності.
А далі футбол перестав бути цікавим. У першу чергу «Шахтарю» стало нудно. «Бранденбург» у свою чергу просто догравав.
 
На 66-ій хвилини «Шахтар» збільшив перевагу до 4-х м’ячів. Максим Пухтєєв у падінні наздогнав м’яч і переправив його у сітку. 4:0.
 
За хвилину до фінального свистка Іван Лосенко, якого прогавили захисники, отримав пас з правого флангу і пробив з кількох метрів. 5:0.
Віталій БІРОВЧАК
Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 581 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: