Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » "Шахтар" в Ужгороді громить "Говерлу" (ФОТО)
17:39
"Шахтар" в Ужгороді громить "Говерлу" (ФОТО)
«Шахтар» із труднощами дістався до Ужгорода через складні метеоумови.

На старті поєдинку «Шахтар» створив кілька можливостей для взяття воріт. Після прострілу Ісмаїлі м'яч ледь не закотився у ворота, Ярослав Ракицький після розіграшу кутового не влучив у ворота, з дальнім ударом Тараса Степаненка впорався воротар ужгородців. Був ще епізод, коли голкіпер «Говерли» збив у штрафному Алекса Тейшейру, проте суддя вказав на кутовий. Ну а на 10-й хвилині рахунок було відкрито: Ракицький зі штрафного пробив повз стінку, вразивши правий від воротаря кут – 0:1.

«Гірники» цілковито контролювали гру, проте незабаром пропустили контратаку господарів, коли Хльобас у штрафному обіграв опонента і пробив у ближню «дев'ятку»: м'яч від штанги залетів у сітку – 1:1. Гра ненадовго вирівнялася, а потім донеччани додали в атакуючих діях. На 28-й хвилині Тайсон небезпечно пробивав із меж штрафного – воротар парирував на кутовий. Сам же Тайсон і виконав простріл з кута поля на ближню штангу, де м'яч після рикошету залетів у ворота. Вже в наступній атаці була подача зліва від Тейшейри, воротар ужгородців відбив перед собою, а Марлос, що підбіг, переправив м'яч у сітку – 1:3.

Господарі відповіли гострою атакою, але на 35-й хвилині рахунок зріс до великого. Даріо Срна зробив подачу з кутового, а ніким не прикритий Феррейра головою пробив влучно – 1:4. 

Господарі спробували щось змінити на полі, проте «гірники» продовжували нагнітати. Був момент в Ісмаїлі, удар якого в ближній кут парирував воротар, а Феррейра в боротьбі із захисником не зміг добити м'яч, що відскочив від штанги, в сітку. Пізніше Феррейра після удару головою не влучив у ворота з подачі Марлоса.

На 67-й хвилині відзначився найкращий бомбардир чемпіонату Алекс Тейшейра, котрий скористався довгим діагональним пасом Срни і розстріляв воротаря з близької відстані. За п'ять хвилин Срна заробив пенальті, який реалізував Тейшейра, забивши свій 21-й гол у 14 матчах – 1:6. Міг вийти красивий гол у Дентіньо, але його різаний удар із штрафного розминувся з «дев'яткою». Двічі виходив на ударну позицію Едуардо: його удар зі штрафного з-під поперечини витягнув воротар ужгородців, а потім парирував його удар головою після подачі з кутового.


Арбітр: Анатолій Жабченко (Хмельницький)

29 листопада 2015 року. Ужгород. «Авангард». +4 градуси

«Говерла» (Ужгород) – «Шахтар» (Донецьк) – 1:6 

Голи:  Хльобас, 16 - Ракицький, 9, Тайсон, 28, Марлос, 30, Феррейра, 35, Тейшейра, 67, Тейшейра, 73 (з пен.)

«Говерла»: Рудько, Лухтанов, Ряшко, Хльобас, Гемега (Гавриш, 85), Кузик (Каверін, 71), Ягодінскіс, Люлька, Цуріков (к), Чумак, Сергійчук (Хобленко, 65)
Запасні: Бабенко, Худобяк, Іванов, Кутас
Головний тренер: В'ячеслав Грозний

«Шахтар»: Каніболоцький, Срна (к), Кучер, Ракицький, Ісмаїлі, Степаненко, Фред (Дентіньо, 69), Марлос (Едуардо, 63), Тейшейра, Тайсон (Коваленко, 43), Феррейра
Запасні: Пятов, Кривцов, Бернард, Веллінгтон
Головний тренер: Мірча Луческу

Попередження:,Цуріков, 85 - Едуардо, 84.
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 651 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: